Sayfa 206 / 480 İlkİlk ... 106156196204205206207208216256306 ... SonSon
6,151 ile 6,180 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Default Manuel Fernandes Beşiktaş'ta

Beşiktaş, transferi erken açtı

27 Kasım 2010 16:38 | NTVSpor.net

Beşiktaş, İspanya'nın Valencia takımında forma giyen orta saha oyuncusu "Manny" lakaplı Portekizli Manuel Fernandes'i kiralık olarak transfer etti.

Sezon başında Guti ve Quaresma gibi iki önemli ismi kadrosuna katan Beşiktaş, devre arası transfer dönemi başlamadan yeni futbolcu arayışlarına hız verdi ve transfer sezonunu da erken açtı.

Siyah Beyazlı kulübün futbol şube komitesi son bir haftadır görüşme halinde olduğu Portekizli Manuel Fernandes ile anlaşmaya vardı. Mehmet Topal'ın Valencia'dan takım arkadaşı 24 yaşındaki oyuncu ile yapılan görüşmeler olumlu sonuçlandı ve Valencia forması giyen Fernandes'in kiralık olarak Siyah Beyazlı takıma katılması sağlandı.

Beşiktaş Teknik Direktörü Bernd Schuster'in isteği üzerine girişimlere başlayan yönetim, orta sahada çift yönlü olarak görev yapan oyuncu hakkında vatandaşı Quaresma'nın da olumlu referans vermesi üzerine transferi tamamladı.

Bu sezon sonuna kadar kiralık olarak Beşiktaş forması giyecek olan Fernandes'in satın alma opsiyonun da Beşiktaş'da olacak.

Futbol kariyerine başladığı Benfica'dan 2007 yılında 18 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Valencia'ya transfer olan Manuel Fernandes, Valencia'dan önce Premier Lig ekiplerinden Portsmouth ve Everton'da kiralık olarak forma giydi.
    2007 Temmuz'da transfer olduğu Valencia ile 30 Haziran 2013 yılına kadar sözleşmesi bulunan Fernandes'in şuanki bonservis bedelinin 12 milyon euro olduğu kaydedildi.

5 Şubat 1986 Lizbon doğumlu Manuel Fernandes geçtiğimiz dönemlerde Portekiz Milli Takım formasını da giydi. Bu sezon Valencia forması ile 19 karşılaşmaya çıkan "Manny" lakaplı Manuel Henriques Tavares Fernandes, toplam 973 dakika sahada kaldı. Bu sezon 1 gol atan Fernandes, Şampiyonlar Ligi'nde Bursaspor'un Valancia'nın 4-0 mağlup ettiği Bursa'daki karşılaşmada son 9 dakika görev yapmıştı.

Beşiktaş'dan yarım sezon için 1 Milyon Euro ücret alacağı belirtilen oyuncu, siyah beyazlı takımın Ocak ayında başlayacak devre arası hazırlık kampına katılacak.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

İyi oyuncu bu Fernandes. Katkısı olacaktır. Ama MC oynamıyo mu yahu? Zaten en kalabalık bölgelerden biriydi orası. Holosko'da gönderilebilir bu transferden sonra..
    I'm back...

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Ya baklavali 4-4-2'ye donup Aurelio onunde Ernst-Fernandes onunde Guti olacak, ya da 4-3-3'te Ernst geride, onunde Fernandes ve Guti olacak. Sanirim bir de kanat ve forvet de gelecek. Ben asil gidecek oyuncularin kim olacagini ve hangi sartlarda ne maliyetle gidecegini merak ediyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Darısı başımıza. Yine bize gereken niteliklerde bir oyuncu sanırım, yine biz uyuduk. Bu Galatasaray adam olmayacak.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Sürekli kiralanması akıllarda soru işareti oluşturmuyor değil.Fakat ligimiz için son derece doğru bir hamle.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Bir kanat birde forvet transfer edilecek.Fink,Holosko ve Ferrari gitmesi yüksek ihtimal olan isimler.Bu transfer politikası ışığında Schuster'in kafasında ikinci yarı için şöyle bir 11 olabilir;

