1 ile 19 arası toplam 19 sonuç

Konu: Ankaragücü kongresi iptal

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Default Ankaragücü kongresi iptal

Ankaragücü'nün 30 Ağustos 2009'da Ahmet Gökçek'in başkanlığa seçildiği kongrenin iptaline karar verildi.

Ankara 25. Asliye Hukuk Mahkemesi, Ankaragücü'nde Ahmet Gökçek'in başkanlığa seçildiği 30 Ağustos 2009 tarihli olağanüstü genel kurul ile 3 Ocak 2010 tarihli genel kurul kararlarını iptal etti.

Kulübün eski Ankaragücü Yönetim Kurulu Üyeleri Kemal Erkin Karaözbek, Mehmet Demirciler, Metin Veziroğlu ve Mehmet Aymelek'in açtığı davada karar çıktı. Ankara 25. Asliye Hukuk Mahkemesindeki duruşmaya davacı ve davalı avukatları katıldı.

Davacıların avukatları, kulüp avukatının dosyanın görevsizlik kararıyla sulh hukuk mahkemesine gönderilmesi ve spor hukuku ve dernekler hukuku alanlarında uzman 2 kişilik bilirkişi heyetinden yeniden rapor alınması yönündeki taleplerinin kabul edilmemesini isteyerek, davada karar verilmesi talebinde bulundular.

Kulüp avukatı Mustafa Asım Kahyaoğlu ise görev itirazı ile dosyanın bilirkişiye gönderilmesi taleplerini tekrarladı. Kahyaoğlu, mahkemenin bu talepleri kabul etmemesi durumunda, davanın reddini istedi.

Bu beyanları dinledikten sonra kararı açıklayan Yargıç Ömer Kızılkaya, yeniden bilirkişi raporu alınması ve görevsizlik kararı verilmesi yönündeki talepleri reddetti.

Kızılkaya, Ankaragücü'nde Ahmet Gökçek'in başkanlığa seçildiği 30 Ağustos 2009 tarihli olağanüstü genel kurul ile 3 Ocak 2010 tarihli genel kurul kararlarının iptaline karar verildiğini açıkladı.

Duruşmayı, bir grup Ankaragücü taraftarı da izledi.

-BİLİRKİŞİ RAPORU-

Dava kapsamında alınan bilirkişi raporunda, özetle, ''usulüne uygun olmayan 400 kişinin genel kurula iştiraklerinin sağlandığı, genel kurulun iradesinin hukuka uygun şekilde ortaya çıkmadığı, dolayısıyla genel kurulun, 400 üyenin katılımı anından itibaren yok hükmünde olduğu, seçimlerin de hukuken hiçbir geçerliliğinin olmadığı'' kaydedilmişti.

Raporda, ''genel kurulun iptalinin gerektiği, dernek üyesi olmayanların yönetici seçilemeyecekleri, seçilen yöneticilerin geçerliliğinin bulunmadığı, söz konusu 400 üyenin katılımıyla gerçekleşen 3 Ocak 2010 tarihli genel kurulun da yeterli çoğunluk sağlanmadan toplandığı ve bu nedenle iptalinin gerektiği'' ifade edilmişti.

AA
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Ankaragücü çok büyük emek hırsızlığı yaptı Ankaraspor'u küme düşürerek ordaki a takım oyuncularını değil, alt yapıdaki çocukların hepsinin hayallerini suyu düşürdü belki çoğunu kendi bünyesine aldı ama çoğu il dışından büyük hayallerle gelen çocukları bitirdiler...

