Evet aynı yere takıldık adam açıklama yapmasına rağmen.Sanamı soracağız?Originally Posted by EreN
Profesyonelse profesyonel,gitsin ne yaparsa yapsın.Beşiktaşlı arkadaşlardan rica ediyorum şu adam hakkında konuşmayın.Bırakın ne yaparsa yapsın...
Tanrı affeder çarşı affetmez değil Allah affeder ÇARŞI affetmez olacak doğrusu arkadaşım.Bencede ayıp ve çirkin değil.İsteyen istediğini kullanır.
Birde şu tepki meselesini son kez açıklamak istiyorum.Fenerbahçe'nin yada Galatasaray'ın rakip takıma giden oyuncusuna nasıl tepki verdiği Beşiktaş taraftarını veya kulubünü bağlamaz.
Bizde takım aşkı vardı,bizde bir söz söylediysen arkasında durma vardır,bizde delikanlılık vardır,bizde BeşiktAŞK vardır.tümer bir şey söyledi tersini yaptı,yapmaması lazımdı.Beşiktaşlıyım diyen adama yakışmadı.Aslında kızgınlığımız tümer'e değil kendimize.Bir daha hiç bir futbolcu ben Beşiktaşlıyım demesin.
Birde bu tepki olayını anlamak istemeyenler şöyle düşünsün,sevgiliniz ben senden başkasıyla olamam diyor ama iki gün geçmeden sizi can düşmanınızla aldatıyor.Ne düşünürsünüz?Onun daha çok parası var,sevgilim geleceğini düşündümü dersiniz!???