-------------------------R/C/H--------------------

Ekrem---------Tor.--------Ersan------Delibo

-------------------------Ernst--------------------

---------------Manny---------Guti--------------

Transfer-----------------------------Quaresma

---------------------Transfer---------------------

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

oyunu iki yonlu oyniyan ama en onemlisi TSL icin fizigi mukemmel olan bir oyuncu , is yapacakdir ama BJK'nin bence en cok alternatifi olan bolgeye geldi transfer , kesinlikle bu kalitede birde forvet almasi gerekiyor

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Çok iyi bir transfer yaptık... Bende devre arasında Holosko,Fink,Ferrari'nin gönderilip,1 forvet alınacağını düşünüyorum. Sağ açık transferi yabancı sınırına takılabilir malum Sivok'ta gelecek...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Beşiktaş çok iyi bir transfer gerçekleştirdi. Everton'dayken çok beğeniyordum Fernandes'i. Yaşadığı sakatlıklar yüzünden Valencia'da bir türlü bekleneni veremedi ama şuan ki haliyle bile Türkiye için üst düzey bir oyuncu.

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Beşiktaş çok kaliteli transfer yaptı hayırlı olsun.Bu adam takip ettiğim oyunculardan biri mutlaka Beşiktaş'a faydalı olur.Bizim Galatasaray anca uyurYalnız Beşiktaş'ta kaç yabancı oldu yahu

sakary Ali Misafir

Beşiktaş yönetimi Bobo'yu ne yapmayı düşünüyor?

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Saglam oyuncu aldi besiktas insAllah basarili olur

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Manuel Fernandes'i daha önce hiç seyretmedim.2 gün önce As gazetesinde ilgilendiğimiz haberi çıkınca internette videolarına baktım.Baya teknik bir oyuncu,bileğine çok hakim.Oyunu çift yönüyle oynayabilen bir ortasaha.Hakkında yapılan yorumlarda olumlu yönde.Katkısı olacağına inanıyorum.Umarım bu transferin devamı gelir ve devre arasında önemli bir revizyon yapılır.Buna ihtiyacımız var çünkü.
    So what?
    Saike

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Hayırlı olsun 2. portekizlimiz. 2 tane daha bu seviyede oyuncu alınırsa kadromuz uefa için çok iddalı hale gelir.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by izmer96 View Post
    bildiğin Wesley Snipes bu yahu
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Fink yerine gelen oyuncu diye düşünsek bence gayet iyi

Oynadığı bölge için düşünürsek kalabalığa geliyor gibi görülebilir ama nitelik açısından bakarsak eksikliğinin sıkıntısını çektiğimiz bütün özellikler var bu adamda. Öyle Tabata gibi rüzgarda uçmayan, tersine eita model rakipleri süpüren bir oyuncu. Fink ve Aurelionun aksine çok rahat adam eksiltip takımı süratle ileri çıkarabilecek, beli bükülen bir adam. Zaten bakılınca takımda Quaresma, biraz da Bobo dışında etkili bir şekilde rakibin üzerine gidebilen oyuncu yok. O bakımdan muhakkak faydalı olacak, rakiplere Quaresma dışında önlem aldıracak ilk adam olacaktır. Ayrıca uzaktan kimsenin şut denemediği/tutturamadığı takımda tek başına fark yaratacak kadar sıkı bir füzecidir.

Quaresma'nın vatandaşı olması, genç yaşı ve ten rengi de bonus oluyor bu durumda.

Yine de Tekke affedilmediğine göre muhakkak bir forvet gerekiyor takıma. Sağ bekte hala Rıdvan'ın dönmesini bekliyorum umutla.

