-
05.Aralık.2010, 18:43
Birkaç ss'te benden gelsin
Bandırmaspor başında 3.sezonum. Devre arası transfer dönemi bitti. Ligin ikinci yarısı başladı.

Kadrom üstteki şekilde. Oldukça mütevazı bir kadrom var, takımda bonservisiyle aldığım tek oyuncu Bagayoko. 650bin TL ödeyip almıştım sezon başında. Birde yedek kalecim Nicola Matek'in maaşını ödüyorum. Sezon sonunda kontratı bitiyor, o da takıma katılacak.
__________________________________________________ ____

Mütevazı kadroya rağmen ligte beklentilerimin çok üstünde yer alıyoruz. Pes etmeyen, karşılaşmalarda geriye düşse de mücadeleyi bırakmayan bir takım ve taktik yarattık, bunun meyvelerini de topluyoruz. Kolay kolay kaybetmeyen bir takım oldu.
__________________________________________________ __

Türkiye Kupası'nda gruptan çıkmak yine mükemmel bir başarıydı kulübümüz adına. Fenerbahçe ve Bursaspor'u geride bırakıp lider olarak çıktık gruptan. Şansımızda yardımcı oldu, çeyrek finali Boluspor'a karşı oynadık. İlk maç sıkıntılı geçse de ikinci karşılaşmayı rahat bir şekilde kazanıp yarı finale yükseldik.
__________________________________________________ ___

Takımımız 4-5-1 düzeninde yer alıyor sahada. Savunmayı önde kurmaya gayret ediyoruz, bu nedenler hızlı sopterler kullanıyoruz. Savunma ortasında pek sıkıntı yaşamasakta beklerde zaaflarımız var. Rodrigo Alvim ara transferde takıma katıldı, onun performansının daha iyi olacağını umuyorum İlkem ve Koray'a göre. Her mevki iin en az bir alternatifi var takımın, bunu en iyi şekilde kullanma çabasındayım. Her oyuncuya forma şansı vermeye çalışıyorum. Ayrıca her karşılaşma sonrası oynayan oyuncularla birebir görüşüyorum maçtaki performanslarına göre. Bu da takımdaki moralleri üst seviyede tutmama yardımcı oluyor.
Match Preperation sezon başından beri ''defensive positioning''te - very high şeklinde. Ofansif oyunu benimsediğimizden top rakipteyken daha iyi pozisyon almamızı sağlıyor bu çalışma.
__________________________________________________ ____

İşte bu da sezon başından beri aldığımız sonuçlar
Mutluyum, seviyorum takımımı.
Birde Afrika'dan çıkarmıyorum gözlemcilerimi
çok değişik oyuncular buluyorlar bana, sezon sonunda takımdan iki-üç yabancıyı gönderip yerine zenci gücü koyucam. Bakalım nasıl olacak
Mesaj Yetkileri