6.03 yükleyince oyun açılmıyor artık o hata çıkıo hani please correct the cd-rom ve sağ tıklayıp özelliklere giriyom uyumluluk die bişe yok
sana bütün yorumlarınla katılıyorum çok saçmaOriginally Posted by sardokar
ya galatasaray fenerbahce maçı yapıom tamammı 1 maç önce chelseanin kalecisi chech e 3 attım şamp maçında 3*0 yendim kadıköyde bu maç da kadıköyde
gs de özgürcan ,oguz sabankoy mudur öle kişiler var bide ü.karan necati serbest kalmış 2007 deyim
benim alex,yasin karaca,affelay,tuncay,halil altıntop hücüm hattım
onların defasnı güngör öztürk,song ,ugur ucar falan filan;
benim önder turaci,cristian pander(schalkedeki),vanden borre,juan(breilya milli takımındaki)
orta sahalar onların pienar,sabri,h.şaş, falan
benim gene işte alex affelay ,selçuk aynı orta saa genelde hücüma dönük
ben 4-2-3-1 oynuom
onlar 4-4-2 oynuo
ya 2-0 yeniom dk 61 tamammı genç bi herif girdi 18 yaşında 6 gol attı 6-2 bitti allahtan ilgisayar kendine restart attı deli oluodum
chelsea maçından sonra save yapmıştım bir daha yaptım 2-0 yendi o herif girdi bişey yapamadı adamın güçleri
bitiriş 12
hız 7
hızlanma 8
kafa 9
uzun şut 4
takım oyunu 1
teknik 11
top sürme 13
orta 14
bu herif nasıl oluyorda 6 gol atıyor sasıyorumn
bide mesela bende 25 trilyonluk adam reala gideince 100 oluo ben ş.ligini bile kazansam en fazla 5 trilyon artıor değeri
bu da çok saçma bir herifin değeri her yerde aynı olur
şimdi sheva chelsea ye gitti diye değeri değişio mu
tuncay 25 ken milan da 48 oluo
ayrıca lige yeni çıkan takımlar kendi kendine neden yabancı transferi çok az yapıo 1-2 tane alıolar o kadar
ve son sorun kayserispordaki viriosein sinani gibi bi aptan saptan bi herif var
her maçta bana gol atıo
ligde benim maçıma kadar 14 maçta 1 golü var nasıl oluoyarda bana 1 maçta 4 gol atıo gıcık oluom tamam benim maçıma kadr 5 golü olsa neyse dicem 1 golü var bana hemde juan,pander,önder,borre defansa 4 gol atıo
herfin 2 özelliği var hız 15 bitiriş 17
bende onun gibi herkes halil bitiriş 20 hız 14 top sürme 20 kafa 20 bide
tuncayın orta,kafa,bitiriş,top sürme 20 hız ve teknik 18 ama sinani daha ii oynuo ulan alıyım dedim 15 maç maç aralıksı oynattım 1 gol bile atamadı bu en saçma yanı oyuunun ve bitirişi 20 olan bir herifn 5 pozisyon dan en az 3 ünü atması gerekirken
herfiler 10 da 2 atıo
o sinani 4 pozisyonda morgan de santic i 4 kez avladı bide de santic reflex 18 bire bir 16 hava hakimiyeti 17 ayak gücü 18 iletişim 15 yumruk egilimi 14 bölge hakimiyeti 20 ve farklılık 19 nasıl oluo anlamıom
trabzonun kalecisi var jefferson güçleri 17-18-19 kalecilik gol yemiyor trabzonda satmıor ben fener le oynuom herif yüzünden trabzon ligde 19 gol yedi ya ben sadece 1 gol attım
ve alex in penaltı 20 olmasına rağmen hep kaçırıo penaltıları auta da atmıo kalecinin kucağına atıo
nedense köşeye giden toplar hep gol oluo kaçırmak sadece üzerine vurunca
2006 berbat hatalar kaynıo 2007 insallah güzellerşir