ust oynadim bol gollu bir mac olsun
ust oynadim bol gollu bir mac olsun
Adım adım zirveye gidiyoruz, Ankaragücü küçük bir engel olur, iyi ritim yakaladık. Kazanırız. Niang bu maçta geri dönecektir, Dia ilk onbirde oynayacak.
Alex'den gol bekliyorum, rekor kırmak ona yakışıyor.![]()
3-1 kazanacağımızı düşünüyorum. Alex en az bir asist yapabilir. Zencilerimize de son derece güveniyorum.
Niangın vuruşu direkten döndü.ANkaragüçllü taraftarlar yönetim istifa diye bağrıyor..
Cok iyi basladik , futbol
Cok guzel cristian daha sert daha iyi oynuyor simdi sakatlandi insallab birseyi yoktur boyle oynarsa cok is gorur
Fener alsınİddaam tutsun
![]()
Fener etkili oynuyor ilk yarı atar 1 tane gol
Yenemezsek ayıp bize.. çok güzel oynadık ilk yarıda.. Ankaragücü beraberliğe razı oynuyo zaten..
Sezonun en iyi oyununu oynuyoruz...
İlk yarı Fenerbahçe iyi oynamak için kendini hiç zorlamadı. Rahat bir şekilde müthiş bir oyun oynadık çok pozisyon yakaladık ancak henüz gol yollarında şanssısız. Umarım ilk yarı iyi futbol ikinci yarı kötü futbol geleneğimizi sürdürmez ve böyle devam ederiz. Tabi diğer risk rakibin ilk gelişinde gol atması..
Bir Dost
Hellbells
Sevinsem mi üzülsem mi bilemiyorum. Sestak atmış.
2-0 oldu..
Yenildik yaw bikerede bjk gs yenilince yenelim ya![]()
2-0 oldu yine Sestak.
Sestak şov yapıyor. 2-0.
2 oldu vay anasını ya. 2.yarı yok oldu takım.
Niang'a, Güiza en azından nereye koşacağını biliyordu.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Sestak sov var ankarada
Süprize bak :s
Emre sarı görmüş haftaya yokmuş
Yattı kupon hayırlı olsun.
Başkentimiz Önce Gençlerbirliği ve Ardından Ankaragücü ile Bu Haftaya Damga Vurdu.
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Güzel gol attı Niang köşeye. Maç sonucu 2-1
3 Büyüklermiş .. Pehhhh. Biri Stadının son lig maçında 30. sn de gol yer yenilir. Biri en son ezeli rakibini yenmiş takıma yenilir. Bi tanesi istenmeyen adamının asistleriyle yenilir.
Büyük mü bunlar?
Benide kendinide yaktın Niang.
Sestak'ın ikinci golü muazzamdı. Ama bu golde Fenerbahçe'nin takım olarak büyük katkısı vardıelini kolunu sallaya sallaya ortasahadan aldığı topu önce sağ kanada taşıdı, oradanda ceza sahası yayı üzerine getirdi. Haftanın en güzel golüydü izlediğim maçlar içerisinde.
Cok garip bir sezon oluyor , sonunu kestiremiyorum bu isin