Quote Originally Posted by giovanni View Post
önce kibar olacağız..Bunu öğreneceğiz..Bakıcaz karşımızdaki nasıl yazmış,ben seni rencide eden birşey yazmadım.Hatta teşekkür ettim ama senden aykırı düşündüğümü de belirttim..
Elbetteki porto ile şampiyonlar ligini almak başarı değil..!Elbetteki tottenham2ın bolca parasıyla kariyer yapmak başarı değil..Elbetteki bilgisayarın teknik direktörü 20.sıraya düşürsede brezilya ile oynamak maç kazanmak başarı değil..
Mesele mesela notts C ile lig şampiyonu olmak, uefa kazanmak..Göztepe ksk veya kasımpaşa ile veyahut media predictionda premier ligde 15in altında olan takımlarla bu kazanmak başarıdır..
Benim anlayışıma göre tabii)
Hulk'lu Porto ile zengin Tottenham ile zaten en iyi yerlere bol para ile alınacak en iyi oyuncular ile klasik 442 oynasanız hiçbirşeye dokunmasanız başarı gelecektir...
Katı bir üslup kullandığımı zannetmiyorum seni rencide edicek bir şeyde söylemedim sadece soru sordum ayrıca tabii ki olumlu veya olumsuz eleştiride bulunabilirsin bununla ilgili bir sorunum yok sadece düşüncelerine katılmıyorum o kadar alt sıralardan bir takımla şampiyon olmak zaman gerektiren bir şey eğer bu zamanıda ayrırırsanız çok da zorlanmadan başarılar elde edebilirsiniz bence bunu yapmak daha kolay ama zor olan mevcut takımla ilk senede başarı sağlamak ben açtığım bütün kariyerlerde ilk sezon transfer yapmıyorum elimdeki kadroyu kullanıyorm eğer düşük seviye bir takımla kariyer yapsaydım örnğn(Newcastle,Sunderland) en fazla 3 sene içinde başarı elde ederdim ve bunun taktiklede alakası olmazdı benim gibi bu oyunun fanı bir çok fmseverde oyundaki potansiyelli oyuncuları bildiği için bu futbolcuları ucuz paralara alıp çok kaliteli bir kadro kurabiliyor dolaysıylada başarılı olmak pek de zor olmuyor düşüncelerim bu şekilde tşkr ederim

Taktik için bir şeyler söylemem gerekirse birçok takımda denedim ve başarısız olduğum hiçbir kariyer olmadı taktikdeki en kilit nokta santraforunuzun çok iyi olması ve kanat adamlarınızın defansif potansiyellerinin olması diğer bölgeleri kendinize göre dizayn edebilirsiniz..