Diyecek söz mü kaldı, desem
Dinleyecek yüz mü kaldı, söylesem
Bu takım böyle mi olacaktı Allah'ım;
Her maç Avrupa'yı titreten...
Takımımın ağlanacak haline gülüyorum şuan, sabır sabır nereye kadar bilmiyorum ama sabır yine sabır...
Diyecek söz mü kaldı, desem
Dinleyecek yüz mü kaldı, söylesem
Bu takım böyle mi olacaktı Allah'ım;
Her maç Avrupa'yı titreten...
Takımımın ağlanacak haline gülüyorum şuan, sabır sabır nereye kadar bilmiyorum ama sabır yine sabır...
Burda Rijkaard'da olmadigini problemin , yonetimde oldugunu bircok kez dile getirmisdim , bir cok kisi Rijkaard gitsin bilmemne diyorlardi , gittide ne oldu ?
Hagi geldiginden beri oynanan 8 macda 4 maglubiyet 2 beraberlik 2 galibiyet almisiz
Numaralı bile isyan etti, koltukları kırıyor. Bu kadarı da oluyorsa ciddi sıkıntı vardır, yönetimin bir şeyler yapması lazımdır.
Screw you guys, I'm goin' home
2005-2006 Sezonu Galatasaray 34 Maç 26 G 5 B 3 M
2010-2011 Sezonu Galatasaray 16 Maç 6 G 2 B 8 M
Fark var şarkısı geldi aklıma birden.
durum ıcler acısı GS ııcn su anda maalesef
hey Allah'ım yarabbim! üşenmiyorlarda o soğuk havada kırıp koltukları sahaya atmaya. Ne kadar çok gereksiz insan (aslında insan bile dememek lazım onlara ama neyse) var şu memlekette...
İnşallah yeni stada geçince de koltukları kırmazlar![]()
Yeni stada geçseler ne olcak ya. Ruhsuz, ne yaptığını bilmeyen, yönetimininde ne yaptığı belli olmayan bir takım yeni stada geçse ne olacak.
Bu saçmalığı yapan zihniyetler yeni eski ayırt etmez, verdikleri bilet parası ile herşeyi yapma gücünü satın aldıklarını sanacak kadar acizler çünkü.
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Tarihin en rezalet Gs'si en azindan benim görebildigim yillar arasindaki söylenecek pek bisey yok bi 2-3 sene daha bu sekilde olacagiz baska bi hoca da degisse ben sanmiyorum bi sey olacagini.bu karaktersiz Türk oyuncular oldugu sürece basari beklemek imkansiz
Galatasaray maçı izlemedim ama şu koltuk olayı yüzünden ceza alırsa ilk maç seyircisiz olacak TT Arena'da![]()
Gençlerbirliği oyun anlamında baskın gözükmedi ancak çok akıllı oynadılar. Golü erkenden bulduktan sonra topu hiç şişirmediler, bilinçli şekilde pas yaparak Galatasaray'ın işini zorlaştırdılar. Galatasaray'ın araya attığı toplarda da birbirlerine çok iyi şekilde yardımcı olarak pozisyon vermemeye çalıştılar. Galatasaray'ın birkaç tehlikeli atağı olsa da aklımda kalan net bir pozisyon yok. Galatasaray'ın mağlup olması beni şaşırtmadı ancak Gençlerbirliği'nin bu kadar soğukkanlı şekilde oynaması beni baya şaşırttı.
Galatasaray kadro olarak yetersiz. Örneğin bu akşamki kadrodan Cana, Neill, Arda ve zorlasak Pino'yu ayırabiliriz, geriye kalanların yeterli olduğu pek söylenemez. Önemli bir revizyona ihtiyaçları var.
Tebrikler Gençlerbirliği.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Hagi'ye sonsuz saygım var ama yok olmuyor işte. Elano'yu gönderip, Mehmet Batdal'ı ileri diktikten sonra Anadolu takımı gibi doldur boşalt-sağdan orta soldan orta yaptırıp galibiyet almayı bekleyemezsin. Rjikaard bu takımı koşturmuyor diye eleştiriliyordu. Takım koşmuyor ama rakipleri koşturuyordu. Total futbolda zaten temel kurallardan birisi budur. Tabi bunu bizim yönetim ve Türk halkı anlamakta zorlandı. Gönderdiler onu. O gittikten sonra. Fatih Terim, Hakan Şükür ve bana kalırsa bi Anadolu takımını şampiyon yapabilecek kapasitede olan ama Galatasaray'ı çalıştırmaması gereken Hagi gibi isimlerle alıntı o koltuk. Bu kadar mı düşük seviyede bi takımız, bu kadar mı kötü bi yönetim var. Evet var. Bu iş böyle yürümez. Yönetim zaten değişmeli. Yönetim değiştikten sonra devre arasında teknik direktör değiştirilmeli. Sıfırdan bir yapılanmaya gidilmeli hani koşan değil koşturan, gol yiyen değil gol atan tarzda bi takım oluşturulmalı. Cezayı oyuncular yerine teknik direktör ve yönetime kesmek gerekli. Neden teknik direktör derseniz sistemi ve gönderilen oyuncuları o belirliyor. Sonuçlar ortada. Bu sene Galatasaray'dan böyle gittiği sürece bi cacık olmaz.
Saygılar.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Sami Yen size hakkını helal etmiyor.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Güzel iki gol Hurşut'un 2. goldeki payı büyük, güzel maç oldu soğuk havaya rağmen mücadele iyidi..
Heralde Polat talimat verdi, tribününleri şimdiden yıkmaya başladı taraftarlar..
Tebrikler iki takımada..
Sabri'nin kaburgasında kırık varmış, 3 ay sakat..
Serkan sakatlanmadan önce iyi oynuyorda sagbekte eger öyle oynarsa sabrinin yerini rahatlikla doldurabilir
Gençler bu kadar eksikle asyden galip çıkıyor çok büyük sıkıntılar var gerçekten takım baştan aşağıya revizyon istiyor bu sene uefaya gidemez bu oyunla
Bu sonucu beklemiyordum,aragones zamanındaki takımımızı hatırlattı gs bana,iddaa da hep bizim rakibimize verilip köşe olunuyodu ozmanda,bu sefer gs nin rakibimden köşe olunuyor
Hagi kisilikli oyuncularla devam edecegim demis yani Türklerin hepsinin yolcu olmasi gerekir