1 ile 7 arası toplam 7 sonuç

Konu: Fm 2010(10.3) kayıtlı oyun editörü hatası

Nesil
    2010
    Yer
    ankara

Exclamation Fm 2010(10.3) kayıtlı oyun editörü hatası

arkadaşlar geçmiş konuları inceledim arkadaşın biride aynı sorunla karılaşmış.ama çözümü yazılmamış.(Bir link verilmiş ancak o link fmrte.com dan silinmiş)

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=80995

hile yapma zevk almassın gibi cevaplar atmayın.bildiğiniz gibi 10.3 te sürekli oyuncu sakatlanıyor.editörü sadece sakatları iyileştirmek için kullanacağım

NOT:framework 3.5 yüklüdür.net framework 4 ü de denedim ancak hiçbiri çalıştırmadı.yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler...
    Last edited by JesusNavas : 05.Aralık.2010 at 23:21 Reason: ekleme...

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Çalıştırmadı derken nasıl bir hata alıyorsun? Ekran görüntüsü ekle cevabını verelim. Ama sadece çalışmadı dersen bin tane sebebi var.

Bir kere Framework 4 kesin yüklü olmalıdır. Bunu yükledikten sonra reset atmalısın, son işlemleri windows kapanırken yapıyor. Yeniden başlattıktan sonra dene bakalım.

Nesil
    2010
    Yer
    ankara

kardeşim verdiğim linke tıklarsan görürsün aldığım hatayı.bende aynı hatayı alıyorum o yüzden yeniden resim çekmek istemedim.o zamanlar çözülmüş sorun ama fmrte.com silmiş o linki (

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Programın farklı bir versiyonunun linkini vermişler sanırım. Sen eğer yama ile kullanıyorsan oyunu, bu programın yeni versiyonunu kullanmalısın, yamalı değilse eski versiyonunu kullan.

Nesil
    2010
    Yer
    ankara

hayır fm 2010 10.3 güncellemesi var bende.editörde fm 2010 editör 10.3 uyumlu.arkaşta fm yüklü değil fakat onda denedim çalıştırdı.ancak bende çalıştırmıyor.4 ay öncede bu sorunla karşılaşmıştım ve framework un bir versiyonunu indirerek çözmüştüm ama unuttum hangi versiyonun olduğunu.

Nesil
    2007
    Yer
    Katılmıyorum

bende 10.3 kullanıyorum.
    kullanmak gereken versiyon;
    FMRTE-v3.0.231.msi
    adını da yazdım. fmrte nin orjinal sitesinden indirebilirsin.

yalnız sakatlık tabii ki de olacaktır. sen silsen bile bir süre sonra gene olabilir yada başka bir oyuncun sakatlatılır. benim bir oyuncum kontrat önermesini mutsuz olduğundan reddediyordu. sildim, sonra önerdim kabul etti etmese serbest kalacaktı sezon sonu; her neyse, kabul ettikten sonra gene aynı sorunu çıkardı ama çoktan 5 senelik imza atmıştı

fm yoksa nasıl çalışır onu anlamadım. bende oyun açık değilken bile diyor ki fm 2010 not detect running..(fm 2010 çalışmadığı tespit edilmiş) açıkken sadece çalışıyor tabi o zaman da pencere modu oynamak yada ctrl alt del le aşağı indirmek gerek tabi o zamanda oyundan atıyor

Nesil
    2010
    Yer
    ankara

sorun çözülmüştür konu kilit pls.bu konuda sorun yaşayan arkadaşlar tüm net frameworkları silsin ve net framework 3.5 sp 1 i indirsin ve bilgisayarını yeniden başlatsın(reset atmayın)...

Mesaj Yetkileri