bank asyaya bile almam bu adamı bu profile göre
Alexe iyi sanki wikipedia den alinti:
Marius Silviu Alexe (born February 22, 1990) is a Romanian football Striker. He is under contract with Dinamo Bucureşti.
Chelsea is believed to want him after a great 2009-2010 season. Dinamo asks €5 million for the player
Baska haberden alinti:
The 20-year-old attacker is considered to be one of the most exciting youngsters around in European football and he's even been touted as 'the new Adrian Mutu' in his native country.
Marius Alexe
Nationality: Romanian
Position: Left forward
Height: 1.86m / 6.1ft.
Weight: 75kg / 165lbs
Estimated market value: €2.5M-5M
One of the most talented players in Romania, without a shadow of a doubt.
Alexe can play as striker or left winger, but functions best on the flank where he can get freedom and cut into the centre, putting his great speed and finishing abilities to good use. His best attributes are his pace and technique on the ball. He can use both feet and has good heading ability.
On the negative side, despite being tall, he is very fragile (also in his mentality), and must toughen up in order to succeed at a higher level.
You can call me a hero.
I'm no hero. I'm a legend.
Heroes last a lifetime. Legends last forever.
Bir yıldız transferinden daha büyük zararla çıktı Galatasaray. Hem de bu sezon 2 oldu Misimoviç ile birlikte.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
NtvSpor'da, Özgür Buzbaş; Misimovic'in affedileceğini hatta haftasonu kadroda olabileceğini söyledi.
Misi kurtaracak Galatasaray'imizi öylemi? gunun komedisi. Yada bizim yönetim yilin komedisi :S
elano alacaklarından vazgeçmiş (!)
adnan polata helal olsun valla önümüzdeki 2 yılın ücretlerini vermeden yolladı elano yu ...adnan polat büyük kar yaptı
Bir Fenerbahçeli olarak bu tarz bir hareketin sebeplerini bulmaya çalışıyorum sabahtan beri. Bu sabah öğrendim gönderildiğini.Tamam bazı açılardan olay mantıklı görünüyor ki biz oyunda bile ne adamları bazen 0 a öneriyoruz sırf kullanamadığımız için. Mantıksız gelense ne kadar kötü olursa olsun, transfer sezonu beklenmeliydi. Klübün mali durumu hakkında pek fikir sahibi olamadığımızdan bu sözüm ona kurtarılan 6 M€ bu adama ödenen bonservis bedeli ve bugüne kadar ki maaşının yanında ne kadar etkili olur. En acı tarafı ise böyle bir oyuncun varken aynı mevkiide oyanayan Misimovic'i almandır. İkisine ödenen bonservis bedelleri 15-16 M€ yanlış bilmiyorsam. Şimdi 3 M€ ya satıp kurtulduk diye sevinebiliyorlar. Garip bir yönetim anlayışı...
Çok çok çok kaliteli bir futbolcu gönderildi. Ama yapacak birşey yok adam oynamıyordu. İstese brazilyadaki gibi oynardı ama oynamadı. Kişisel tercihi. Avrupa kariyeride böylelikle biter. Geçmiş olsun Elano. Sen kaybettin.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Haydaaa simdide milliyet haberine göre Baros'da ayrilmak istedigini aciklamis :/ ne oluyor bize ya!!!!!
Kurtarsin tabi adam kendini sarpla servetle top oynayacak degil ya.
Baros haberi bence yalandır..
G.Saray Yeni Taffarel'i Buldu
Sarı-Kırmızılı yönetim, Roma'nın Brezilyalı kalecisi Alexander Doni ile prensipte anlaştı.31 yaşındaki tecrübeli kalecinin Türkiye'deki transfer yetkisini elinde bulunduran menajeri Kahraman Arslan, yarın Başkan Adnan Polat ile görüşerek transfere son noktayı koyacak. DONİ, Galatasaray'ın efsane kalecisi Claudio Taffarel'i arayarak Sarı-Kırmızılı kulüp hakkında bilgi aldı.Taffarel'den olumlu cevaplar alan sambacının menajeri Kahraman Arslan da Teknik Direktör Gheorghe Hagi ile görüştü.Rumen teknik adamın yeşil ışık yakması üzerine Arslan, Başkan Adnan Polat'tan randevu aldı. Prensipte yapılan anlaşmaya göre Doni 2.5 milyon euro bonservis bedeli karşılığında 2+1 yıllığına Galatasaray formasını giyecek. Siftahı Türkiye ile yaptı
Brezilya milli takımının formasını 10 kez giyen Doni ilk ulusal maçına 2007'de Ay-Yıldızlı takımımıza karşı çıktı. Brezilyalı kaleci, kurtardığı penaltılarla ülkesini Copa America şampiyonu yaptı.
