Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 57 arası toplam 57 sonuç

Konu: Gaziantep UEFA'da olamaz dediler yaptım olacak 2.Sezon

BASIN TOPLANTISI:

Çok daha önce yapılması gereken bir tanışma toplantısıydı ama bugüne kısmetmiş heralde. Bugün bana merak ettiğiniz her şeyi sormakta özgürsünüz. Ben bu toplantıya hiç hazırlanmadan geldim. Aklımda, içimde ne varsa o kadarla buradayım.

Oynadığımız futbol beğeniliyor. Ancak ben tatmin olmuş değilim. Her oyuncu üzerine düşeni yapacak. Kimsenin forması garanti değil. Gol yollarında daha iyi olmalıyız.

Murat Ceylan'ın gitmesi kulübümüz için çok iyi oldu. Marking özelliği istenilen seviyede olmadığından iyi para kazanılarak satılmıştır.

Göreve gelmemde en ufak bir pişmanlık söz konusu değil hatta onur ve gurur duyduğum bir görev bu. Villas Porto'da peki sen niye burdasın sözünden üzüntü duymuyorum. Gaziantep'i temsil edebilmek çok yeterli bir neden bu görevden mutlu olmak için. Nereye kadar gitmek ve nerede durmak gerekiyor bunu tamamen bilgi ve becerime göre yapmaya çalışıyorum. Zaman zaman sıkıntılı dönemler yaşadığım oluyor tabi ki. Önemli olan Gaziantepspor'un başarısıdır. Teşekkürler

6.HFT:

7.HFT:

8:HFT:

9.HFT:

10.HFT:

TÜRKİYE KUPAS PLAYOFF:

takım inanılmaz bir düşüşe geçmiş türkiye kupasından elenmende kötü olmuş

Nesil
    2009
    Yer
    MERSİN

Her çıkışın bi inişi mi var neler oluyor

Quote Originally Posted by cengavs View Post
    takım inanılmaz bir düşüşe geçmiş türkiye kupasından elenmende kötü olmuş
    Türkiye kupasını önemsemediğimi en başta söylemiştim.. Tekrar çıkışa geçeçeğimize inanıyorum.. Çok zorlu fikstürü atlattım.. oyuncuların morali 0.. yenilsemde övmem lazım..

Quote Originally Posted by burhankemal View Post
    Her çıkışın bi inişi mi var neler oluyor
    inş düzeleceğiz..

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Kadlec yaşı genç bu sene çok gol atar hayaliyle yaşama bence pişecek o daha 2-3. sezonda iyi iş yapıyor kötü gidiyorsun iyi sonuçlar için başarılar

Quote Originally Posted by RasAnt View Post
    Kadlec yaşı genç bu sene çok gol atar hayaliyle yaşama bence pişecek o daha 2-3. sezonda iyi iş yapıyor kötü gidiyorsun iyi sonuçlar için başarılar
    FM 11 de ilk Gaziantep kariyerim değil.. İlk kariyerimde 19 gol 12 asist yapmıştı.. Aynı şekilde Mchedlidze 23 gol atmıştı.. O kariyerimde ligi 3. bitirmiştim..
    Ancak ne zaman bir Antep kariyeri açsam bilgisayarım çöküyor.. 2. antep kariyerim bu yine çöktü.. güvenli modda bile başlamadı bilgisayar.. sabahtan beri pc ile uğraşıyorum..

gerekli Fm dosyalarını indirdikten sonra yöneticelerle konusacağım.. Antep kariyerime yeniden başlamaya çalışacağım.. Kabul görmezse başka ligden devam ederim.. hayırlısı

Yeni Gaziantep Kariyerimle az sonra paylaşımlara geçeceğim.. İlk kariyerimde aldığım bazı oyuncular biz Antep'te oynamazzuk dediler.. Hoş gördük daha iyilerini aldık..

Öyle bir isme imza attırdım ki.. Adam şu an Brezilya milli takımında oynuyor. Çok yönlü bir oyuncudur kendisi.

HAZIRLIK MAÇLARIMIZ:

TRANSFERLER: (Bu sefer ki transferler daha bi güzel oldu)

Jucilei'den çok şey bekliyoruz..

