bu adam başka bişey insan değilAlex legend!
bu adam başka bişey insan değilAlex legend!
Alex'ten usta işi bir gol,2-0.
Fenerbahçe 2-0 Karabükspor Gol 18' Alex (Mehmet Topuz) E ben sana ne diyeyim Alex başımın üstünde yerin var. 1 gol bir asist.
Şöyle eder 2.
Alex le Sonsuza !
Nam-ı diğer [Rec]ep
İmkansıza ulaşmanın tek yolu, onun mümkün olduğuna inanmaktır.
Alex şuan ligde bulunan 17 takımada gol atmayı başarmış durumda.
Edit:Kendi kalesinede bir tane sallarsa halka tamam olacak![]()
yapcak birşey yok bu adama![]()
![]()
solbekten yana Fenerbahçe'de de sıkıntı var, bizde Wederson neyse, FB'de Caner o...orta yapmak için niye bu kadar ısrar ediyor anlamıyorum, olmuyor işte![]()
Fenerbahce fikstur avantajini cok iyi kullaniyor, kalan tek zorlu maclari Ankaragucu deplasmani, ki Ankaragucu pek iyi durumda degil. Onu da atlatirlarsa ligi cok iyi bir yerde bitirecekler.
geri geri giderek orta açan tek futbolcu oldu caner.![]()
Oynadığımız futbolu beğendim ilk yarıda.Cristian,Stoch,Emre ve her zamanki gibi Alex fark yaratan oyuncular.Karabükspor da iyi geliyor ataklarında dikkat etmessek kalemizde gol bulabiliriz.Emenike çok zorluyor defansımızı.Hakem de biraz müsamaha gösteriyor Karabükspor'un sertliklerine.
söz konusu Caner olunca çoğu kişi benimle aynı fikirdedir tahminimce. Paslaşarak ileriye çıktığında çok daha etkili oluyor Caner. Emre ile ver-kaçı, önündeki Stoch ile pas alışverişi ne kadar iyiyse, orta denemeleri o kadar kötü. Ceza sahası içinde hiçkimse yokken, niye orta açmayı deniyor ben buna takıldımYanlış zamanda yapıyor bu orta girişimlerini, genelde de ya rakibi hedef alıyor, ya da tribüne, taca, aya gidiyor top. Son çizgiye inip içeri çıkarmayı denese böyle olmayacak belki.
Bu içerde kimse yokken orta yapma sorunu bütün Türk beklerde var malesef.Ceza sahası yanında top ayklarına gelince ezbere orta yapıyorlar.
Döktürüyoruz.![]()
Stoch şu performansını her maça yayabilse keşke, yalnız bu gün Niang tutuk bir açılsa tam onluk maç, Alex ile beraber çok çoşarlar.![]()
Niang - Semih veya Stoch - Dia değişiklikleri oyunu hareketlendirebilir.
Last edited by [Rec]ep : 05.Aralık.2010 at 20:33 Reason: yazım hatası
Nam-ı diğer [Rec]ep
İmkansıza ulaşmanın tek yolu, onun mümkün olduğuna inanmaktır.
Emenike 2-1 yapti skoru
Bu Emenike süper bir adam ya. Drogba gibi olmuş. Alıyo götürüyo vuruyo. Muhteşem
Bir kere de şu soyunma odasından düzgün gelin de, ciğerimi yiyin ya! Ya da hiç girmeyin oraya, 15 dakkayı çayır çimen üstünde geçirin.
Savunmanın arkasına top atıldı. Lugano yükseldi ama boşa yükseldi. Emenike sağ çaprazda Yobo ile birebir kaldı. Muhteşem depar attı çaprazdan harika vurdu
Bankasya'da oynarken az-buçuk izliyordum. Bugün şöyle bi dikkatlice bakıyorumda takım onun üzerine kurulmuş resmen. Yasin etkisizdi hatta Fenerbahçe'ye çalışıyordu. Onu oyundan aldı Angelov girdi. Emenike daha çok top almaya başladı.
Böyle giderse tehlikeli olabilir. Ama Karabükspor gol ararken Alex yine sahneye çıkabilir.
Fenerbahçe dayanamadı yedi yine 1 tane.
Armand Deumi böyle oynarsa Karabük'ün canı yanar. Bir hata daha yapabilir. Çok riskli oynuyor.
Oy oy oy oy Emenike neler yapıyor ya :S Karabükte harcanıyor. Galatasaray , Beşiktaş , Fenerbahçe dediğimiz 3 büyüklere gelirse yazık olur. Gitsin Drogba'ya partner olsun bu adam![]()
Holosko'nun yerine Emenike'nin bizde olmasını isterdim.
So what?
Saike
aziz başkan tutar getirir bu maçtan sonra emenikeyi![]()
Last edited by GeNç KaRTaL : 05.Aralık.2010 at 21:19 Reason: q-g
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
Oyuncu değişikliği
![]()