İsmi Beşiktaş Cola Turka ile anılan Ergin Ataman Medyaspor'a konuştu. Transferiyle ilgili net konuşan Ataman, spekülasyonlara da açıklık getirdi.

Oğuz Yenihayat / Medyaspor ÖZEL

Medyada ismi Beşiktaş Cola Turka ile anılan siyah beyazlı takımın eski antrenörü Ergin Ataman, basında yazıldığı gibi Beşiktaş ile görüşme yapmadığını ve sadece CSKA Moskova ile iletişimde olduğunu söyledi.

Beşiktaş Cola Turka ile ilgili transfer söylentilerine 'Ben de öyle bir şeyler duydum ama ortada ne bir görüşme ne de bir konuşma var.' dedi.

Kulübün başında bir antrenör varken 'Ne o kulüple anlaşırım ne de yetkili biriyle görüşürüm' diyen başarılı çalıştırıcı spekülasyonlara da son noktayı koyarken Rus takımı CSKA Moskova ile yabancı menajerinin irtibat halinde olduğunu belirtti.

CSKA Moskova ile görüşmelerin sürdüğünü ifade eden fakat dün akşam Panathinaikos'u kaybederek Euroleague'e havlu atan takımda bazı belirsizliklerin olduğunu söyleyen Ataman, "CSKA büyük bir kulüp. Bir sene Euroleague'den elenmiş olması benim seçimimi değiştirmez. Onlar sezon ortasında böyle bir tercih yaparlar mı bilemem. 1 numaralı kupadan elenen bir kulüp sezon ortasında yabancı bir antrenör getirir mi bilinmez." şeklinde görüş belirtti.

Ergin Ataman, CSKA Moskova dışında herhangi bir takımla görüşmediğini de sözlerine ekledi.

Kaynak: Medyaspor Özel

iyi iyi