Beşiktaş gol yememeyi başarırsa yan top vs bir şekilde golü bulacaktır.
Beşiktaş gol yememeyi başarırsa yan top vs bir şekilde golü bulacaktır.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Bir çok pozisyon kaçırdıktan sonra güzel bir gol attı Eskişehir.Necip dökülüyor bugün bjk'de.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Bir seferde adam gectigini görsek be Holosko
Ah Tello Ah
2-0 Sezer dk 78
Geçen haftaki maçın bir kopyasıtebrikler Es-Es'e sonuna kadar hakettiler galibiyeti.
Rıza çalımbayın ayrılmasının ardından hemen sonraki maçı kazanması garip eskişehirin.Tebrikler es-es
Tebrikler Eskisehirspor güzel oynayarak yendiler.
Guti'nin kirmizi kart görmesiyli takim'da yaratici oyuncu kalmadi, Schuster sanirim Tabata'dan bikti ve oyuna sokmadi. Söyle bakiyorum yedek kulubesini girecek oyuncuda yoktu bir kisi eksik gelmissik zaten.
Last edited by GeNç KaRTaL : 11.Aralık.2010 at 14:06 Reason: Silinen mesajdan alıntı.
Dikatimi çekti Sezer golü attiktan sonra pek sevinmedi transfer haberleri dogrumu acaba..
Rıza Çalımbay Eskişehirspor'un başındayken Eskişehirsporlu oyuncuları motive etmiyordu/edemiyordu demek istiyorsunuz yani? Aynı sorunun Abdullah Avcı da da olduğunu düşünüyorsunuz aynı zamanda? Bence bu düşünce tarzından sıyrılmaya çalışmanız sizin adınıza faydalı olacaktır.Bunlar çok basit düşüncelerin üretebileceği fikirler.Rıza Çalımbay gidince Eskişehirspor Beşiktaş'ı yenmesi garipmiş.Bu kadar basit mi insanlar hakkında böyle ithamlarda bulunmak.
So what?
Saike
Sadece denk gelmesi bana garip geldi siz şans deyin ben garip diyim farketmez..
Tebrikler Eskişehirspor'a. Maçı kazanmayı hakettiler. Zaten Guti atıldıktan sonra kaybedeceğimizi anlamıştım.
*Bu arada ben hala anlamıyorum arkadaş,hiç bi ligde de görmüyorum; Oyuncu sarı kart isteme olayını refleks olarak yapar fakat bizim hakemlerimiz elin biraz bile oynadığını gördüğü an basıyor sarı kartı...
Eskişehir'i tebrik ediyorum. İyi oynayıp yendiler.
Last edited by GeNç KaRTaL : 11.Aralık.2010 at 14:06 Reason: Silinen mesajdan alıntı.
Mustafa yorum yapmamissin , macdaydin herhalde
Ersan ve Cenk'in çıkarttıkları 2 % 100 pozisyonlarda gol olsaydı ve Batuhan'la bir eleman o golleri kaçırmasaydı tarihi fark olurdu...
Zevkli maç oldu iki ekibede teşekkürler..![]()
Açıkçası ben böyle bir oyun şekli beklemiyordum. Çok iyi oynadığımızı düşünüyorum. Takım top şişirmeyi bıraktı. Diego Angelo müthiş bir oyuncu. Beğeniyle izliyorum. Batuhan daha iyi olsa belki daha çok gol atacaktık.
Guti'nin atılışı kesinlikle doğru. İlk pozisyonda Bülent Ertuğrul'un ayağına vuruyor topla alakası olmayan bi pozisyonda. İkinci pozisyonda zaten konuşulacak bir yeri yok. Türkiye'de bu böyle o kartı istemeyeceksin arkadaş.
Umarım bu maç Tello'yu kazandırır bize. Müthiş 2 asist yaptı.
Hakederek kazandık darısı diğer maçlara.
Keyifle gider oldum artık maçlarımıza.![]()
I'm back...
Hak ettik ve yenildik, sahada futbol namına bir şey koyamadık ortaya. Guti'nin atılması ve Erhan Güven'in ne amaçla olduğunu anlamadığım bir şekilde oyuna girmesi yenilgimizin habercisiydi. Sağda zaten iyi kötü bir Hilbert varken, sol tarafa İsmail alınsaydı da Necip veya M.Aurelio çıksaydı oyundan daha iyi olabilirdi belki. Neyse, sağlık olsun.
Tebrikler es-es geniş özetten izlediğim kadarıyla kırmızı kart dengelerı bozmus necip cok yorgun gibiydi bitik bi hali vardı
Eskişehirspor güzel oynadı ve galibiyeti sonuna kadar haketti.Tello bu maçın adamıydı bence çok iyi bir görüntü çizdi.
Eskişehirspor'u tebrik etmek lazım güzel bir galibiyet.
...
Yönetim birde devre arasında Guti yi kaptan yapmayı düşünüyordu. NoeL tatiLine kaçıcam diye takımı yanLız bırakan bir adamın kaptan oLmasını istemiyorum. Ha çıkar ben bunu tatiL için yapmadım der, cezaLıda oLsa idmanLara çıkar, son maçta tribünde oLur o zaman eyvaLLah. Hücum açısından bu kadar eksiğimiz oLduğu bir dönemde yapabiLeceğimizi yaptık sanırım, bu maçta puan kaybı kaçınıLmazdı, son maçta 3 puan aLırsak ikinci yarıda bütün sakatLarın çoğunun düzeLeceği ve yeni transferLerin de geLeceğini düşünürsek beLki birşeyLer oLabiLir.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Belliydi Eskişehirin toplanacağı bizden de Avni Akerde puan aldılar.Gerçi içerde bizi herkesin yenme ihtiamli var
Tebrikler Eskişehire,yarın yenersek 12 oluyor BJK ile aramıdaki fark.