1 ile 30 arası toplam 809 sonuç

Konu: En Büyük Asker Bizim Asker

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by BeeTLeJuiCe View Post
    Komando değilim Jandarmayım. =)
    Sen Jamdarma Komando olmuşun =) Aynı yere bağlıyız, Usta birliğine dağıtım vurursa aynı yere düşebiliriz. =)

Foça iyi olmuş İzmirden. İyi yedek subayda olmuşun. =)
    Hayırlı teskereler =)
    Seninkinin komando olmadığını biraz önce yaptığım telefon görüşmesinde öğrendim Mustafa. Bir arkadaşımın arkadaşına da aynı yer çıkmış, çocuğun kafası karışmış ben komando muyum neyim diye. Soyadı Hoşaf'mış çocuğun, Konya'lı. Karşılaşırsan bir selam edersin.

Quote Originally Posted by bay e-ko View Post
    Kısa Dönem Er

Askeri Veterinerlik Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığı Gemlik/BURSA

Hayırlısı olsun...

Çok kek bir yer düştü bana
    Düşünüyorum da ne gibi zorluğu olabilir ki diyorum, gerçekten kek.

Quote Originally Posted by Flawless Victory View Post
    Oo belli olmuş ya, sen de yedek subay oldun demek Serkan. Hayırlı olsun herkese. Acemilikte biraz sürüneceksiniz ondan sonra daha rahat oluyor.
    Acemiliğe hiç girmeyelim, en pis eğitimin verildiği yer Foça, yedek subaylık istiyordum da, şu komandoluk olmasa sanki daha bir iyi olacaktı ama hayırlısı.

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Serkan Amma Sanşlısın Yahu Bu Şansını Birde Yılbaşı Bileti Al Kesin Büyük İkramiye Sende Zaten Son Yıllarda Hep Sizin Oralara Çıkıyor.

Anlamadığım Kütükte Kayıtlı Olduğun Yere Nasıl Askerlik Çıkıyor Çözemedim.
    Benim kütük İzmir değil, Artvin. Hem İzmir de olsa, Foca'nın yeri ayrı, tamam bize yarım saat mesafa uzaklıkta ama oradayken o yarım saatin hiç önemi kalmıyor.

Kazı kazan oynadık bugün, ne kazıdıysam para çıktı, 1 lira 2 lira çıktı belki ama sonuçta 20 tanesinden 15 tanesinde buldum parayı, askere bilet alıp gideyim.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Seninkinin komando olmadığını biraz önce yaptığım telefon görüşmesinde öğrendim Mustafa. Bir arkadaşımın arkadaşına da aynı yer çıkmış, çocuğun kafası karışmış ben komando muyum neyim diye. Soyadı Hoşaf'mış çocuğun, Konya'lı. Karşılaşırsan bir selam edersin.
    Kimin selamını ileteyim Serkan desem bilir mi =) Ben direk tanısınlar diye bak mıstaa diye dedim =)

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Eyvallah Oğuz.

Quote Originally Posted by BeeTLeJuiCe View Post
    Kimin selamını ileteyim Serkan desem bilir mi =) Ben direk tanısınlar diye bak mıstaa diye dedim =)
    Mustafa arkadaş benim değil, ben arkadaşımla telefonda görüşürken o da olaya dahil oldu, o esnada senin mesajını gördüm, aynı yermiş. Benim arkadaşın adı Ahmet, Ahmet'in arkadaşı dersin.
    "YÜCE ATATÜRK"

Mesaj Yetkileri