Beşiktaşlı olmama rağmen ASY'nin yıkılması benim de gözlerimin dolmasına sebep oluyor. Büyük tarihler yazıldı o stadda.
Beşiktaşlı olmama rağmen ASY'nin yıkılması benim de gözlerimin dolmasına sebep oluyor. Büyük tarihler yazıldı o stadda.
Maça gittim ama gittiğime pişman oldum. Bu kadar rezil bir futbol, bu kadar rezil tribünler olamaz yani. Bari bu özel günde bunu yapmasaydınız. Galatasaray taraftarlarının bir kısmı en azından bunu hiç mi hiç haketmiyor.
rijkaard geçen sene 5. olan bi takımı 3. yapmak başarıdır derken hepimiz sövmüştük adama.
Maça gittim yoğun kar yağışı altında parmak uçlarım kanayana kadar üşüdüm. Deydimi diye soracak olursanız berbat bir futbol vardı sahada. Günün sonunda elle tutulur tek şey eve getirdiğim 98 numaralı kapalı üst koltuğu oldu. Ali Samiyen'den bir anı olarak kalacak bende.
Geçmiş dönemde müthiş bir taraftarımız vardı. 96-2000 arasındaki maçları izlediğimizde takım nasıl desteklenir, nasıl kazanmaya itilir görebiliyorduk. Zamanla bu taraftar kitlesi yok oldu.
Eskiden en kötü durumlarda zirve yapan bir ruh vardı. Takımın parası yokken herşey ters giderken şampiyonluklar gelebiliyordu. Bunlar tesadüf değil Galatasaray'ın her zaman yaptığı işlerdi. Şimdi Galatasaray ruhu diye adlandırdığımız durum yok oldu.
Galatasaray'ın Şampiyonlar ligine en çok katılan takımlardan biri olmasıyla övünürdük. Takım bugün ligden düşme potasının üstünde yer alıyor. Galatasaray'ın sportif büyüklüğüde yok oldu.
Daha kötüsü ise maçlar bittiğinde rakip takımın oyuncuları genelde şu ifadeyi kullanıyor. Galatasaray'ın durumu ne olsa da böyle büyük bir camiadan puan almamız önemliydi. Yakında Galatasaray'ın büyüklüğü de kalmayacaktır.
Şimdi yönetimin yapacağı işi söyleyeyim. 2012 kriterleri adı altında Mehmet Topal'ı satıp aynı paraya daha fazla maaş ödenen Cana ile, Keita'yı satıp aynı paraya alınan Misimoviç'le tasarruf edildi. Stada insanları çekebilmek adına yine tasarruf yaparak değeri milyon eurolar etmeyen oyuncular alınacaktır. Bir kişi de çıkıp madem bunun adı tasarruf neden sezon başında adam gibi oyuncular alınmadı demeyecektir.
evet arkadaşlar görüyoruzki tüm suç rijkaard'da,misimoviç'te,elano'daymış. görüyoruz...
Herkes bir suclu aramaya calisiyor ama bu suclu yonetim disinda hic kimse degildir , su anda Arda , Baros , belki Sabri , belki Kewell , belki Pino disinda hangi oyuncu BJK , FB yada TS'nin ilk 11 inde oynar ? bu kadar kalitesiz bir kadro ben gormedim GS'nin tarihinde , bu kadar sacma sapan transfer politikasida gormedim
Anadolu kulüplerinde yer alan oyuncuların pas atma mantığına çok kızarım.
Top ayağındadır ve ilerde takım arkadaşının olmadığı bir yere topu atarlar. Pas yeteneğin gelişmemiştir, zemin yüzünden, hava şartlarından ötürü iyi pas atamayabilirsin. Ancak orada kimse olmadığı için atacağın pasın ulaşmayacağını kestirmek bu kadar zor mu? Zaten kestiremedikleri için daha iyi yerlere gelemiyorlar.
Dün Çağlar'ın attığı paslara bir mantık bulan var mı? Sol geriden pası öyle bir kararlılıkla atıyor ki karşı karşıya pozisyon olacak sanıyorsun ama o bölgede hiç bir Galatasaray'lı oyuncu yok. Cana, Aydın, Gökhan yine aynı işleri defalarca yaptı. Demek ki Galatasaray gibi hedefleri olan bir takıma bu tarz oyuncuları alırsanız üstüne hocalar kötü olursa üstüne yönetim kötü olursa üstüne taraftar kötü olursa bu sonuç normaldir.
Gençlerbirliği,Ali Sami Yen Stadı'ndaki son lig maçını kazanarak tarihe geçti...
Bari bu saatten sonra oyuncular kart falan görmesede Fair Play kontejyanından Uefa'ya katılsak.Ağlanıcak halmize gülüyoruz resmen.
Tebrikler çoçuklar.Bu oyunla bu kafayla bu zihniyetle devam.
Helal olsun.![]()
ben Galatasarayın yerinde olsam 3 yerli 1 yabancı oyuncu alırım devre arasında, o da uygunca, başkada almam. Gs ye bakarsak, arda, pino, baros, sabri, cana, çağlar-balta 11 de oynayacak desek 5 tane oyuncu lazım. o kadar ahım vahım durum yok. 5 düzgün transferle Gs tekrar düzlüğe çıkabilir. bunlardan 1-2 sini devre arasında alırdım, 1-2 tane de yedeğe genç oyuncu, tamamdır.
Sıradan bir maç olsa mağlubiyete bu kadar üzülmezdim. Ama bu maç sıradan bir maç değildi. Ali Sami Yen'e böyle veda etmemeliydik.
sabri de sakatlandı napacagız bilemiyorum büyük kayıp
Başarılar gelir geçer
Asaletin bize yeter be cimbomum