Young Boysu severim başarılar.![]()
Young Boysu severim başarılar.![]()
Teşekkürler Ali yorumun için.
Takımdan Haberler
-Defansımızın en önemli isimlerinden olan Jemal,zorlu Grasshoppers karşılaşmasında oynayamayacak.
-Takımımız Grasshoppers maçının hazırlıklarını tamamladı ve maç saatini beklemeye başladı.
BSC Young Boys 4-0 Grasshoppers
Sahamızda çok rahat bir futbol oynadık ve 4-0 kazanmasını bildik.Daha da farklı bir maç olabilirdi ancak yine bir çok atağımızı değerlendiremedik.
BSC Young Boys 1-0 Luzern
Sahamızda Luzern'i Dudar'ın attığı golle 1-0 yendik.Zevksiz bir maç ortaya koymamız beni üzdü.
N.Xamax 1-0 BSC Young Boys
Lige harika bir başlangıç yapmıştık bu müthiş gidişatımızı bozan takım Xamax oldu.Defansımızın yaptığı hatadan gelen gole engel olamadık malesef.Sonrasında yaptığımız ataklardan bir türlü sonuç alamayınca sahadan mağlup ayrıldık.Bu sonuç ile Basel'in 1 puan gerisinde 2. sıraya düştük.
BSC Young Boys 3-1 Ajax
Ajax karşısında harika bir oyun ortaya koyduk önce 1-0'ı hemen ardından ise 2-0'ı yakaladık.İlk yarıyı 2-0 önde kapattıktan sonra 2. yarıda ise oyuna yeni giren Degen'in harika frikik golüyle durumu 3-0'a getirdik.Bu golden 9 dakika sonra oyuncumuz Dudar kendi kalesine ters bir vuruş ile skoru belirledi ve 3-1 sahamızdan galip ayrıldık.İkinci maç için çok önemli bir avantaj elde ettik.
Ajax 2-2 BSC Young Boys
Ajax deplasmanında da çok iyiydik.Önce 1-0'ı bulduk hemen ardından Suarez cevabını vererek ilk yarının skorunu belirledi.İkinci yarıda da yine öne geçmemize rağmen Suarez'in cevabı gecikmedi ve böylece maç 2-2 sonuçlandı.Bu sonuçla toplamda 5-3 galip gelerek Şampiyonlar Ligi play-off turuna yükseldik.
Rakibimiz
Ukrayna'dan Dinamo Kiev oldu.Ajax gibi ülkesinin en iyilerinden.Daha çok zorlayacaklarını düşünüyorum bizi.Elensekte üzülmem artık sonuçta bi gruba kalıcaz artık.
Ajax'ı elemişsin tebrik ederim.Kiev daha kolay bir rakip Ajax'a göre.Umarım rahat elersin.![]()
Nam-ı diğer [Rec]ep
İmkansıza ulaşmanın tek yolu, onun mümkün olduğuna inanmaktır.
İyi maçlar çıkarmışsın iyi gidiyorsun.
Çekişmeli lige bak![]()
Saat olmuş sabahın 7'si.Hemen apar topar giyinip tesislerin yolunu tuttum.Tesislerde başkanımızda vardı.Beni yanına çağırdı ve kısa bir sohbet ettik.
Başkan : Takım sen geldiğinden beri çok iyi gidiyor özellikle Ajax'ı yenmemiz harika oldu bu turu geçmemiz lazımdı Avrupa'da gruplardan devam edebilmek için.Artık Kiev'e elensek bile sorun olmaz ama sana güveniyorum hoca onlarıda eleyeceksiniz.
Ben : Teşekkürler başkan elimizden geleni yapıyoruz işte gördüğün gibi.
Başkan : Biliyorum sana bütçede ayıramadım hoca malum maddi açıdan sıkıntımız var.Kusura bakma artık.
Ben : Önemli değil başkan zaten bu kadro bana yeterde artar.
Başkan : Ama eğer istersen ülkenden istediğin bir oyuncu varsa bana bildir kendi paramlada olsa almaya çalışırım.Ancak fiyatı uçuk olursa bozuşuruz hoca.
Ben : Tamam başkanım merak etme sana çok sağlam oyuncular raporlayacağım umarım içlerinden 1-2 tanesini alırsın.
Başkan : Her neyse ben gidiyorum sende işine bak bu konuyu daha sonra konuşacağız seninle hoca.
der ve arabasına binip gider.Bende takımın yanına gittim.Antrenman bittikten sonra Degen,Lulic ve Mayuka ile özel bir görüşme yaptım.Sonra ise odama çekilip başkana raporumu hazırlamaya başladım.
