Fenerbahçe Cumhuriyeti
Yenmesi yenilmesi, puan kaybı, filanı falanı bir tarafa... Şu Ümit Özat'ın takımına bir sezonda iki kere yenilir ve Ümit'i iki kere havalandırırsak cidden ayıp olur. Çok değil, ikiyüzelli gram ciddiyet...
Takım karabük maçındada pek iyi performans göstermedi ama Alex var yeterli bence alacağız![]()
Federasyonu kınıyorum, bu maç niye cuma ya da cumartesi olmaz, ben askere gitmeden 1 maçı daha izlemiş olacaktım, pazar günü olduğu için izleyemiyorum.
Kupa maçında çok iyi oynanan bir devre vardı, orada Ankaragücü çok etkisiz kalmıştı, 2. devre ise işler tamamen değişip çok iyi oynayan bir Ankaragücü görmüştük. Şimdi yine maçın ilk devresi üstün oluruz diyorum, 2. devre son haftalarda olduğu gibi, rakibi ümitlendirecek oyuna izin vermezsek de kazanırız.
"YÜCE ATATÜRK"
Bu maçı alırsak ilk yarıyı iyi bir yerde bitirme şansımız olacak. Ankaragücü'nün kaliteli kadrosu var ancak eğer oyuncularımız baştan sona ciddiyet içerisinde olursa 3 puanla ayrılırız.
Alex bu maçta gol atarsa Metin Oktay'a ait üst üst 6 lig maçında gol atma rekoruna ortak olacak.
Ankaragücü yönetimi taraftarın bir bölümüyle anlaşamadığından bilet fiyatlarını uçurup kendilerine tepki verenlerin stada girememesini istiyor. Son Sivas maçında kale arkalarını 33 lira yapmışlar. Bu maç için de en ucuz biletin 80 lira olacağına dair duyumlar var. Umarım böyle bir saçmalık olmaz.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
hakkaten niye cuma yada cumartesi olmazki, askere gitmeden bi maç izlerdim.
Ümit Özat birakmis sanirim
Ankaragücü entrasan bir takım... Gün geliyor 4-5 yiyorlar berbat oynayarak. Gün geliyor deplasmanda Galatasaray'a 4 atıyorlar. Ben Ankaragücü'nün oyununu tutturursa Fenerbahçe'yi yenebileceğini,ya da en azından yenilmeyeceğini düşünüyorum. Bu maç hakkında ki tahminim 1-0 Çifte Şans...
Bugün LigTv'de röportaj verdi,Mayıs'ta bırakmayı düşünüyormuş,henüz görevinin başındaymış...
İyi iyi bırakmasın. Önce biz yenelim, sonra bıraksın bırakacaksa... Diğer türlü çok zoruma gider. Hatta mümkünse onu bıraktıracak kadar gol atalım derim ama bizim takımında sağı solu belli olmuyor ki... Bir bakıyorsun başka türlü oynuyorlar, bir bakıyorsun daha başka türlü... Güvenipte, "fark olsun, bizim olsun" diyemiyorsun. Galibiyete de razıyım, o da yeter.
Ankaragücü güçlü bir takım ama maç seçiyorlar gibi büyük takımlara karşı daha ciddiyetliler yani.Buna rağmen 3 puan ile döneriz biz.Zorlanabiliriz belki ama ligin ilk devresi bitene kadar puan kaybedeceğimizi düşünmüyorum.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
İBB ve Karabük maçlarında iyi oynamasa Fenerbahçe galip geldi.
Ankaragücü çok tuhaf bir takım kupada Fener'i lig de Galatasaray'ı 4-2 gibi farklı yendi.
Ama ligde en son Galatasaray maçında galip geldi.
Fenerbahçe bu maçı kazanır.
Zor ve yüksek gerilimde geçen bir maç olacak.Dia sakatlığının ardından ilk 11'de başlayabilecek seviyeye gelirse Aykut Hoca Stoch'u yedeğe çekip Dia'yı sol tarafta ilk 11'de başlatabilir.Ankaragücü istikrarsız sonuçlar alıyor,fakat yine de tehlikeli bir takım.Dikkatli olmalıyız,olası bir puan kaybına tahammül yok.
Ankaragücü yine sürpriz bir skora imza atar umarım , Fenerbbahçe puan kaybeder gibime geliyor ..
Kuddusi Müftüoğu ile kazanma yüzdemizin az olduğunu varsayarak, puan kaybedeceğimizi düşünüyorum.. Umarım yanılırım..
A.Gücü'nden zamlı bilet!
Ankaragücü, Fenerbahçe ile yapacağı lig maçının bilet fiyatlarını belirledi.
Ankaragücü, Fenerbahçe maçının hazırlıklarını yaptığı idmanla sürdürdü.
Saray Tesisleri'nde, teknik direktör Ümit Özat yönetiminde yapılan ve 1,5 saat süren çalışmaya sakatlıkları bulunan Vittek ve Umut katılmazken, Muhammed Hanifi ve kaleci Özden Öngün bireysel antrenman yaptı.
