Quote Originally Posted by Lim10 View Post
2. sınıf Avrupa Lig'lerinde oynamayı bende çok severim.Keşke transferleri peşin yapsaydın.Emin ol kariyerin süresini direkt etkiliyor 48 ay taksit.Çünkü 2 kez ard arda Lig şampiyonu olunca kesiyor insanı.Avrupa'da başarı yakalamakta o kadar kolay olmadığı için çabuk sıkılıyorsun.Bugüne kadar Polonya Ligi'nde oynamak nasip olmadı ama aklımda.Michal Pazdan'ı öneririm.Ligde seni rahat kaldırır.11 oynatmasanda kadro derinliğine öenmli katkısı olur.Güzelde gelişiyor.Avrupa Kupasında Liverpool'un gelmesi talihsizlik olmuş.Bu yıl şampiyon olmalısın diye düşünüyorum.Başarılar.

Ben 48 ay taksitle yaptığım transferlerin o kadar büyük transferler olduğunu düşünmüyorum.Adamlar nerdeyse 48 ay taksitle samsunspor'a neymar'ı alıyo ben o kadar saçmalamam yani .
Başarısız bi sezon geçiriyoruz zaten taktiğimiz bu sezon uymadı sanırım .
Ayrıca ; oyunda da şöyle bişi adamlarda kadro desen yok oyuncularının özellikleri vasat denilicek gibi ama bana 6 atıyo. O takımın kadrosu bende, benim kadrom onlarda olsa hayatta 6 atamam. Oyunun böyle olayları benı taksite itiyo, ama yapmamaya çalışırım.