Takımın takviyeye ihtiyacı olduğu doğru ; lakin transfer yapılınca başarılı olunacak diye bir şart yok :; Beşiktaş'ın durumu ortada ..Kanımca defansın ortasına 2 adet önemli transfer yapılarak isabetli adımlar atıldı ; lakin 10 numara eksikliği halen göze çarpıyor ...

işin çok daha kötü yanı takımın mevcut kadrosunda da sorunlar var ; futbolcular arasında husumet rüzgarları bulunuyor ..asıl sorun burada ; içerideki sorunlar çözülmeden takviye yapılmasının faydalı olacağına inanmıyorum ...

Yönetimin başarısız olduğu konusunda ise gene futbol takımındaki durum geçerli diyorum ; fikir ayrılıkları mevcut , yalnız bu kadar kamuoyunu meşgul eden Ergun Gürsoy'un başkanlığı aday olmaması da ilgi çekici...

Her ne kadar vaat ettiklerini yapamasa da Canaydın yönetimi ; takımın belini büken ekonomik darboğazdan çıkmak üzereyiz , futbolculardan hiçbiri bugün paramı alamıyorum diye isyan edemez ; evvelden anadolu takımlarıyla olan maçlarda (mesela denizli) olan bonservis borcumuzdan dolayı başkan cansun rakip takımın başkanıyla yanyana oturduğu halde sohbet edemezdi ; bonservis borcumuzda yok çok şükür...

sabır sadece sabır diyorum ...Bizi başarılara koşturan 10 numara Hagi de ilk geldiğinde bastonla oynar ithamlarıyla karşılaşmıştı ; her halükarda kimi alsak kötü şeyler denecek, moral bozmamak lazım ..