1.HFT:

2.HFT:

3.HFT:

4.HFT:

5.HFT:

6.HFT:

7.HFT:

8.HFT:

9.HFT:

TÜRKİYE KUPASI PLAYOFF:

10.HFT:

11.HFT:

12.HFT:

13.HFT:

14.HFT:

15.HFT:

PUAN DURUMU:

TÜRKİYE KUPASI 1.MAÇ:

TÜRKİYE KUPASI GRUBUMUZ:
    Last edited by fermangazi : 13.Aralık.2010 at 19:32

BASIN TOPLANTISI:

Ligdeki yerimizden memnun değilim. Ancak 6. ile 11. arasında 3 puan fark var. Seri galibiyetlerle ilk yarıyı ilk 5 içerisinde tamamlamak istiyoruz.Mchedlidze'yi gol atsın diye aldık. Ama gol yollarında çok zayıf. Beni ve taraftarlarını hayal kırıklığına uğrattı. Devre arasında forvet hattını büyük kulüplerin peşinde olduğu genç bir isimle güçlendireceğiz.

Takıma adapte olamayan yeni transferlerimizden gidenler olacaktır. Hiç kimsenin forması garanti değil. Her oyuncu aldığı ücretin hakkını vermek zorunda.

Macheda'nın formu yüzümüzü güldürüyor. Umarım bu performansını devam ettirir.

Jucilei çok çok iyi bir oyuncu.Türkiye Ligi'ne çok fazla ve ilerde kar ederek satabilirsin.Antep kariyeri yapmış biri olarak Julio Cesar'a önem vermeni tavsiye ederim.Ayrıca Beto biraz ucuza gitmiş.Sattığının 2 katına satabilirdin.Ya da bana öyle denk geldi bilmiyorum

ya valla oyundan soğudum ha.. FM exe hatası aldım yine..
    sürekli oyunu aşağı indirdiğimden mi kaynaklanıyor acaba.. veya logo, facepack, kit bunlardan mı oluyor.. yok mu bu hatadan kurtulmanın yolu.. çok geriye götürürse kapatacağım valla kariyeri..

16.HFT:

17.HFT:

18.HFT:

19.HFT:

20.HFT:

21.HFT:

TÜRKİYE KUPASINA VEDA ETTİK.
    2.maç: GA-Tokatspor: 7-2
    3.maç: Trabzonspor-GA: 1-0
    4.maç: GA-Gençlerbirliği:1-2

21.HFT SONRASI OLUŞAN PUAN TABLOSU:
    Last edited by fermangazi : 14.Aralık.2010 at 19:53

DEVRE ARASI TRANSFER RAPORU:
    Alper Akçam Diyarbakırspora kiralandı.
    Ismael Sosa 3.9 m pounda Ath.Madride transfer oldu.

Yaya Sanago bonservisiyle alındı.
    Emre Çolak ve Liverpool'dan Pacheco kiralandı.

BASIN TOPLANTISI:
    Takımımın son haftalardaki performansı yüzümüzü güldürdü. Bu şekilde oynamaya devam edersek ligi ilk 2 de bitirebiliriz.

Emre Çolak takıma çok faydalı olacaktır.
    Yaya Sanago'nun alınması beni çok mutlu etmişti. Attığı goller sevincimi katladı.
    Pacheco rotasyonda yer bulabilecek bir isim.

TR KUPASINA veda ettiğimiz için üzülmüyorum. Tüm ağırlığımızı şu an lige vereceğiz.

Jucilei bize geldikten sonra milli takıma çağrılmadı. Bu onda moral bozukluğu yarattı ve performansına yansıdı. Yavaş yavaş form tutmaya başladı ve tekrar milli takıma alınacaktır.

Ganso'nun 1,5 aylık sakatlığı bizi çok üzdü. Ancak kadromuz yeterince derin. Sıkıntı yaşamadık. Beşiktaş maçından sonra kadroya girecektir.

Macheda'yı elimizde tutmak istiyoruz ancak zor görünüyor.

