Bu Barça karşısında Mourinho gol atmaya kalkarsa yenilir, eğer geçen sene ki İnter gibi oynarsa 1-0 yenilir..
Real Madrid'i favori görüyordum fakat Sergen Yalçın Real Madrid'in kazanacağını düşünüyorum diyince kuşkulandım (:
Şaka bir yana Mourinho'nun kazanmak için herşeyi yapacağını Real Madrid'in kaybetmeyeceğini düşünüyorum.
Herkez J.M faktöru diyor bu ne ya? Hic mi dikkat etmediniz sezon basladiktan beri Barcelona ligde Valencia, Villarreal, Atletico Madrid gibi guclu takimlara karsi mac yaparken Real Madrid kolay takimlara karsi oynadi, fakat bu son haftalarda Real Madrid'de o rakiplere oynamaya basladi. Barcelona'liyim ve Barcelona herzamanki gibi yenecetir bu maci diyorum.
Bende Real'in kaybetmesi halinde istediğiniz avatarı koyabilirim.
O zaman kim kiminle iddiaya giriyor hemen ayarlayalım.
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
real'ciler barcelona, barcelona'lılar da real avatarı koysun bitsin.
Aynen öyle, imza da olacak tabii ki.
Bu arada herkes safını belirtsin listemizi bilelim.
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
Oğuz ve Serkan ikinizlede iddiaya girmek istiyorum. Ben kazanırsam ikinizde 1'er hafta Barcelonalı olursunuz. Siz kazanırsanız ben 2 hafta Realli.![]()
Tamam şişman ben varım.
Seko'da vardır herhalde.
Yalnız avatar+imza kazanan takım ile ilgili olacak şekilde değiştirilecek.
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
oğuz varsa, her türlü.
Bu maçtan üst Bekleyenler Daha çok bekler Jose Mourinho Büyük maçlarda Önce Defans Uygulaması ile oynuyor ilk yarım saat gol olmazsa o maç alt biter.
Düşünsene, spiker kadroları açıklıyor ve sıra Real Madrid'e geldiğinde 'Kalede Khedira, defansta ...' diye devam ediyor. Çok saçma.Bakalım nasıl bir karar çıkacak.
Madem böyle bir durumun oluşmasını istemiyorsun o zaman önlemini alacaksın. Futbolun patronları az yiyeydi de bunu bir kurala bağlayalardı.
Bence gayet güzel bir strateji fakat aklıma da şöyle bir soru gelmiyor değil.
-Madem dünyanın en büyük klüplerinden biri olan Real Madrid'de oynuyorsun.Hocan söylemeden de bu mantıklı hareketi kendinden yapabilmelisin.
Yanlış mı düşünüyorum sizce?Eğer onlardan biri bunu düşünebilseydi.Her şey çok farklı olabilirdi.![]()
Nam-ı diğer [Rec]ep
İmkansıza ulaşmanın tek yolu, onun mümkün olduğuna inanmaktır.
vuque-Barcelona
Real kazanırsa 1 hafta avatar-imza belirlenen şeyi yaparım.
Yalnız sayılar eşit olsun arkadaşlar,sonra haksızlık olmasın.
Mesela 5 Barçalıya 5 Realli olacak şekilde falan...
Zekirdek => Real Madrid
Avatarlar belli ama Real kazanırsa imzaya Barçalılar ne koyacak, Barça kazanırsa Realciler ne koyacak onuda belirleyelim. Ayrıca beraberlikte ne olacak.![]()
Evet, iddia listesini yapalım ufaktan,
Real Madrid
Bursaspor
nerazzuri
Zekirdek
Spy.94
Barcelona
nekop
vuque
A.FaruK
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
Her türlü Barcelona.Çok kişinin hevesi kursağında kalacak anlaşılan![]()
Berabere biterse de herkes Milan avatarı imzası koysun![]()
Aslında real madrid'li değilim fakat Mourinho'luyum desem yeridiro nerdeyse ordayım,mourinho varken barça'nın şansı ne kadardır bilinmezz.
Göster aklını mou.
![]()