Ben bugün takımımızı çok beğendim.Özellikle takım savunması olarak geçen haftalara göre 2 gömlek üstün bir mücadele koyduk ortaya.Sanırım İBB bu kez FB'yi çözemediSon dakikalarda kanser oluyorduk az daha.
Maçın ilk 15 dakikası hariç kalan kısmını izledim.Niang'ın kaçırdığı golüde göremedim dolayısıyla.Bu sezon izlediğim en kötü Niang'tı.Birde üstüne penaltıyı kaçırınca moral falan kalmadı zaten.Stoch'da bugün çok etkisizdi.Topu sağ ayağına aldığında kaleyi düşünüyor ilk olarak.Bunu biraz daha azaltması lazım.Zaten bugün kötü oynayan sadece ikisi vardı.
56, 64 ve 80. dakikalarda, özellikle 80. dakikada İbrahim Akın'ın pozisyonu çok netti.Bu dakikaların ortak özelliği ise yediğimiz pozisyonların altında Caner Erkin'in imzasının bulunması.Santos'u eleştiriyoruz da al birini, vur öbürüne.Daha önceki haftalarda da değinmiştim.Caner'in müdahalelerini yerinde buluyorum, iyi de bindiriyor.Ama bir türlü pozisyon almayı ve adamını kaçırmamayı beceremiyor.Ya bu özelliklerini geliştirmesini bekleyeceğiz ki bunun garantisi yok, yada sol beke adam aranmaya başlanmalı.
Takım her gün aşama kaydediyor.Gökay bugün Buca maçına göre daha da iyiydi.Kendine güveni biraz daha artmış; paslarından, rakibe basışından belli oluyor.Gökhan'ı bugün izleyen ve ligimizdeki diğer sağ beklerle kıyaslayan arkadaşlar ne hissettiler merak ediyorum.Ortalarını beğenmiyorlardı, ki bende öyle düşünüyordum.Artık o eksiğini de düzeltiyor.Benim son haftalarda izlediğim GG MAnchester United'de oynar.Hemde "çatır çatır " oynar.Bu form düzeyini devam ettirsin göreceksiniz Avrupa devleri peşine düşecek.Özellikle ilk yarı fırtına gibiydi.Cristian'da bugün çok iyiydi.Goldeki presi sayesinde payın çoğu onun.Böyle oynasın başımızın üstünde yeri var.Bu arada Dia'nın Pace-Acc. en az 18-19 olmalı yahu.Maça girdi ve hızıyla bir penaltı yaptırdı hemen.Rüzgarın oğluAma benim için maçın adamı bugün Topuz'du.Gerçekten mükemmel oynadı.Gerek defansta, gerek ofansta.Kayseri günlerine döndü resmen Aykut hoca ile.
Son bir sözde maçın hakemine.Alex'e kırmızı kartını çıkartmalıydı.Evet, bende kırmızılık olduğunu düşünüyorum.Ama buna değinen arkadaşların profiline bile girmeye gerek olmadan tuttukları takımlara istinaden diyorum ki, birde kendi takımlarınızın maçlarına bakın.Maalesef bu hemen bütün hakemlerimizin etkisinde kaldığı büyük takım fobisi-takıntısı artık ne derseniz.Öyle vur abalıya yok.Sezon başından beri Niang'a karate yapan savunmacıları görmeyen hakemleri, Konya maçında Özer'in ayak tarak kemiğini kıracak müdahaleyi yapan oyuncuya sarı kart bile vermeyen hakemi neden eleştirmiyorsunuz?Bu maçta Efe'nin sarı kartı varken 2 kez atılması gerekiyordu, özellikle ikincisi tam Abdullah Avcı onu oyundan alırken Yobo'ya girdiği taban pozisyonuydu.Pardon?O anda futbol litaratüründen kalkıyor mu taban tabiri?Gökhan Gönül'ün Ekrem'in yanından sıyrılıp giderken düşürülmesi, Alex'in rakip stoper tarafından koluna girilerek penaltı noktasında yere indirilmesi?.Biraz tarafsız olun.En azından deneyin.

Son dakikalarda kanser oluyorduk az daha.