Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?
- Voters
- 30. You may not vote on this poll
-
Fenerbahçe kazanır
-
K.Karabükspor kazanır
-
Berabere biter
-
90 dakika boyunca sahada 2 farklı Fenerbahçe izledik. İlk yarı ne yaptığını bilen, attığı gollerle maçı rahatça götüren Fenerbahçe vardı. İkinci yarının başında yediğimiz golle birlikte pozisyon vermese bile diken üstünde olan bir takım vardı.
Maçın başlarında 2-0 öne geçince ben de çoğu kişi gibi skorun daha farklı olmasını bekledim. Ancak bugün 2-0'ın bile bazen yeterli olamayabileceğini gördük. Çünkü rakip 1 gol attığında acaba 2. golü de yermiyiz paniği olabiliyor.
Stoch, Alex, Mehmet önplana çıkan oyunculardı. Cristian da ilk yarıda iyidi ama ikinci yarının son bölümleri haricinde 2. yarı beğenmedim.
Angelov'un attığı tekmenin medyaya yansımasının nasıl olacağını da merakla beklemekteyim. Ayrıca Niang'ın sarı kart gördüğü el pozisyonunda da hakemlerin hatası vardı; el veriyorsan penaltı vermen lazım çünkü topa ilk elle müdahale Deumi'den. Ama bana göre iki oyuncunun da kasıtlı bir elle oynaması yoktu ve iki oyuncu da kendilerine avantaj sağlamadılar, devam etmeliydi.
İlk yarının son haftalarına girerken, rakipler kazanmışken 3 puan şarttı ve önemli bir 3 puan oldu.
Takımımıza tebrikler.
Mesaj Yetkileri