Kaynak:Takvim-Milliyet
Elano'yu çok ama çok seviyordum ama son Beşiktaş maçından sonra Galatasaray'ı kafasından tamamen bitirdiğini belli etti. Geçen sene kendisini Rijkaard harcadı bana kalırsa en doğrusunu yaptı. Ülkesinde dertsiz tasasız bitirir kariyerini çok da iyi yapar. Yolu açık olsun her zaman yeri bende ayrı olacak ama gitmesi gerekliydi, kendi istiyordu zaten. Elano kendini Lincoln'le bile kıyaslattı ya orada burada daha denecek çok söz yok sanırım.
Misimovic'e bir şans daha verilmesi doğru bence, bu takımda Lincoln'e 2 yıl şans tanınmış Misimovic'e yarım sezon neden tanınmasın? Hagi yeni yetenek çıkarabilir cidden, neden güvenilmiyor anlamadım Ribery de onun döneminde gelmişti.. Bu seneden zerre umudum yok, belki Türkiye Kupası.. Şu takımdan gönderilecek oyuncular bir an önce gönderilsin de isterse A2 takım oynasın. Ama ciddi olduklarını bize göstersinler.
Bize kosan oyuncu lazim ve bunu Misi malesef yapmiyor. Tamam hadi Hagi'de o dönem kosmuyordu ama futbol degisti artik. Hem Ufuk Ceylan neyimize yetmiyor, yetenekli bence, harcanmasin.
Adnan Polatin aciklamalarina göre Serdar Özkan yolcu sanirim
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Gökhan Zan'da Serdar'da ilk başta bedavaya gittikleri için içim bir cız etti.Acaba dedim.Neyseki hata yapan Gs imiş![]()
Türkiye'den bir yıldız daha katıldı. O transfer haberinde 2 yıl içinde alacağı x ücretinden de vazgeçti diyerek belirtildiğinde haberi Zaytung kaynaklı sanmıştım ama sonra siteye görünce bayabi şaşırdım açıkçası.
Her neyse Galatasaray'da beğendiğim bir futbolcuydu. Galatasaray'dan birini seç takımına al deseler Arda'dan sonra 2. adamdır Elano benim için. Sempatimi kazanmış nadir Brezilya'lılardandır kendisi. Yazın 7-8 Milyon Euro gibi bir rakamlar konuşuluyordu şimdi gönderildiği fiyat ise komedi gibi duruyor.
Lincoln kariyer olarak Elano'dan geride. Lincoln hiç Brezilya milli takım forması giymedi, Elano 45 kere milli takımla maça çıktı.
Nası hiç giymedi Lincoln 6 maça çıktı Brezilya ile 2'de golü var diye biliyorum.Ayrıca Lincoln Galatasaray'da oynadığı oyunla Elano'dan kat kat iyiydi birazcık uslu olsa hala şuan Galatasaray'da olurdu takıma katkısı her zaman vardı ama disiplinsiz olduğu için yollanda keşke kalsaydı.Ayrıca iş Brezilya milli takımında olmakla olmuyor Elano oynamışta ne olmuş Santos'a gitti işte..
Adnan Polat bugün ligtv'de devre arası 3-4 transfer yapacaklarını söyledi. Bilinen üzere mücadeleci ve genç oyuncular öncelikli tercihleri olacakmış Hagi'nin söylediği isimler doğrultusunda gerçekleşecekmiş.
valla lincoln ün ben pek disiplinsizliğini görmedim arada kırmızı yiodu orası ayrı luganoda yio adamın stili belli yıldız oyuncu beni rahat bırakın takımı benim üzerime kurun maksimum performans verim dio bknz. skibbe dönemi oyuncular herta maçından sonra kıskançlık yapmasaydı kocaelini yenerdik lincoln ve skibbe en azından biraz daha kalırdı
Kurulan Scout Ekibini Başına Cüneyt Tanman getirilmiş..Başkanda zaten bugün söylemişdi.
Cüneyt Tanman, Maraton'a konuştu!
Galatasaray Başkanı Adnan Polat, Lig TV'de yayınlanan Futbol Gündemi isimli programda çarpıcı açıklamalarda bulundu.
