Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?
- Voters
- 26. You may not vote on this poll
-
İBB kazanır
-
Fenerbahçe kazanır
-
Berabere biter
-
Maç öncesinde de demiştim kötüde oynasak iyide oynasak bu maçı almalıyız yarışta olmak için.Nitekim ortalama bir performansla maçı kazanmasını bildik.
Alex yine kalitesini konuşturdu doğru yere yaptığı koşuyla golü atmasını bildi.Gol krallığında gol sayısını 10'a çıkardı.Son haftalardaki iyi formunu devam ettirdi.
Cristian'a değinmezsek haksızlık olur sahanın en iyisiydi diyebilirim.Onun bu formunda Aykut Kocaman'ın büyük etkisi var bence.Hafta içi yaptığı görüşmelerle maça çok iyi hazırlamış.Golde yaptığı pres sonucu kaptığı topla geldi.Defansif anlamda zaafları olsa da bu maç takımına iyi katkı verdi.
Gökay..Çok koşuyor , istekli oynuyor fakat kendine güveni yok gibi risk almak istemiyor ve çok fazla geriye oynuyor.Herşeye rağmen sırıtmıyor sahada oynadıkça daha iyi olacaktır diye düşünüyorum.Yalnız Okan'da olan özgüven maalesef şuanlık yok.
Bu takımın devre arası 2 ya da 3 transfere ihtiyacı olduğunu düşünüyorum.Bir sol bek , bir defansif orta saha , bir de Emre nin özelliklerine sahip çift yönlü bir orta saha oyuncusu.Sol bekin diğerlerine göre aciliyeti daha az fakat Caner'de , Santos'da istenilen verimi veremiyor maalesef.
Niang bugün kötü oynadı.35.dk da değiştirilmek istedi fakat neden değiştirilmedi anlamadım.Kaçırdığı penaltı sonrasıda morali iyice bozuldu.Sahada 90.dk ya kadar kalmamalıydı diye düşünüyorum.
Bugün defansif anlamda çok kötü değildik.Pozisyonlar verdik fakat bunların çoğu İ.Akın'ın uzaktan şutlarıyla oldu.Bireysel çabalarıyla İ.Akın tehlikeli pozisyonlar yakaladı.
Ne olursa olsun bugün çok şey kazandık.Bir çok şansızlığımızı yendik bence.Bu zorlu haftada zorlu deplasmandan 3 puanla dönen takımımıza tebrikler..
Mesaj Yetkileri