Fenerbahçe Cumhuriyeti
ibb nin şansı trabzonspora karşı tutmuyor galibiyetleri yok bize karşı..
ama tabi pazar günü yenilecek anlamına gelmyorçok zor maç olcak kanımca...
trabzonspor deplasmanlarda daha rahat bir futbol ortaya koyuyor..
bunun nedeni rakipler kapanmadığı için kendi sahalarında galip gelme isteği ile açık oynamaları...
pazar günüde böyle bir şey olacağınıda tahmin ediyorum...
trabzonsporun ağır bastığı bir maç bu maçı almamız lazım..rakiplerimiz bu hafta puan kaybedebilr
trabzonspor bildiğimiz oynunu oynarsa maçı alır ama işte ibb'yi kestiremiyorsun![]()
Trabzonspor 70 bin taraftarı önünde kesin kazanır diye düşünüyorum...
Trabzonspor için zor bir maç ama şampiyonluk yolunda bu engeli de aşacaklardır..
Trabzon Olimpiyat stadına akın edicek. Rekor kırmak amaçlıyorlar.
Ama 60bin falan anca dolar. Rekor kırılmaz.
Kale arkalarindan biri zaten kapali olcak onun icin rekor imkansiz
Pazar gnü ordayız.
Bu maçı kazanacağımızıdüşünüyorum.Deplasmanda oynadığımız iyi oyun istatistikler ve belediye ile aramızdaki istatistiklerde öyle herşey lehmize.
Trabzon ev sahibi olarak bir adım önde(!). Seyirci desteğiyle karşılaşmadan istediği sonucu alır diyorum. Kolay olmaz ama 1-0, 2-1 gibi bir sonuçla Trabzonspor'un kazanacağını düşünüyorum![]()
Dun ligtv 55bin demisti bugun acaba kac bilet satildi ?
Yalan yok bi sonraki hafta Karabukten daha cok cekiniyorum, bu mac icin icim rahat
Vay arkadaş maça gidiyoz ortalık buz kestiYarın donmasam orda bari
Serkan sakatlandı diyolar inşallah öyle birşey yoktur.Sağ bek alternatif yk.Aratransferde bi adam şart ya oraya yada Tayfun kupa maçlarında oynatılıp alıştırılmalı takıma.
Olimpiyata ilk defa gidenler heralde gittiklerine pişman olacaktır hele ki bu havada.(:
Vallaha ilk kez gidiyorum ama taş yağsa ordayım yapacak birşey yok takımız peşinde olalım yeter![]()
60 bin taraftar olucak umarım her sene yaptıkları gibi otoparkların yarısnı kapatmazlar ve doğu kapalı tribinunde 1-2 kapı açmakla yetinmezler.Zira geçen senelerde bunun eziyeti çok çekti Trabzonspor taraftarı.birde hava şartları hiç önemli değil oraya gelen insanlar zaten bunu göze alarak geliyor.
Zaten bılet fıyatlarını da bize özel yapmışlar Fener maçında böyle değildi.
Sadri Başkan açıklamasını yaptı zaten. 'İBB nin en iyi müşterisi biziz.' diye![]()
Burak mukemmel bir gol atti dakka iki 1-0
Burak ters ayagıyla mukemmel bır gol attı. TS 1-0 önde..
Trabzon dalga dalga geliyor
Ön alandaki baskıları çok iyi gerçekten. Avrupai tarzda yani çok hoşuma gitti şahsen.
Taraftar durumu nasıl. 60 bin veya 70 bin varmıdır şuan.
IBB sert mudaheleler basladi, kirmizi cikar bu macta![]()
Umut karsi karsiya yaninda adam bile yok kalecinin ustune vurdu topu
karambolden atti IBB Herve TUM ile 1-1
Onur mukkemel cikardi ama topu takip eden Tum golu atti
Itiraz moda oldu, Egemende sari karti gordu
Jaja'ya yapılan %100lük penaltıyı es geçti hakem peşinden olmayan faulü verdi maç eşitlendi.Faulü avantaja bırakıyo sonra İBB'li diğer oyuncu kontrol ediyo topu çalım yapmaya çalışıp kaptırıyo hakem 10 saniye önceki faulü vermeye karar veriyo.Avantaj uygulamasını anlayamamış sanırım.Tv başında fenerbahçeli beni bile sinir etti yuh yani.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Hakem gerçekten çok kötü maç yönetiyor. Bence de Jaja'nın pozisyonu penaltıydı. Oyuncular birbirlerine çok sert giriyorlar. Sarı kartları vermiyor. Bir defa avantaj oynatmaya kalktı. Onda da eline yüzüne bulaştırdı. Trabzonspor'un ciddi pozisyonlarında avantaj uygulamayı akıl etmeliydi. Tabi Umut'un kaçırdığı golde insanı çıldırtan cinstendi. Karşı karşıya atamıyorsan oturup birşeyleri düşünmek lazım.
Senol Gunesi ilk defa boyle gordumbencede hakli IBB liler nasil tekme atiyor oyle, hakeminde masAllahi var
IBB 100% gol pozisyonu kacti
Cihan adama tekme attihakem devam diyor