Başka illerden kendi alt yapılarına aldıkları çocuklara 1 kuruş para vermeyip onlarıda gurbetliklerine bin bir dert ekledi, daha bunlar işin başları illaki daha fazlasını yaşıyacaklardır...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Sonunda rahat bir ortama kavuşuyor Ankaragücü, bu aşamadan sonra kayyuma devredilecektir büyük ihtimalle ancak Gökçek'lerin saltanatından iyidir her türlüsü.
    Oğuz Kağan

TROLLING MAKES PERFECT

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Ahmet Gökcek: Bu gelişmelerden sonra Ankaragücünün Küme düşme olasılığı var...

son dakika...

acil ödeme için gerekmiş tam 50 trilyon.oyuncular serbest kalacakmış sanırım ve açılan davalar..
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Oyuncuların %95i serbest kalacakmış. Çok zor A.Gücü'nün işi eğer öyle olursa. Büyük ihtimal küme düşeceklerdir...
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Alma mazlumun ahını, çıkar aheste aheste...

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Koskoca Ankaragücü ne hale geldi ya?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ankaraspor'dan sonra bir Ankara takımı daha maziye mi gömülecek acaba?Bakalım takımı sahiplenen birileri çıkıcak mı?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Gökçek ailesinin rezillikleri.Futbolu da karıştırdılar...

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Gerçekten rezillik...

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Yar saçların lüle lülee gökçek sana güle güle .)

Mazlum ahını diyen arkadaşlar, bu adamlar hala daha biz Ankaragücü için Ankaraspor'u sildik diyolar. Kim mazlum burda ? Ankaraspor'mu. Göz göre göre yaptılar bunu. Mazlum edebiyatı yapmayın boşuna. Hem Ankaraspor kapanmadıki. Gelecek sezondan itibaren 1 ankara takımının ismini değiştirecekler. Bu sezon iyi giden bir Ankara takımı değiştirecekleri takım.

Gökçekler gitti ve arkalarında 55 trilyon gibi bir borç bırakıp defolup gittiler. Borç ve koydurdukları temlikler o kadar komikki. Kulubun maaşlı çalışanı Ender Yurtgüven takıma 1,5 trilyon para vermiş sözde.

O herkesin ağzına doladığı " oyuncuların %95 i serbest kalır " olayına gelirsek. JR Gökçek daha dava sonuçlanır sonuçlanmaz yaptı bu açıklamayı ve 25 Aralık tarihinde istifa edeceklerini söyledi. 25 Aralık tarihinin şöyle bir özelliği var. 26 Aralık tarihinde TFF'ye başvuran oyunculara ödenmesi gereken paranın son günü. Bu - ağır kelime - istifa edip kulubu darmadağın edip gitmek istiyolar. Ama bugüne kadar hep borçla yaşayan kulup o günde ne yapar eder bulur bir yolunu.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Haa şunuda söyleyeyim. Ankara'da yaşayan varsa Pegasus'u bilirler. Volkan Karaman bugün tekrar tribünlere döneceklerini söyledi. Volkan abi 2. yarıdan itibaren tribünlerde olacaklarını herkesin hazır olmasını istedi .) Maratondaki kan emici kenelere en güzel cevabı verecek Pegasus ve Gecekondu'dur şu aşamada. Onlarda bugün yürüyüş düzenlemişler gökçek gitti diye, maaş ödemeleri bugündü herhalde.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Ankaraspor olayından beri Ankaragücünden nefret ediyorum. Bu haberleri duyunca oh olsun diyorum.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Kardeş sendeki olayı anlamadım zaten ben .) Ankaraspor'u savunuyodun niye savunduğunu bilmeden, şimdide gelmiş böyle diyosun. Hayırdır Ankaragüçlülerle kötü anıların var herhalde .)

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Quote Originally Posted by KaPaLı View Post
    Kardeş sendeki olayı anlamadım zaten ben .) Ankaraspor'u savunuyodun niye savunduğunu bilmeden, şimdide gelmiş böyle diyosun. Hayırdır Ankaragüçlülerle kötü anıların var herhalde .)
    Ben de Ankaragücü'nden nefret ediyordum Ankaraspor olayından beri. Başkanı gökçekler olan her takımdan nefret ederim. Takımına özel bir durum değil yani .)

