Fenerbahçe Cumhuriyeti
Yine mi iç saha maçı?Bu sefer puan kaybetmeyiz diye düşünüyorum.Burak cezalı Yattara 11'de olacak.Bu maç güzel oyunla rahat galibiyet alacağımızı düşünüyorum .
Bucaspor Bülent Uygun gittikten sonra direncini kaybetti. Trabzonspor çok rahat kazanacaktır bu maçı...
Yani fener maçını gördükten sonra Trabzon'un fırsatı kaçırmıyacağını düşünüyorumKasımpaşa'ya yaptığı gibi
![]()
Buca en azından beraberlik çıkartır umarım.
Evde oynanan maclar cok stresli geciyor, erken bi golle bu stresi atarsak farka gideriz![]()
Ts'nin bu sezonki en rahat galibiyetlerinden birini alacağını düşünüyorum.
- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"
- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."
Trabzonspor kazanır ama çok kolay kazanmaz ve iddaa ediyorum kesin 1 gol yiyecektir trabzon. 2-1 veyahut 3-1 gibi skorlar bekliyorum.
Onur
Serkan
Giray
Egemen
Cale
Selçuk
Colman
Yattara
Alanzinho
Jaja
Umut
Kadro cok ofansif, bucada iyi kontra oyunculari varsa sorun yasiyabiliriz
1 geldi bile Umut Bulut.
Umut 61. golümü atıcam demişti bu maçta attı![]()
Trabzon gole kadar çok güzel bir oyun sergiliyordu, tek kalan olan bir maç, bir yere kadar zevk veriyor.![]()
Zor oldu ama3 puanin tadini cikarmak lazim
Bu haftaki diger maclar iyice zevkli olcak
Asil Trabzonspor taraftarı bu hafta da bizi boş geçmedi. Üstüne üstlük Kaf-Sin-Kaf da çekmişler![]()
Trabzonspor taraftarı ESpana yapmış diyolar doğru mu?![]()
I'm back...
Dale Cavese yaptıklarını biliyorum![]()
İyi bir maç olmadı. Trabzonspor son dönemlerde alışık olduğumuz boğucu oyununu oynayamadı. Bucaspor oyuncuları ise sanki birbirlerini ilk defa görmüş gibi uyumsuzlardı. Trabzonspor kötü futbola rağmen 3 puanı alarak alttakilerin kendisine yaklaşmasını engellemiş oldu.
Maçın genelinde iyi bir yönetim sergileyen Cüneyt Çakır'ın verdiği penaltı komikti. Ancak; bu kararın maçın seyrine herhangi bir etkisi olduğu söylenemez. Umarım Avrupa'da bu tip hatalar yapmaz.
Tebrikler Trabzonspor.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Evet penaltı gerçekten komik oldu.Verilmese ne olurdu orası ayrı ama haksız bir penaltı orası kesin.Takımı bu maçta beğenmedim.Umarım şu Avni Aker fobisini biran önce atar takım.Nispeten zayıf olarak lanse edilen takımlara karşı kendi sahamızda garip bir şekilde zorlanıyoruz umarım bu zorlandığımız son maç olur.
Şöyle bir durumda var şampiyonluk için uğraşıyorsan kötü oynadığın bir maçıda kazanmayı bileceksin.
Last edited by exit61 : 04.Aralık.2010 at 21:24
İlk yarıyı lider kapatmamız adına kazanılmış güzel bir maç oldu.Belediye deplasmanı zor gibi görünüyor biz deplasman takımıyız her türlü o maıda alırız.Traftar o maça özel baya bir ilgi gösteriyor.Bende maça gidecem inşallah Zonguldaktan İstanbulaaa.
Tebrikler Trabzonspor... Beklediğim gibi kazandılar,ligin ilk yarısını zirvede bitirme yolunda emin adımlarla ilerliyorlar...
Uploaded with ImageShack.us
Kanatlanıp uçacak
Hangi tekvando salonundan fırladın![]()
Son 5 sezonun en iyi lideriyiz
![]()
Süper Lig'de lider olan takımımız son 5 sezondaki 15. hafta sonlarına bakıldığında en çok puanı toplayan lider oldu.
Ligde 15. hafta puan cetveline bakılarak yapılan araştırmada, 2006-2007 sezonunda Fenerbahçe 31 puan, 2007-2008 ve 2008-2009 sezonlarında Sivasspor 34 ve 31 puan, 2009-2010 sezonunda ise Kayserispor 31 puanla liderlik koltuğunda yer almıştı.
2005-2006 sezonunun 15. haftasında ise Fenerbahçe 39 puan toplamayı başarmıştı.
Bordo-Mavili ekibimiz, 34 golle söz konusu dönemde liderler arasında en fazla golü atarken 9 golle de en az golü kalesinde gördü.
SON 5 SEZON
Ligde son 5 yılda 15. hafta sonunda lider takımların durumları şöyle
Sezon Lider O G B M A Y P
----------------------------------
2006-2007 Fenerbahçe 15 9 4 2 32 14 31
2007-2008 Sivasspor 15 11 1 3 26 11 34
2008-2009 Sivasspor 15 9 4 2 26 13 31
2009-2010 Kayserispor 15 9 4 2 25 10 31
2010-2011 Trabzonspor 15 11 3 1 34 9 36
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Güzel bir haber.Son 2 maçıda kazanıp 2. yarıya rahat başlamalıyız çünkü 2. yarı bütün büyük maçlar İstanbulda.