1 ile 23 arası toplam 23 sonuç

Konu: Lucİano'dan Şok AÇiklamalar

Hybrid View

Quote Originally Posted by physicist87
    Gol atabileni tabiki tercih ederim.Ama luciano gibi olanı değil adam tutamayan,adamı durduramadığı için devamlı formasından çeken bi futbolcuyu değil.Bi Roberto carlos bi cafu bi popescu değildi ki luciano!!!Nedoğru düzgün topu oyuna sokar ne de doğru düzgün bi markaj yapar.Haklı değil miyim sence?
    Öncelikle Carlos ve Cafu kanat oyuncuları zaten onlar gibi olamaz. Popescu konusunda sana katılmıyorum. Eğer ki bunu tartışacaksak Türkiyedeki hangi defans bir nesta bir rio ferdinand değilki meselesine döner.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Antalya arasında

Cool

Quote Originally Posted by bluepaw
    Öncelikle Carlos ve Cafu kanat oyuncuları zaten onlar gibi olamaz. Popescu konusunda sana katılmıyorum. Eğer ki bunu tartışacaksak Türkiyedeki hangi defans bir nesta bir rio ferdinand değilki meselesine döner.

Türkiyede hiçbir defans nesta,rio ferdinand gibi değil.Ama türkiyeye gelmiş yabancı oyuncuların biraz kaliteli olması gerekiyo.song ve thomas iyiler en azından lucianoya göre.Fenerbahçenin lucianodan çok daha iyilerini alması gerekiyo eğer 3 kulvarda da mücadele edecekse,sorun defansta inşallah luciano gider de yerine güzel bi oyuncu alırız.
    Herşeye sahip olmak isteyen elindekini de kaybediyor..

Quote Originally Posted by physicist87
    Türkiyede hiçbir defans nesta,rio ferdinand gibi değil.Ama türkiyeye gelmiş yabancı oyuncuların biraz kaliteli olması gerekiyo.song ve thomas iyiler en azından lucianoya göre.Fenerbahçenin lucianodan çok daha iyilerini alması gerekiyo eğer 3 kulvarda da mücadele edecekse,sorun defansta inşallah luciano gider de yerine güzel bi oyuncu alırız.

Ben song ve tomasın, lucianodan iyi olduğunu düşünmüyorum. Belki lucianodan iyileri vardır ama onları bulmak ve getirmek gerekir. Sonuçta FB nin ve GS nin bu yıl yedikleri gol sayısı eşit.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Antalya arasında

Cool

Quote Originally Posted by bluepaw

Ben song ve tomasın, lucianodan iyi olduğunu düşünmüyorum. Belki lucianodan iyileri vardır ama onları bulmak ve getirmek gerekir. Sonuçta FB nin ve GS nin bu yıl yedikleri gol sayısı eşit.

Bence kaliteli değiller ama lucianodan da iiiler.Yani kötünün iyileri.Ya ben şunu anlamıyorum sen kalkıyosun binlerce km yol gidiyosun,o oyuncuya dünyanın parasını veriyosun ama oyuncunun gösterdiği performans bizim türk oyunculardan bin kat kötü ama adam hala takımda kalıyo,iii diyolar.Bu yabancıların yaptığı hataları bizim oyuncu yapınca oyuncunun nerdeyse kariyerini bitiriyolar sonra tabii türk futbolcusu yetişmez....
    Herşeye sahip olmak isteyen elindekini de kaybediyor..

Mesaj Yetkileri