1 ile 30 arası toplam 374 sonuç

Konu: Son Kumar:2014 Dünya Kupası |TÜRKİYE 4. Sezon|

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Default Sezonun ilk maçı

Sezonun ilk maçı geldi çattı.
    18.500 biletin tamamının tükendiği maça taraftarımız büyük bir heyecanla ortak oluyordu.
    Hafta boyunca çalıştığımız taktik üzerinde ilk 11 belirledik ve maç saatini beklemeye başladık

İlk 11 ve Taktiğimiz

ve Güzel Gecenin Güzel Sonucu

Lig Tv Mikrofonlarına konuşan İbrahim Baldemir Şunları Söyledi

Öncelikle buradan taraftarımıza kocaman sevgilerimi yolluyorum bugün bizi yanlız bırakmadılar. Maça gelecek olursak erken bir golle öne geçtik ancak uzun süre koruyamadık ve hemen gol yedik Antalyaspor özellikle ceza alanı dışından çektiği şutlarla etkili olmaya çalıştı ancak isabet oranı çok düşüktü. Biz daha çok organize olmaya ve pozisyonları daha iyi değerlendirmeye çalıştık Nitekim ilk yarının sonlarına doğru bulduğumuz golle öne geçtik. İkinci yarının başlarında attığımız gol ise bir nevi rakimizin gardını düşürmede etkili oldu Oyuncularımı tebrik ediyorum ancak biraz daha agresif oynamak zorundayız bunuda zamanla aşacagımızı düşünüyorum.

@mekking: ben teşekkür ederim
    Last edited by ReaList : 11.Aralık.2010 at 16:21 Reason: imla
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Sezonun ilk maçı geldi çattı.
    18.500 biletin tamamının tükendiği maça taraftarımız büyük bir heyecanla ortak oluyordu.
    Hafta boyunca çalıştığımız taktik üzerinde ilk 11 belirledik ve maç saatini beklemeye başladık

İlk 11 ve Taktiğimiz

ve Güzel Gecenin Güzel Sonucu

Lig Tv Mikrofonlarına konuşan İbrahim Baldemir Şunları Söyledi

Öncelikle buradan taraftarımıza kocaman sevgilerimi yolluyorum bugün bizi yanlız bırakmadılar. Maça gelecek olursak erken bir golle öne geçtik ancak uzun süre koruyamadık ve hemen gol yedik Antalyaspor özellikle ceza alanı dışından çektiği şutlarla etkili olmaya çalıştı ancak isabet oranı çok düşüktü. Biz daha çok organize olmaya ve pozisyonları daha iyi değerlendirmeye çalıştık Nitekim ilk yarının sonlarına doğru bulduğumuz golle öne geçtik. İkinci yarının başlarında attığımız gol ise bir nevi rakimizin gardını düşürmede etkili oldu Oyuncularımı tebrik ediyorum ancak biraz daha agresif oynamak zorundayız bunuda zamanla aşacagımızı düşünüyorum.

@mekking: ben teşekkür ederim
    ya bu işde bir yanlışlık var yada sen bu maçı tekrardan oynadın =) kardeşim 11 de adem sarı gözükmüyor hadi sonradan aldın desek maç sonu screeninde oyuncu değişikliği gözükmüyor ne iş ? yada benmi hatalıyım çözemedim...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

@elapuesto

Hocam, yanılmıyorsam 25.dakikalarda Zafer Yelen darbe aldı ve kondisyonu 60'lara kadar geriledi, daha fazla oyunda durup sakatlanmasın diye Adem'i oyuna aldım, Ayrıca hiçbir oyuncu değişikliği maç sonu screen'inde, ana maç temasında görünmüyor tüm paylaştığım maçlara bakarsan bunu görebilirsin.

Son olarak bundan sonra Veriler kısmının da SS'sini paylaşayım da kafalar karışmasın
    ...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Default Kupa'da Rakip Belli Oldu

Ziraat Türkiye Kupası Gruplarına Dahil Olabilmek İçin Eleme Maçındaki Rakibimiz Belli Oldu...

...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Default Süper Ligde 6.Hafta

Süper Lig'de 6.Hafta'da Karabük Takımına Konuk Olduk.

11'Ler

Maç Sonucu

Veriler

BASIN AÇIKLAMASI

Bugün zor bir deplasmandan 3 puanı 4 golle çıkarmasını bildik, Klasik bir kontra-atak sistemimizle daha ilk yarıda maçı koparmamız sevindirici gün geçtikçe daha iyi bir takım olma yolunda aşamalar kaydediyoruz, oyuncularıma güvenim tam daha başarılı olacağımıza inanıyorum. Haftaya İstanbul'da Belediye takımına karşıda aynı futbolu oyuncularımdan bekliyorum.
    ...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Default Süper Lig'de 7.Hafta

Süper Lig'de 7.Hafta Belediye deplasmanına konuk olduk.

İlk 11'ler

Maç Sonucu

Veriler

BASIN AÇIKLAMASI

Geçen haftaki kontra atak oyun düzenimize karşı bu hafta ligin iyi top yapan takımlarından biri olan İstabul BB'ye karşı top çeviren,ayağında top tutan ve dengeyi koruyabilecek bir 11 kurduk İlk Yarı şansımızında yardımıyla bu dengeyi devam ettirdik. İkinci yarının başlarında ofansif hatta 2 değişiklik yaparak oyunu karşı tarafa yıkmaya çalıştık nitekim Golü de bulduk... Golden sonra bir deplasman takımı gibi davranarak geriye çekildik ve nitekim 3 puanla ayrılmasını bildik.
    ...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Default Süper Lig'de 8.Hafta

Süper Lig'de 8.Hafta maçında Evimizde Bursaspor'u konuk ettik.

İlk 11'ler

Maç Sonucu

Veriler

BASIN TOPLANTISI

Bugün burada son şampiyonu ağırladık Kendi evimizde oynadığımızdan kontra-atak futboluyla oynamayı benimsemedim çünkü ters tepebilir ve mahkum bir futbol oynayabilirdik, kendi sahamızda oynadığımızın verdiği gazla aşırı ofansif oynamaktan da kaçındık, yapabileceğimiz en iyi şey dengeli bir futbol oynayarak maçı kontrol altında tutmaktı uzun süre bunu başardık buradan alınan 1 puan benim için önemlidir takım iyi yolda oyuncularımı kutluyorum.

8 Hafta Sonucunda Oluşan Puan Tablosu

...

Mesaj Yetkileri