Quote Originally Posted by giovanni View Post
Şimdi tabii porto ile portekiz liginde brezilya ile uluslararası kupalarda hangi taktikle olursa olsun başarı gelir..Bu işte ingilteredeki dört takım italyadaki dört takım ülkemizdeki üç büyükler içinde geçerli..Bu takımlara uygulanan taktiklerle gelen başarıların bana göre kıymet-i harbiyesi yoktur..
Tabii ki arkadaşımız emek sarfetmiş ve bizle paylaşmıştır ona da teşekkür ediyorum.Ama bunu atlamamak lazım..Kariyer hikayeleri için de aynı şey geçerli.
Mesele yarattığınız taktikle orta sıralardaki takımı şampiyon yapmak veya lat liglerden en üst lige çıkarak başarılar kazanmaktır..
Her zaman başarabiliyor muyuz?Elbette hayır.Ama bu başarılardaki taktikler ve bu başarılar sırasında transfer konusunda atılan doğru adımlar bizi oyun için daha ileri noktaya götürecektir.
arkadaşım porto ile şampiyonlar ligini kazanmakta mı başarı degıl brezilyayı ben aldıgımda sıralamadı 20 küsürlerdeydi şuan tottenham kariyeri yapıyorum kariyer hikayelerindede var takip edebilirsin ve ordada ligde 1.ciyim hepsi mi tesadüf ?