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by KaPaLı View Post
    Ankaraspor sevdiğim bir takım. Ankaralı olmamın bunda etkisi çok. Senin anlaman gerekmez zaten.
    Ankaragüçlülerle bi anım yok. Tanıdığım tek Ankaragücü taraftarıda sen varsın zaten. Ben Ankaraspor-Ankaragücü olayında çok büyük haksızlık yapıldığını savunuyorum. Ki bunu herkes diyor. Küme düşürülecekse (Ki düşürülmeliydi zaten) iki takımda düşürülecekti. Neden sadece Ankaraspor düşürüldü ? Şimdi hak yerini gecikmelide olsa buluyor. İnşallah Ankaragücüde küme düşer.

Benim yorumum bu. Sen aşırı fanatik birisi olarak tarafsız yorum yapamayabilirsin ben senin yorumuna karışmıyorum.

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Benim yazdığımı tekrar okursan geçmiş mesajlardan bahsettim, Senin hatırlamadığın mesajlar .) Ankaragücü'nden nefret edenler diye bir genelleme yapmadım.

Haa gökçekler geldikten sonra şu takımdan nefret edenler dahhada çoğaldı. Gerek Ankara'da gerekse herhangi bir şehirde.

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Ben Ankaraspor-Ankaragücü olayında çok büyük haksızlık yapıldığını savunuyorum. Ki bunu herkes diyor. Küme düşürülecekse (Ki düşürülmeliydi zaten) iki takımda düşürülecekti. Neden sadece Ankaraspor düşürüldü ? .
    Ankaraspor - Ankaragücü olayını defalarca anlattım ama siz anlamamaya devam ediyosunuz. O zamanki olaylara bende dahil karşıydım. Gökçekler gelirse iyi olur diyodum çünkü JR gökçek çok hırslı olduğu için biryerlere getir diye düşünmüştüm ama geldikten sonra anında belli etti kendini ve takımı borç batağına sürükledi. Ankaraspor'un düşürülmeside saçmalıktı. O zaman Oftaş - Gençlerbirliği olayına izin vermeyeceklerdi. Sırf Gökçeklere inat düşürdüler Ankarasporu. Çünklü İ.Melih spora elini attığından beri TFF başkanı olmak istediğini söylüyodu.

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Benim yorumum bu. Sen aşırı fanatik birisi olarak tarafsız yorum yapamayabilirsin ben senin yorumuna karışmıyorum.
    Herkes desinde sen deme istersen böyle ha. Zirâ fazlasıyla komik oluyosun .)

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Kardeş sendeki olayı anlamadım zaten ben .) Ankaraspor'u savunuyodun niye savunduğunu bilmeden, şimdide gelmiş böyle diyosun.
    Ben Ankaraspor-Ankaragücü olayında çok büyük haksızlık yapıldığını savunuyorum. Ki bunu herkes diyor. Küme düşürülecekse (Ki düşürülmeliydi zaten) iki takımda düşürülecekti.

Bence gayet uygun bir cevap. Ama dediğim gibi aşırı fanatiklik anlama ve yorumlama olayını yanlış yönlere çekiyor. Boşuna ikili tartışmaya giriyorsun. Madem yorumumu komik buluyorsun gül geç.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Neyse senle bir türlü anlaşamadık zaten şu Ankaraspor - Ankaragücü konusunda. 2 yıl öncede senle bu konuda tartışıyoduk hala daha devam ediyoruz. Kimseyle tartışmaya girmek gibi niyetim yok. Kusura bakma kardeş.

Maratonda yer alan Anti-X tribün gökçeklerin gitmesine çok bozulmuşlar ve yürüyüş yapmışlar. Zamanında CA'yla karşılıklı göbek atanlar bugün kendileri dışında herkesi CA taraftarı yaptılar. Gökçek giderse derneği kapatırız diye tehdit ediyolardı bakalım kapatabileceklermi, hoş şimdi o açıklamayı değiştirdiler CA gelirse stadı yıkar, yakarız diye.

Mesaj Yetkileri