1 ile 30 arası toplam 39 sonuç

Konu: Turksportal Oscar Ödülleri 2010

Hybrid View

Sheriff Misafir

1- En İyi Admin= Aydın (Birinin gelip son sözü söylenmesi beklendiğinde, o ihtiyaç duyulan kişi aslında Aydın. Her ne kadar bi işe yaramasada iyi bir lider, Volkan Abi, Mustafa Abi ve M.Ali Abi'nin yerini doldurmaya çalışıyor)
    2- En İyi Üst Yönetici= Genco Kartal (Elinden gelen herşeyi yaptı bu yıl)
    3- En İyi Yönetici= rasengan (O da elinden gelen herşeyi yapıyor, onun yönetici olmasını çok uzunca bir süre önce istemiştim ama anca olabildi)
    4- En İyi Erkek Üye= lexoqe, börk (Efendi, paylaşımcı ve iyi karakterli insanlar)
    5- En İyi Bayan Üye= -
    6- En İyi Araştırmacı= el-hadji (Kendini tamamiyle araştırmaya vermiş kardeşim, araştırma şefi olduğundan beri datada alt liglerdeki gelişim oldukça fazla)
    7- En İyi İmza= -
    8- En iyi Menajer= Genco Kartal (Beni bir çok kez yendi, Fellaini'nin etkisi büyük tabi ama sonuçta yendi)
    9- En Taktik Bilgili= Genco Kartal (Bu kadar çok yenildiğim birine başka ne diyebilirimki)
    10- En Karizma Üye Adı= -
    11- En Sevilen= K1nq35 (Forumda sempatik bulduğum bir kardeşimiz)
    12- En Bilgili= Perpetua, meddah (İkisi de ayrı ayrı bir çok alanda çok bilgililer, sohbetlerine doyum olmuyor)
    13- En Yakışıklı/Karizmatik= Vieri (Bu hiç değişmez sanırım)
    14- En Sakin= Aydın (Herkesin hırslandığı bir anda o sakin davranıp düşünerek hareket edebiliyor)
    15- En Komik= Aydın (Forumda bu aralar fazla göstermese de, oturduğunuz sandalyeden düşmenize fln sebep olabilir)
    16- En Ciddi= Disco (Sadece forumda ciddi tabi, onun dışında fazlasıyla cıvık)
    17- En Aktif= Zekirdek (Yeni mesajlara göz attığımda genelde adını görüyorum)
    18- En Anlaşması Zor= Xacubona (Lig ve turnuva alanlarında fikirlerimiz hiç uyuşmadı)
    19- En Duygusal= İlhan (Kardeşimi uzun süredir tanıdığım için onun nasıl biri olduğunu çok iyi biliyorum)
    20- En Sabırlı= Aydın (Herkes atalım der bu çıkar kalsın der)
    21- En Çok Yüz Yüze Görüşmek İstediğiniz= Aydın (Başka bir çok arkadaş var görüşmek istediğim tabi ama uzaktan pek uraşılmıyo)
    22- En Fanatik= bjk4ever (Çoğu zaman doğru şeyler söylesede yanlış yerde, yanlış zamanda, yanlış üslupla söylüyor)
    23- En Fair(Rakip takıma saygılı)= Sekopej (Genelde karşı tarafı kızdırmayacak yorumlar yapıyor)
    24- En İyi Futbol Yorumcusu= Sekopej (Çoğunlukla okurken keyif veren yorumlar yapıyor)
    25- En Yardımsever= Walter Sakana (Yardım etmeyi, bildiklerini paylaşmayı seven biri)
    26- En Online= Disco (Ne zaman baksam online, galiba bot fln bu)
    27- En İyi Bölüm= Football Manager 2011(Bir FM sitesi olarak, en çok paylaşımın yapıldığı, yorumun yazıldığı alan)
    28- En Beğendiğiniz Konu= Fenerbahçe Transfer Haberleri (Transfer sezonu açıldığında en çok takip ettiğim konu)
    29- En Yararlı Konu= FM 2011 Sıkça Sorulan Sorular (İhtiyaç olan herşey orda)
    30- En İyi Kariyer= Bilinmezlik hikayesi (Börk) (Başlangıcından itibaren beni çok etkiledi)
    31- En Çok Açılmasını İstediğiniz Bölüm= -
    32- Yılın En Çok Gelişim Kaydedeni= Resangan (Yönetici oldu ve görevlerini başarıyla yerine getiriyor)
    33- Turksportal'da Yılın Kişisi= Genco Kartal (Her işin ucundan tutmaya çalışan Şemsi kesinlikle bu yılın kişisi)
    Last edited by Sheriff : 18.Aralık.2010 at 01:21

Mesaj Yetkileri