Anket Sonuçlarını Görüntüle: Nasıl bir forvet hattı tercih ediyorsunuz?
- Voters
- 147. You may not vote on this poll
-
Tek Forvet
-
Çift Forvet
-
Üçlü St
-
02.Aralık.2010, 11:46
Maç içerisinde ve öncesinde rakip formasyonu ve takım kondisyonu sakatlık durumana bağlı olarak,
birçok maçta 4-4-2 diamond u tercih ediyorum forvetlerden birisi kendini ispatlamış diğeri gelişim göstereceğine inandığım bir forvet (şuan için yaya sanogo bilmeyenler mutlaka incelemeliler profilini) yedektede idare edicek bi forvet kullanırım,
bazı maçlarda 4-1-2-2-1 mrl ve çift amc burda da genelde amclerimden birisi forvete yakın diğeri oyun kurucu olarak görev yapıyor ama savunmada problem yaşıyorum henüz çözemedim sebebini halbuki diamonddan daha savunmaya yatkın bi taktik gibi duruyo ,
All out of attack yapıcağım zaman 4-3-3 kullanırım genelde ortadaki forveti uzun ve kafa toplarında etkili birisi seçerim ve genelde gol bulurum birden çok baskı kurabiliyorum ama riskleri yok değil (realden yarı final maçında bu şekilde 3 gol yemiştim 15 dakikada).
Ama en beğendiğim taktik 4-4-2 diamond taktiği takım uyum sağladıktan sonra dmc amc mr ml paslaşmaları mükemmel bi zevk veriyor, tabi dr dl ninde katkılarını unutmamak gerek.
konuyla alakasız ama benim dikkatimi birşey çekti ben team mentalityi attack yapınca genelde takım topu aldığında bir an önce ileri taşımaya çalışıyor ve organize olamadan ataklar yapıyorum ve bi baskı kuramıyorum rakip üzerinde genelde yenmeme rağmen ama team mentalitiyi control yapınca takım topu alınca kontrollü paslaşmalarla ileri çıkıyor ve daha organize ataklar yapıyorum ve daha baskılı oynuyorum. Halbuki mentalitenin attack olması durumunda daha baskılı oynayabilmeliyim diye düşünüyorum.
Mesaj Yetkileri