Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?
- Voters
- 21. You may not vote on this poll
-
Fenerbahçe kazanır
-
Sivasspor kazanır
-
Berabere biter
-
Mesele Sivas maçı değil. Fenerbahçe bu maçı öyle ya da böyle 3 puanla tamamlar. Esasen Fenerbahçe 9 puan geride olmasına rağmen yarıştan kopmuş değil. Klişe olarak 3 puanlı sistemde 9 puan kapanmayacak fark değil. Fakat asıl sorun bu kaliteli kadroya rağmen taraftarın takıma güveni büyük ölçüde sarsıldı. Sezon başından beri yanılmıyorsam İBB haricinde bizim için zor olacak dediğimiz maçların tamamından kayıplarla ayrıldık. Dolayısıyla genel tabloya baktığımızda umutlu olamıyoruz. Aykut Kocaman'ın elindeki kadronun değerini bilmesi gerekiyor. Oyuncularımızın da artık kendi yeteneklerinin farkında olmasını ve bu sonuçların kendileri için büyük başarısızlık olduğunu anlamaları gerekiyor.
Trabzonspor'a baktığımızda Şenol Güneş, gerek Beşiktaş'tan gerekse Fenerbahçe'den arkasına teneke bağlanarak gönderilen Burak Yılmaz'ı bile önemli bir silah olarak kullanıyor. -Ben bu sezonki performansına rağmen Burak Yılmaz'ı beğenmem orası ayrı.- Fakat bize baktığımızda Stoch gibi Twente'nin şampiyonluğunda büyük rolü olan oyuncudan yeteri kadar verim alamıyoruz. Geldiğinde boğa gibi olan, çarpanın devrildiği Niang son dönemlerde yorgun gözükmekte. -Yaşadığı önemli sakatlığın da etkisi olabilir, kabul ediyorum.- Her ne kadar benim beklentilerim ölçütünde bir transfer olmasa da Dia da belli bir altyapısı olan oyuncu ve ondan da yeteri kadar faydalandığımız söylenemez. Andre Santos çok kaliteli oyuncu olmasına rağmen faydalanamıyoruz. -Santos'ta asıl sorun oyuncudadır, ona da kabul-
Mesaj Yetkileri