Arkadaşım haklısın..ama şunu da düşün bu takımın yükünü daha NECATİ,SONG,TOMAS,MONDRAGON ne kadar çekicek elbet onlarda gün gelecek duracaklar tıpkı denizli maçı(mondi durmadı) tıpkı diyarbakır maçı gibi..birde şuna dikkat ediyorum takımda eskilerin ağırlığı inanılmaz derecede Denizlispor maçında bir pozisyon dikkatimi çekti hasan şaş klasik hareketleriyle gene topu evirdi çevirdi necati bi pozisyonda top istiyor gidiyor topu hakan şüküre atıyor daha bunları ne kadar çekiceğiz..Dolu olmamın sebebi takımımın şu anki gidişatından ve belirttiğim oyuncuların formunun zirvesinde oluşundan kesinlikle memnunum ama bunlarda durduğunda takımı kim sırtlıycak ERGÜN mü? HASAN ŞAŞ mı? Neden rakiplerimiz parayı basıp bizim peşinde koştuğumuz oyunculardan 10 kat süper adamları alıyorda biz alamıyoruz borç ödemek demek takımı kötü gidişata sürüklemek değildir..Sezon başında kaçan rivaldo'nun bu gün yunanistanda ne yaptığı ortada takımdaki dengeler bozulur lafına sığınan yönetim aynı anlayışla bakalım daha kaç oyuncu kaçıracak HAGi galatasaraya ilk geldiğindede baya para aldı peki takımdaki dengeleri bozdu mu?Başkan seçildiğinde belki geçen sezonki gibi olmaz diyordum ama olmadı...
Şunuda belirteyim ÜMİT KARAN gibi şu anki performansı hakan ŞÜKÜRDEN çok daha iyi olan bir oyuncu bu takımda neden oynamaz anlıyamıyorum.HAGİ nin teknik direktörlüğünü gerçekten çok beğeniyorum belki onun yerinde şu an başkası olsa takım çok daha aşağlarda olabilirdi ama hakan şüküre bu kadar taviz verilmez ki..Tamam geçmişte bize büyük başarılar kazandırdın kalbimizdesin ama biraz tevazu göster gençlerin önünü aç..Bir yedek futbolcunun yerine oynuyan as oyuncudan formayı kapmasının tek yolu nedir as oyuncunun formsuz olması ve yedek oyuncunun formda olması peki ÜMİT KARAN daha ne yapsın oyuna girdiği maçlarda gollerinide attı daha başka nasıl kadroya gircek?Takımdan bülent hariç bence bütün eskilerden bir şekilde kurtulmak lazım hakan şüküre atılan toplar Necatiye atılsa neler yapardı..Hagi'nin artık gençlerin önünü açması lazım ümit karan örneği zafer gibi cafercan gibi gençlerinde bana kalırsa ÜMİDİNİ kırıyor...Saygılar...