Young Boys Olalı Böyle Bir Menejer Ne gördü Nede Duydu. Büyük İhtimalle Küme Düşecek![]()
Endop Recep Bilir Müthiş Taktiklerimle Fenere Türkiye Kupasını Aldırırım![]()
Genç Çocuklara yaşLı TD, tutmaz bu oLay![]()
Screw you guys, I'm goin' home
başarılar dilerim isviçre ligi çok güzel bir lig
Ajax'ı elemen büyük başarı gerçekten başarılarının devamını dilerim kariyerinde takipçinim![]()
Teşekkürler dostum.![]()
BSC Young Boys 1-0 Thun
Thun karşısında rahat bir oyun ortaya koymamıza rağmen gol atmakta zorlandık.Dudar'ın 38. dakikadaki kafa golü maçın skoru belirledi.
Zurich 3-5 BSC Young Boys
Tek kelime ile "harika" bir maçtı.Çok keyifli geçen maçta 8 gol oldu.İlk yarıyı 2-0 önde kapatmamıza rağmen 2. yarı Zurich bizi çok zorladı.4-1'i bulmamıza rağmen Zurich toparlanıp birden farkı 1'e kadar indirdi.Degen 87. dakikada 1 gol daha atarak farkı 2'ye çıkartıp bizi rahatlattı ve maçı 5-3 kazandık.Böylesine zorlu bir deplasmanda 5 gol atmak kolay değildi.Basel'in 2 puan önünde liderliğimizi sürdürüyoruz.
Dinamo Kiev 2-1 BSC Young Boys
Ukrayna temsilcisi Dinamo Kiev'e deplasmanda 2-1 mağlup olduk.Üstelik Dinamo Kiev maçın ilk yarısında 1 penaltı atışından yararlanamadı.Kalecimiz Wolfli en iyi maçlarından birisini çıkarttı.Defans hattımız Sheva'yı durdurmakta güçlük çekti.89. Dakikada Dudar'ın attığı gol bizi biraz olsun umutlandırdı 2. maçta.Hiç yoktan deplasmanda gol atarak biraz olsun avantaj elde ettik.
BSC Young Boys 2-0 Dinamo Kiev
Cüney Çakır'ın hakemliğini yaptığı maçta Dinamo Kiev'i 2-0 mağlup ederek gruplara kaldık.İlk yarı çok önemli ataklardan yararlanamadı 2 tarafta böylece ilk yarı 0-0 eşitlik ile sonuçlandı.Maçta çok şut olmasına rağmen hepside autu buluyordu.Buna son veren isim maçtaki ilk isabetli şutu atan Regazzoni oldu.Takımın beyni olan Regazzoni çok iyi bir düşünceyle takımımızı 1-0 öne geçirdi.Golü attıktan sonra Dinamo Kiev daha çok baskılı oynamaya başladı ancak bir türlü kaleyi isabet ettiremediler.Dakikalar 59'u gösterdiğinde Degen sahneye çıktı ve kafa golüyle takımımızı 2-0 öne geçirdi.Kalan 31 dakikada ise gol sesi çıkmayınca Dinamo Kiev'i toplamda 3-2'i mağlup ederek gruplara kaldık.
4 Maçın Değerlendirilmesi
K.Özkan : Öncelikle ligden başlayayım.Thun maçında gol yollarında çok etkisiz kaldık malesef.Dudar defans oyuncusu olmasına rağmen attığı kafa golleri ile hayat veriyor bize.Ligde 4 golü bulunuyor takımımızın en golcü isimlerinden birisi.Zurich maçında ise gol düellosu oldu 4-1 öne geçmemize rağmen rakip az kalsın maçı çevirecekti neredeyse.Maçın 80. dakikasında Degen ve Regazzoni'yi yanıma çağırıp ikisinede sırasıyla tokat attım.Napıyorsunuz siz diyerek tepkimi ortaya koydum.Sonrasında Degen dersini almış bir şekilde attı golünü.Yanıma bile gelemedi bu sefer.Disiplini sağladığımı düşünüyorum takımda.Şampiyonlar Ligi hakkında konuşalım.Dinamo Kiev sert bir takım Sheva'yı durduramadık 2 maçta da.Ancak 2. maçta onların şutları kaleyi bulsa kesinlikle elenirdik.Şans bizim yanımızdaydı 2 maçta da.Sheva inanılmaz bir penaltı kaçırdı ilk maçta.Bu turu biraz da şansımızla geçtik diyebilirim.Gruplarda şans faktörü olmayacaktır kesinlikle.İyi oynayan kazanacaktır hep.Dikkatli olmalıyız.
Hep yenme olmaz.![]()
Gruplara kalman büyük başarı tebrikler.
CL Gruplarında sıfır çekme de abi![]()
Screw you guys, I'm goin' home
cok ııı gıdıyorsun kaan CL de 1 den fazla puan alırsın Bursa aldı sen daha fazlasını alolmadı en kotu UEFA yaparız
Üçüncü rövanşların sonuna doğru istifa gelecek
@ Teşekkürler beyler birazdan grupları açıklayacağım.