1 ile 30 arası toplam 183 sonuç

Konu: Biz ADANASPOR'luyuz | ~~ Sezon 4 ~~ |

Hybrid View

A.Ş Özelliği Kalktı mı Adananın Bende O Özelliğinden Dolayı Söyledim Tüm Zenginlerin Destekte Bulunduğunu. Heralde A.Ş ise Bir Kulüp Para Kaynağı Sağlamdır. Aslında Çok Daha İyi Olması Lazım Adananın Çünkü Hem Coğrafik Olsun Hemde Ekonomik Olsun Bu Temellerle Süperligde Zirveyi Kovalamalı. Zaten Kocaeli ve Adana Gibi Şehirler Nasıl Bu Kadar Aşağılarda Bir Türlü Aklım Almıyor Bursadan Hiç Bir Farkları Yok Her Koşulda.

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    A.Ş Özelliği Kalktı mı Adananın Bende O Özelliğinden Dolayı Söyledim Tüm Zenginlerin Destekte Bulunduğunu. Heralde A.Ş ise Bir Kulüp Para Kaynağı Sağlamdır. Aslında Çok Daha İyi Olması Lazım Adananın Çünkü Hem Coğrafik Olsun Hemde Ekonomik Olsun Bu Temellerle Süperligde Zirveyi Kovalamalı. Zaten Kocaeli ve Adana Gibi Şehirler Nasıl Bu Kadar Aşağılarda Bir Türlü Aklım Almıyor Bursadan Hiç Bir Farkları Yok Her Koşulda.
    aynen katılıyorum.Adananın iki takımıda süper ligde olmalı normal şartlarda.Ama işte Adanada ne işadamları ne de milletvekilleri cesaret edipte taşın altına ellerini sokamıyorlar.Adanamızın tek kaybı o.Şuan Adananın iki takımıda transfer bütçesi bulamıyor.Çoğunlukla elden düşme,futbol hayatı gerilemiş futbolcuları alıyor.Haliyle başarı gelmiyor.Mesela demirsporun eski başkanı merhum Bekir Çınar sırf Demirsporda yaptığı borçlar yüzünden intihar etti.Şayet gerekli destek sağlansa bunlar olur muydu?Ama biz kendi kendimize anlatıp kendi kendimize dil dökmekten bıktık.Ama nafile.Adananın kaderi bu.Sadece futbolda değil başarısızlığımız tüm sektörlerde var.İşsizler sıralamasında şuan lideriz.Niye çünkü yatırım yok Adana ya.Demekki bazılarının garezi var bu şehre...

Mesaj Yetkileri