Başkent ekibinde, ısınma ve koordinasyon çalışmasıyla başlayan antrenman 5'e 2 pas çalışmasıyla devam etti. İdmanın son bölümünde yarım ve tam sahada çift kale maçla Fenerbahçe maçı taktiği çalışıldı.
Sarı-lacivertli ekipte, kart cezalısı Sapara, sakat futbolcular Vittek, Umut, Muhammed Hanifi ile kaleciler Özden ve Bayram, Fenerbahçe maçında forma giyemeyecek.
Ankaragücü'nün, Fenerbahçe karşılaşmasına şu 11 ile çıkması bekleniyor:
''Senecky, Uğur, Rajnoch, Aydın, Klukowski, Kağan, Adem, Güven, Sestak, Meye, Metin''
-BİLET FİYATLARI EL YAKIYOR-
Öte yandan, Ankaragücü-Fenerbahçe maçı bilet fiyatları, bu akşam yapılan Ankaragücü Yönetim Kurulu toplantısı sonunda belirlendi. Kale arkası tribün 120, maraton 125 ve kapalı tribünün biletlerinin ise 130 lira olduğu öğrenildi.
AA
Şaka gibi..
Fenerbahçe Cumhuriyeti
her yıl ki tarife.. Federasyon bi kararname çıkarmadıkça bazı istisnalar hariç her takım çekiyo bu fiyatları.. Ayıptır..
Geçen Maç 60 Liraydı Bu Sezon. Daha Aradan Fazla Zaman Geçmeden 2ye Katlamanın Mantığı Nerededir?
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Alex bu formu sürdürdüğü sürece Fenerbahçe'nin sırtı yere gelmez. Tek başına takım maşallah.![]()
Bilet fiyatlarına bak sanki messi ronaldo var sahada![]()
Maç saatinde Ankara'da soğuk bir hava olacak, kar da olabilirmiş. Bu tip zor hava şartlarında oyuncular arasındaki kalite farkı yerini mücadele farkına bırakabiliyor. Dolayısıyla kazanmak için en az Ankaragücü kadar mücadele etmek şart.
Ben kendimi bildim bileli Ankaragücü kaos içerisinde. Yine klasikleşmiş şekilde kaos içerisindeler. Yönetimleri değişiyor, futbolcusu değişiyor, teknik direktörü değişiyor ama bu kaos ortamı hiç değişmiyor. Yönetim Gecekondu tribünü kendilerini protesto ettiğinden dolayı bilet fiyatlarını Sivas maçında yükseltiyor. Sivasspor maçında 33 lira olan kale arkasına yönetim karşıtı Ankaragücü taraftarı bu parayı vererek giriyor ve protesto amaçlı Fenerbahçe maçını 100 lira yap tarzında bir tezahürat yapıyorlar. Ankaragücü yönetimi de bu tezahürata karşılık veriyor ve bilet fiyatlarını böyle uçuruyor.
Fenerbahçe Kale Arkası: 135,00 TL
MKE Ankaragücü Kale Arkası: 135,00 TL
MKE Ankaragücü Kapalı: 145,00 TL
MKE Ankaragücü Maraton: 140,00 TL
Biletix
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Bana kale arkasini komple verseler okadar para vermem, Ankaragucu sasirmis![]()
Biletix'de Hemen Payını KoymuşMerak Ediyorum Bu Maça Gidecek Olan Var mı
![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Valla bu soğukta bu fiyata hem üşüyüp hemde cebini boşaltmaz kimse![]()
1-0 öne geçmesi halinde oyuncuların geriye yaslanıp maça yatmaya heveslenmesi, maçın Fenerbahçe açısından felaket geçmesi için yeterli olur. Onun için 90 dakika boyunca ciddiyeti elden bırakmadan asılması lazım Sarı Kanaryaların.
...
Alex ve Niang'a Guvendıgım Bir Maç %100 3 Puan Almamız Lazım . Niang Son Haftalardaki Form Düşüklülüğünü Atlatır Umarım . Dia'dan da Gol veya Goller Bekliyorum![]()
1-0 olsun bizim olsun diyeceğim bir maç.
- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"
- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."
büyük ihtimal seyircisiz ve karlı bir havada oynanacak. umarım beşiktaş'ın puan kaybettiği haftada biz de puan kaybetmeyiz.
Fenerbahçe kazanır ama bu o kadar kolay olmaz çünkü Ankarada stadın zeminini iyi biliyoruz ve bi de kar olunca top kontrolü falan oldukça zor olacak o zeminde ama yine de kaliteli ayakları ile Fenerbahçe kazanmaya yakın olan taraf.Galatasaray ve Beşiktaşın yenilmesinin etkiside olacaktır tabi.Ayrıca Fenerbahçe taraftarının bu maça ilgisi büyük![]()