1 ile 30 arası toplam 374 sonuç

Konu: Son Kumar:2014 Dünya Kupası |TÜRKİYE 4. Sezon|

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Default Ligde 2.Hafta

Süper Ligde İkinci Hafta Mücadelesinde Manisaspor'un Konuğu Olduk.

Basın Açıklaması

Bizim için zor bir deplasmanda, Yeni bir takımız oyuncularımızın takıma adapte olma süreci hala tamamlanmış değil ancak bu olumsuzluklara rağmen bugün burada iyi bir oyunla iyi bir sonuç aldığımızı düşünüyorum son dakikalarda yediğimiz gol işin tuzu biberi oldu desek yeridir. Geçen hafta kazanan takımı bozmadım İlerleyen zamanlarda farklı oyuncularda kadroda yer alıp mücadele edecektir ama kısa vadede belli bir şablon oluşturmamız gerekecek. Bernard Mendy geçen hafta sakat olduğu için kadroda yer almadı Bugün 18 kişilik kadroya dahil ettik ve maçın son 11 dakikasında forma giydi, Form tutmasıyla beraber daha iyi olacagını düşünüyorum, Haftaya Beşiktaş maçında daha iyi oynayan bir Eskişehirspor görmek dileğiyle...
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Default Transfer'de Son Hafta...

Transferin Son Günlerinde Kulübümüz Burhan Eşer'i İsviçre'nin Zurich takımına, Kaleci İvesa'yı ise Almanya'nın Werder Bremen takımına sezon sonuna kadar satın alma opsiyonuyla beraber kiraladı. İvesa'dan boşalan kaleci kontenjanını ise Orduspor'un 27 yaşındaki kalecisi Fevzi Elmas'la doldurdu. Fevzi Elmas için Orduspor'a 220.000 € ödeme yapıldı...
    ...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Default Süper Lig 3.Hafta

Beklenen Gün Geldi Çattı...

İlk 11'ler

Ve Maç Sonucu...

BASIN TOPLANTISI

Gazeteci: Bugün zor bir müsabakadan galip olarak ayrıldınız, duygularınızı paylarşır mısınız ?

İbrahim Baldemir: Öncelikle her iki takımı tebrik ederim Evet gerçekten çok zor bir maçtı, bu maç için hafta içinde çok çalıştık ve istediğimizi aldık umarım haftaya Ankaragücü deplasmanında da bu güzel oyunu sergileyip puan veya puanlar alrıız.

Gazeteci: Karşı takımın teknik direktörü az önce basın toplantısında takımınız için çağ dışı futbol oynuyor hangi devirdeyiz böyle futbol anlayışı olmaz dedi, bu konu hakkında neler söyleyeceksiniz ?

İbrahim Baldemir: Saygı duyuyorum o kendisinin görüşüdür ancak ben tam aksini düşünüyorum önce aynaya bakmak lazım, teşekkürler...
    Last edited by ReaList : 12.Aralık.2010 at 16:00 Reason: imla
    ...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Default Süper Lig'de 4.Hafta

4.Hafta Mücadelesinde Başkent'te Ankaragücü'ne Konuk Olduk.
    Beşiktaş maçını Kazanan 11 ile maça çıktık.

BASIN TOPLANTISI

Bugün bu maç bizim sezon içerisinde mutlaka ihtiyacını duydugumuz Şans Faktörünün devreye girdiği maç olarak tanımlayabiliriz. İlk Yarı sahada yoktuk desek yeridir çok kötü bir oyun sergiledik ancak ikinci yarı dengeleri eşitlemeyi başardık Sezer'in güzel oyunu bize galibiyeti getirdi oyuncumu ayrıyeten tebrik ediyorum. Bugün Tello'yu kaybettik ne yazık ki 2-3 hafta sahalardan uzak kalacak nitekim Haftaya sahamızda oynayacagımız Fenerbahce macında forma giyemeyecek...
    ...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Default Süper Lig'de 5.Hafta

5.Hafta'da Konuğumuz Fenerbahçe Oldu...

İlk 11'ler

Maç Sonucu

BASIN TOPLANTISI

Gazeteci: Bugün kötü geçen bir ilk yarı , Harika geçen bir ikinci yarı sonucunda bu maçtan 1 puan mı kazandınız 2 puan mı kaybettiniz ?

İbrahim Baldemir: Tabi maça o yönlü bakarsak hem kazanmış hem kaybetmiş oluruz ancak bir bütün olarak baktığımızda kendimizi kazanan tarafta görüyorum, Bu maça iyi hazırlandık Fenerbahçenin kalabalık tuttuğu ortasahada daha cok topa sahip olabilmek için o bölgeye ağırlık verdik ayağında top tutan ve pas dağıtabilen teknik özellikli oyuncuları kullanmayı seçtik. Fenerbahçe'nin kanat etkinliğine karşı her iki bek'imizi görevlendirdik oyuncular ellerinden gelenini en iyisini yapmaya çalıştı hepsini kutluyorum.

Gazeteci: Sezer Öztürk Hakkında Görüşleriniz ?

İbrahim Baldemir: Sezer her geçen gün dahada sorumluluk alıyor, Takımın kilit oyuncularından biri haline gelmek üzere olgunlaşma döneminde bu derece profesyonel tavrı takıma ekstra kazanç sağlıyor, Sezer'in daha iyi olabileceğini düşünüyorum.

Süper Ligde 5 hafta sonunda oluşan Puan Tablosu

...

Mesaj Yetkileri