Nesil
    2007

Beşiktaş çok iyi bir transfer daha yaptı, dikiş tutturabilirse çok yararlı olur; vallahi helal olsun

NTVSPOR'a göre 8 MN Euro ödenip alınabilirmiş, daha önce bu oyuncu için ödenen fiyata bakarsak gayet makul Ayrıca;

Devre arasında Sivok ve Fernandes'in kadroya dahil olması ile yabancı sayısı 10 çıkacak Siyah Beyazlılarda, Michael Fink ve Matteo Ferrari'nin kendilerinde takım bulmaları istendi. İki futbolcu için birçok kulübün menajer aracılığıyla Beşiktaş Kulübü ile görüşmelere başladığı belirtiliyor.
    Kaynak: NTVSPOR

Birde Beşiktaş kanat alsa tutulmaz artık

Nesil
    2006
    Yer
    İzmirli / Kocaeli Üni.

Eğer haber doğruysa Beşiktaş adına çok iyi bi transfer olmuş . Bu arada kanatla forvet konuşuluyo ama Beşiktaş'ın sağ bekte ciddi bi sorunu olduğunu düşünüyorum bu mevkiye transfer yapılmalı.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Avrupa maçlarında oynatamıcaz heralde

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

fink'i anladım da, ferrari neden gönderiliyor anlamıyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Bir kanat birde forvet transfer edilecek.Fink,Holosko ve Ferrari gitmesi yüksek ihtimal olan isimler.Bu transfer politikası ışığında Schuster'in kafasında ikinci yarı için şöyle bir 11 olabilir;

-------------------------R/C/H--------------------

Ekrem---------Tor.--------Ersan------Delibo

-------------------------Ernst--------------------

---------------Manny---------Guti--------------

Transfer-----------------------------Quaresma

---------------------Transfer---------------------
    Aynen katılıyorum, yalnız Ekrem yerine Rıdvan, Toraman yerine de Sivok görmeyi istediğim 2 isim. Umarım sakatlığı atlatır ikisi de. Manuel Fernandes transferi de Schuster'in yaratmaya çalıştığı takımın ilk ürünü. Hayırlı olsun, katkısı olacaktır.

http://www.facebook.com/ForzaTv.Offi...65521&comments

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Bu adamin aynindan bidenede biz kendimize alsak hic fena olmazdi hani

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Beşiktaş kaliteli transferlerine devam ediyor. İyi iş başardı yine yönetim, hayırlısı olsun...

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Fenerbahçe'mizin orta sahasına gelseydi güzel olurdu. Adam zenci iş yapar nokta.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Birde Ernst 31 M.Aurelio 33 yaşında bonservisi alınırsa takımı gençleştirmek için ilk adım olabilir

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Hiç izlemediğim için bir yorum yapmayacağım ama Schuster'e güveniyorum transferde. FM profili de sağlam duruyor. Ayrıca Fink'in bileti kesilmiş, umarım Tabata ve Zapo'nun da bileti kesilir. Bence adam gibi bir kanat oyuncusu bulsak yeter.

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by Saike View Post
    Manuel Fernandes'i daha önce hiç seyretmedim.2 gün önce As gazetesinde ilgilendiğimiz haberi çıkınca internette videolarına baktım.Baya teknik bir oyuncu,bileğine çok hakim.Oyunu çift yönüyle oynayabilen bir ortasaha.Hakkında yapılan yorumlarda olumlu yönde.Katkısı olacağına inanıyorum.Umarım bu transferin devamı gelir ve devre arasında önemli bir revizyon yapılır.Buna ihtiyacımız var çünkü.

Boyle guzide bir sitedeki ust yoneyici 3-5 dakikalik videolara bakarak oyuncu analiz ediyorsa harbiden Turk futbolunun isi zor....

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by M.O.S.H View Post
    Eğer haber doğruysa Beşiktaş adına çok iyi bi transfer olmuş . Bu arada kanatla forvet konuşuluyo ama Beşiktaş'ın sağ bekte ciddi bi sorunu olduğunu düşünüyorum bu mevkiye transfer yapılmalı.

Sagbekte 5-6 alternatif dururken yabanci almak sadece zaten sisik olan kontenjani sisirmek demektir. Yerli olarak da Hamit ve G.Gonul disinda elimizdekilerden iyi olan yok. Saglam bir Ridvan, Ekrem, Erhan, Toraman, Hilbert yeterli sagbek icin.

Mesaj Yetkileri