Fenerbahçe Cumhuriyeti
Kayserispor için oldukça zor bir maç olacak.Sakatlıklardan dolayı oluşacak eksikler fazlasıyla yokluklarını hissettireceklerdir.Gaziantepspor'ûn bu maçı kazanacağını düşünüyorum.
Kayseri'nin yavaş yavaş hak ettiği yere ineceğini düşünüyorum.Bu maçtada puan kaybederler.Hak ettikleri yer bana kalırsa 6.lık falan 4 büyükler ve bursapor ilk 5 olurken Kayseri arkadaki 6. takım olacaktır.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Kayserispor'da adam akıllı hücum oyuncusu kalmadı, sakatlıklardan en çok sıkıntı çeken takım Beşiktaş'la birlikte. Hak ettiği yer neye göre 6.lık? Yapmayın, adamlar çıkıyor 90 dakika futbolun gereklerini yerine getirmeye çalışıyor. Hak ettikleri yerdeler, umarım devre arası toparlanmaları için yeterli zaman olur ve yine hak ettikleri yerde kalırlar...
Maç konusunda iki takım içinde beraberliğin kötü sonuç olmayacağı kanısındayım. G.Antep'te, Kayseri'de 1 puana hayır demez. Başladığı gibi biter.
Bu kadar eksiğe rağmen bulunduğumuz konum buraysa demekki daha iyi yerleri hakediyoruz .Saçma bir yorum kayseriyi kimse buraya bedavadan geitrmedi oynayrak geldi bu takım 10 11 haftadır cangelesiz troisisz 2 haftadır zalayetasız santanasız zaten erenin 2 yıldır yok bu takımda sakatalr düzelince devre arasında yapılacak 1 2 takviyeyle daha iyi yere gelecektir
Julio Cesar'ın free-kick golü harikaydı, mutlaka izleyin.
Julio Cesar de Souza'nın ikinci yarıda attığı serbest vuruştan gelen golün mükemmel olduğunu ifade eden Arvaladze, ''Ne diyebilirim ki, o pozisyon zaten Gaziantep'e maçı kazandırdı. O topu kurtarmak için kalede 3 kaleci lazımdı'' ifadelerini kullandı.
Ne gol atmıs julıo cesar be![]()
Merak ettim şimdilink yok mu?
Cesar gerçekten muhteşem çaktı ya... Tebrikler Gaziantepspor...
Julio Cesar'ın golü : http://www.facebook.com/video/video....50102179376101