Saat olmuş sabahın 7'si.Hemen apar topar giyinip tesislerin yolunu tuttum.Tesislerde başkanımızda vardı.Beni yanına çağırdı ve kısa bir sohbet ettik.
Başkan : Takım sen geldiğinden beri çok iyi gidiyor özellikle Ajax'ı yenmemiz harika oldu bu turu geçmemiz lazımdı Avrupa'da gruplardan devam edebilmek için.Artık Kiev'e elensek bile sorun olmaz ama sana güveniyorum hoca onlarıda eleyeceksiniz.
Ben : Teşekkürler başkan elimizden geleni yapıyoruz işte gördüğün gibi.
Başkan : Biliyorum sana bütçede ayıramadım hoca malum maddi açıdan sıkıntımız var.Kusura bakma artık.
Ben : Önemli değil başkan zaten bu kadro bana yeterde artar.
Başkan : Ama eğer istersen ülkenden istediğin bir oyuncu varsa bana bildir kendi paramlada olsa almaya çalışırım.Ancak fiyatı uçuk olursa bozuşuruz hoca.
Ben : Tamam başkanım merak etme sana çok sağlam oyuncular raporlayacağım umarım içlerinden 1-2 tanesini alırsın.
Başkan : Her neyse ben gidiyorum sende işine bak bu konuyu daha sonra konuşacağız seninle hoca.
der ve arabasına binip gider.Bende takımın yanına gittim.Antrenman bittikten sonra Degen,Lulic ve Mayuka ile özel bir görüşme yaptım.Sonra ise odama çekilip başkana raporumu hazırlamaya başladım.