Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?
- Voters
- 25. You may not vote on this poll
-
Galatasaray kazanır
-
Gençlerbirliği kazanır
-
Berabere biter
-
11.Aralık.2010, 22:24
Hagi'ye sonsuz saygım var ama yok olmuyor işte. Elano'yu gönderip, Mehmet Batdal'ı ileri diktikten sonra Anadolu takımı gibi doldur boşalt-sağdan orta soldan orta yaptırıp galibiyet almayı bekleyemezsin. Rjikaard bu takımı koşturmuyor diye eleştiriliyordu. Takım koşmuyor ama rakipleri koşturuyordu. Total futbolda zaten temel kurallardan birisi budur. Tabi bunu bizim yönetim ve Türk halkı anlamakta zorlandı. Gönderdiler onu. O gittikten sonra. Fatih Terim, Hakan Şükür ve bana kalırsa bi Anadolu takımını şampiyon yapabilecek kapasitede olan ama Galatasaray'ı çalıştırmaması gereken Hagi gibi isimlerle alıntı o koltuk. Bu kadar mı düşük seviyede bi takımız, bu kadar mı kötü bi yönetim var. Evet var. Bu iş böyle yürümez. Yönetim zaten değişmeli. Yönetim değiştikten sonra devre arasında teknik direktör değiştirilmeli. Sıfırdan bir yapılanmaya gidilmeli hani koşan değil koşturan, gol yiyen değil gol atan tarzda bi takım oluşturulmalı. Cezayı oyuncular yerine teknik direktör ve yönetime kesmek gerekli. Neden teknik direktör derseniz sistemi ve gönderilen oyuncuları o belirliyor. Sonuçlar ortada. Bu sene Galatasaray'dan böyle gittiği sürece bi cacık olmaz.
Saygılar.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Mesaj Yetkileri