Çoğu golü sayılacak bazı golleri sayılmayacak o demek![]()
0-0 biter ama gönlümden Madrid'in kazanması geçiyor.
Jose Mourinho varken gerisi teferruattır....
Barça parçalacak inşallah.3-0 , 4-0 gibi bir skor çıkar inşallah..Messi hatt-rick yapacaktır.
Kirli bir strateji. Orası futbol sahasıdır ve oyun oynanır. Futbol sahası arena değildir, oradakiler de gladyatör... Biraz daha etik olmak lazım.
Yapılan şeyde ceza verilecek bir durum yok.Etik değil diyorsanız Luis Suarez e ne demeli.
Bir stratejidir. Bir sonraki maçı düşünerek sakatlanmasın diye oyuncusunu oyundan çıkarmaktan farkı yoktur düşünce açısından.
Oyuncular kartları sonuca ya da maça direk etki etmeyen anlarda ve pozisyonlarda görmüşler. Kendi takımlarına avantaj sağlamamışlar bu maçta. Rakibe de avantaj sağlamamışlar. Ki şike durumu sözkonusu değil. Ceza geleceğini sanmıyorum.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
maçı izlememiştim de youtube dan şimdi baktımsüper kırmızı kartlar
![]()
Fiziki mudahaleden atilanlarida gordukbu yine daha iyi yontem
Real Madrid galibiyeti bekliyorum.1-0 ya da 2-1 Real Madrid kazanacaktır.
Etiğe ne açıdan uygun ? Bir Ajax'lı olsanız nasıl hissederdiniz ? Ya da bir Auxerre'li olsanız beni adamdan saymıyorlar mı diye hissetmez miydiniz ? Futbol etik bir spor olmaktan çıktı artık. Zafer için her yol mübah oldukça, futbol kirlendikçe bu spordan soğuyorum.
Bu harekete ceza verenlerin aklına şaşarım. Üstüne ödül verilmesi gerekir.
mourinho-dudek-casillas-ramos ve alonso için uefa soruşturma başlattı.
Biz daha büyüğüz ve kazanan taraf biz olacağız. Hala Madrid!! =D
Son iki senedir kazanacağımıza inanmayarak izliyordum maçı, bu sene ilk defa bir inanç var. Bu inançla maçtan galibiyetle ayrılacağımıza inanıyorum. Ancak kafamdaki tek soru işareti defans yaparak kazanmak istemiyorum, gerekirse gol düellosu şeklinde geçsin ama açık futbolla oynayalım.
Barça'lılarla iddiaya girebiliriz, kaybeden takım taraftarları 1 hafta rakip takımın avatarını ya da imzasını taşırlar.
Son olarak;
" Bizden daha büyüğü varsa bu maçı kaybederiz. "
Oğuz Kağan
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
Ajax veya Auxerre için değil ama 2. turdaki rakipleri için etik değil. Maç içinde olmasa bile uzun vadede avantaj yakalamak için kullanılmış bir hareket. FM'de 50 gol kuralı ile adamları bedavaya getirmek kadar etik bence.
bence mourinho burda alkışlanmalı...
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
@Emirhan
3. Kaleci Ramos ve Khedira'dı. Khediar geçer bu sefer.![]()