Quote Originally Posted by izmer96 View Post
yahu ne adamlar var su forumda ya , adam kacinmamis taktigini yayinlamis , rolleri yazmis , siz o adami nerden aldin , bu adami nerden aldin diyorsunuz , taktigi indir ise yariyormu onun yorumunu yaz , orda gorunen ilk 11 ile taktigin ne alakasi var
bu yoruma gülüyorum sadece.
Quote Originally Posted by Chinatown View Post
passive offence sen bu taktikler konusunda böle saçma bir ispat mesajı yazma gereği duyarsan insanların da sana cevap yazma gereği duyması gayet normaldir. ben bu konu mesajını neredeyse 1 saatte hazırladım ve tek amacım insanlara yardımcı olmaktı. yoksa taktiği insanlar kullanınca bana kazandıracağı birşey yok. ama konu senin sherlock holmes oyununa döndü. benim anlamadığım doğru ya da yanlış, ispat ettim ya da etmedim, bunun sana ne kazandıracağıdır. inanmazsan keyfin bilir benim için sakıncalı bir durum yok zaten taktikler ile bir ilgi alakan yok, benim bu konumda beni rahatsız eden birşey yok.

taktik ile ilgili yorum yapan arkadaşlara teşekkür ederim, denerseniz olumlu, olumsuz yanları, nasıl geliştirelebiceğini paylaşırsanız mutlu olurum.
tamam, istediğim şeyi yazdığın cevaptan çıkardım. yalnız isim passive offence değil...