Bu açıklamalardan en önemlilerinden birtanesi de Galatasaray'ın artık bir scout ekibinin olacağı yönündeydi.
Polat, açıklamasında bu görevin başına eski efsanevi kaptanlardan Cüneyt Tanman'ın getirildiğini ve kendisinin akşam saatlerinde Adnan Sezgin'le buluşup sözleşme imzalayacağını söyledi.
Maraton.com.tr olarak yine bir ilke imza attık ve herkesten önce Cüneyt Tanman'a ulaşarak, imza öncesi düşüncelerini aldık.
Galatasaray Futbolcu İzleme Komitesi'nin başına getirilen Cüneyt Tanman, sözleşme imzalamadan hemen önce ilk açıklamalarını Maraton.com.tr Dış Haberler Koordinatörü İlker Ezibay'a yaptı.
İşte Cüneyt Tanman'ın ilk açıklamaları:
Maraton: İmzalar henüz atılmadı sanırım ama herhalde hayırlı olsun diyebiliriz sayın Tanman?
Cüneyt Tanman: Evet imzalar atılmadı henüz ancak hayırlı olsun diyebiliriz. Çünkü bir sorun yok. Şu anda Florya'dayım. Az sonra imza atacağım.
Maraton: Peki sayın Tanman, görevinizin sınırları tam olarak ne olacak?
Cüneyt Tanman:Galatasaray'ın Scout ekibini oluşturacağız. Galatasaray daha önce farklı şekilde oyuncu izliyordu. El yordamı ile oyuncu izleniyordu diyebiliriz. Şimdi bunu bir sistematiğe oturtacağız. Güney Amerika'dan Afrika'ya, Avrupa'ya genç oyuncuları izleyeceğiz. Çok geniş bir oluşum olacak.
Maraton: Bu oluşumun içerisinde hangi isimler yer alacak. Eski oyuncular ya da hocaları görebilecek miyiz bu oluşumun içinde?
Cüneyt Tanman: Evet onlar da olacaklar. Ama bu scout ekibi biraz gizli olacak. Muhtemelen beni daha çok göreceksiniz ama Scout ekibi ile ilgili çok fazla bilgi sahibi olmayabilirsiniz. Her ismi açıklamayacağız. Beni göreceksiniz başlangıçta.
Maraton: Ne kadarlık bir sözleşme yapacaksınız Galatasaray'la?
Cüneyt Tanman: 2 senelik.
Maraton: Peki yanınızda zaman zaman göreceğimiz yardımcılarınız olacak mı?
Cüneyt Tanman: İdari bir yardımcım olacak. Dediğim gibi onun dışında scoutlar olacak. Gönüllü olarak bize bilgi akışı sağlayacak arkadaşlarımız olacak. Türkiye'de olmayan, Avrupa'da birçok kulübün yapmadığı şekilde, dünyada en iyi yapanlarla yarışacak bir oluşum bu.
Maraton: Bu oluşumun asıl hedefi altyapıya oyuncular kazandırmak mı, yoksa A Takıma oyuncu kazandırmak mı?
Cüneyt Tanman: İkisi de. Hem kısa vadeli hem de uzun vadeli çalışmalar olacak. Teknik heyet kısa vadeli oyuncular isterse ona göre de çalışacağız. Ama tabii ana amacımız, uzun vadeli genç oyuncular kazandırmak.
Maraton: İlk teklifi size kim yaptı? Adnan Polat mı, Adnan Sezgin mi?
Cüneyt Tanman: Bu uzun zamandır düşünülen bir şeydi. Biz Adnan Sezgin beyle görüştük. Benim de özellikle ricam, sadece onunla çalışmaktı. Sportif Direktör'e bağlı olacağım.
Maraton: Yıllar sonra, efsaneleri arasına girdiğiniz Galatasaray camiasının içinde olacaksınız. Bu size bir heyecan getirdi mi?
Cüneyt Tanman: Başka bir görev olsa belki kabul etmezdim. Ama burada kendimi bir şeyler yapabilecek gibi hissettim. Ve görevi hemen kabul ettim.
Maraton: İlk açıklamalarınızı Maraton.com.tr'ye yaptığınız için çok teşekkür ediyoruz. Yeni görevinizde başarılar diliyoruz.
Cüneyt Tanman:Ben de çok teşekkür ederim.
MARATON.COM.TR ÖZEL
RÖPORTAJ: İLKER EZİBAY