Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
30. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

27 90.00%
  • K.Karabükspor kazanır

2 6.67%
  • Berabere biter

1 3.33%
1 ile 30 arası toplam 103 sonuç

Konu: Fenerbahçe - K.Karabükspor [15. Hafta]

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Deus Dominus View Post
    solbekten yana Fenerbahçe'de de sıkıntı var, bizde Wederson neyse, FB'de Caner o...orta yapmak için niye bu kadar ısrar ediyor anlamıyorum, olmuyor işte
    Sol bekler sadece savunma yapmaz.Bunun en güzel örneği de Gökhan Gönül'dür.Gider ortasını açar bek.Hedefi bulur ya da bulmaz ama bunu denemeden bilemez.
    Nam-ı diğer [Rec]ep

İmkansıza ulaşmanın tek yolu, onun mümkün olduğuna inanmaktır.

Quote Originally Posted by [Rec]ep View Post
    Sol bekler sadece savunma yapmaz.Bunun en güzel örneği de Gökhan Gönül'dür.Gider ortasını açar bek.Hedefi bulur ya da bulmaz ama bunu denemeden bilemez.
    söz konusu Caner olunca çoğu kişi benimle aynı fikirdedir tahminimce. Paslaşarak ileriye çıktığında çok daha etkili oluyor Caner. Emre ile ver-kaçı, önündeki Stoch ile pas alışverişi ne kadar iyiyse, orta denemeleri o kadar kötü. Ceza sahası içinde hiçkimse yokken, niye orta açmayı deniyor ben buna takıldım Yanlış zamanda yapıyor bu orta girişimlerini, genelde de ya rakibi hedef alıyor, ya da tribüne, taca, aya gidiyor top. Son çizgiye inip içeri çıkarmayı denese böyle olmayacak belki.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Deus Dominus View Post
    söz konusu Caner olunca çoğu kişi benimle aynı fikirdedir tahminimce. Paslaşarak ileriye çıktığında çok daha etkili oluyor Caner. Emre ile ver-kaçı, önündeki Stoch ile pas alışverişi ne kadar iyiyse, orta denemeleri o kadar kötü. Ceza sahası içinde hiçkimse yokken, niye orta açmayı deniyor ben buna takıldım Yanlış zamanda yapıyor bu orta girişimlerini, genelde de ya rakibi hedef alıyor, ya da tribüne, taca, aya gidiyor top. Son çizgiye inip içeri çıkarmayı denese böyle olmayacak belki.
    Aykut da bunları görüyordur.Ona göre uyarır Caner'i.
    Last edited by [Rec]ep : 05.Aralık.2010 at 20:28 Reason: smiley
    Nam-ı diğer [Rec]ep

İmkansıza ulaşmanın tek yolu, onun mümkün olduğuna inanmaktır.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bu içerde kimse yokken orta yapma sorunu bütün Türk beklerde var malesef.Ceza sahası yanında top ayklarına gelince ezbere orta yapıyorlar.

Mesaj Yetkileri