1 ile 30 arası toplam 266 sonuç

Konu: Genel Transfer Haberleri

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

trabzon un ayrı 1 transfer baslıgı var.

Default Dezinli'de Keçeli belirsizliği

Denizlispor Menajeri Can Çobanoğlu, Mustafa Keçeli'nin transferini bir hafta içinde noktalamak istediklerini, aksi takdirde futbolcunun konsantrasyonunun bozulacağını söyledi.

Yeni sezon hazırlıklarına kulübe ait Haluk Ulusoy Spor Tesislerinde başlayan yeşil-siyahlı futbolcular, özel bir hastanede sağlık kontrolünden geçti.

Burada gazetecilerin Mustafa Keçeli'nin Trabzonspor'a transferiyle ilgili sorularını yanıtlayan Çobanoğlu, bordo-mavili takımdan şu ana kadar resmi bir teklif gelmediğini, ancak dolaylı olarak görüşmelerinin sürdüğünü belirtti.

Bu futbolcunun Denizlispor ile sözleşmesinin devam ettiğini hatırlatan Çobanoğlu, "Trabzonspor'dan da resmi bir teklif gelmeden, bu konuda açıklama yapmak doğru değil. Biraz daha bekleme süremiz olacak. Ama bu fazla sürmeyecek. Çünkü sezon açılışında takım nasıl şekillenecekse öyle devam etmeli" dedi.

Futbolcuların kafasında "gitmek-gelmek" veya "10 gün sonra gidecekmiş" gibi bir duygu olmaması gerektiğini vurgulayan Çobanoğlu, "Mustafa Keçeli'nin transferini 1 hafta içinde noktalamak istiyoruz. Aksi takdirde futbolcunun konsantrasyonu bozulacak. Ayrıca takım birlikteliği, bütünlüğü de bozulur. Herkes kararını bu hafta verecekse vermeli. Mustafa Keçeli, bizim önemli bir futbolcumuzdur. Bizle beraber yoluna devam eder" diye konuştu.

Mustafa Keçeli ise transferi konusunda fazla bilgisi olmadığını, Denizlispor ile mukavelesinin devam ettiğini, bir gelişme olursa kulüp başkanı ve yöneticilerin karar vereceğini söyledi.

"Prensipte anlaştın mı?" sorusuna Mustafa Keçeli, "Ben görüştüm. Ama anlaştım diye bir şey yok. Zaten anlaşmam bir şey ifade etmez. Önemli olan kulübün anlaşması. Çünkü benim mukavelem var" yanıtını verdi.

Mesaj Yetkileri