22.HFT:

23.HFT:

24.HFT:

25.HFT:

25.HFT SONRASI PUAN DURUMU:

3 HAFTALIK FİKSTÜRÜMÜZ:
    Fenerbahçe ile deplasmanda, Karabük ve Fenerbahçe ile evimizde oynayacağız. Bu 3 maçta 9 puan alabilirsek neden ŞAMPİYON olmayalım

26.HFT:

27.HFT:

28.HFT:

29.HFT:

30.HFT:

31.HFT:

32.HFT:

33.HFT:

34.HFT:

SENE SONU DEĞERLENDİRMESİ:
    3 haftalık mağlubiyetimiz UEFA potasından uzaklaşmamıza neden oldu. Hiç bir şekilde karamsarlığa düşmedik. İlk 5 içerisinde yer bulacağımıza inancımız tamdı. 30.hafta sonrası 7.sıradaydık. 4 maç üst üste kazandık ve ligi iyi bir yerde bitirdik.

En büyük sıkıntı TR Kupasında oldu. Ligdeki konumu iyi olmayan Gençlerbirliği ve Şampiyonlar Ligini garantileyen Trabzonspor finalde karşılaşacaktı. Gençlerbirliğine UEFA kapısı ardına kadar açıldı. Ligi 5. bitirmenin de bir önemi kalmadı.

Son 4 haftada Gaziantepspor, BJK, Bursaspor, Ankaragücü, Sivasspor arasında müthiş bir 4. lük yarışı başladı. Bursaspor 3 mağlubiyet 1 beraberlik aldı. BJK 3 beraberlik 1 galibiyet aldı. Ankaragücü 3 beraberlik 1 galibiyet aldı. Sivasspor 2 mağlubiyet, 1 galibiyet, 1 beraberlik aldı.
    Diğer takımların kötü performansı ligi 4. bitirmemizde en büyük katkıyı sağladı.

Macheda ve Popov müthiş bir sezon geçirdi. İki oyuncumuz da kialık ve elde tutamayacağız. en büyük üzüntüm bu. Umarım tekrar çalışma fırsatı buluruz.

Seneye daha iyi olmak zorundayız. Herkese teşekkürler.

STSL PUAN DURUMU:

TR KUPASI:
    Last edited by fermangazi : 15.Aralık.2010 at 14:04

LİG SONU İSTATİSTİKLERİ:

ŞAMPİYONLAR LİGİ FİNALİ:

UEFA KUPASI FİNALİ:

İNGİLTERE PREMIER LİGİ:

ALMANYA LİGİ:

İTALYA SERIE A:

İSPANYA LİGİ:

OYUNCULARIMIZIN KAZANDIĞI ÖDÜLLER:

YILIN DEFANS OYUNCUSU:

SİTEM:
    Ligi 4. bitirmiş bir takımdan ödül alan sadece bir oyuncu olması çok ilginç. Yılın 11'ine bir oyuncumuz bile giremedi. Bu seçimleri yapanları şiddetle kınıyorum

Kasımpaşa Teknik Direktörü Yılmaz Vural en iyi antrenör kategorisinde 2. oldu. Tebrik eidyorum.

MERSİN İDMAN YURDU, ALTAY, KARŞIYAKA Süper Lig'de..

SON DAKİKA:
    UEFA KUPASI 2.tur rakibimiz Estonya temsilcisi Levadia Tallinn..

Gaziantepspor büyük düşünüyor. Geçen sene Macheda'dan verim alan Muhammed Hoca yeni yıldızların geleceğini müjdeledi.

YENİ SEZON HEDEFLERİMİZ:
    Lig şampiyonluğu, TR Kupası şampiyonluğu, UEFA da en az çeyrek Final.

TRANSFERLERİMİZ:

REGEN:

Bu Pc Yi Kaldırıp Camdan Atsam Nasıl Olur.. Fm 11 Aldım Alalı Adam Gibi Oynayamadım..4.gaziantep Kariyerimde Güme Gitti.. Aynı Hatadan Pc Ye Son 15 Günde 5.formatı Attım.. Bundan Sonra Her Gece Yedeğini Alacağım Flash Disc E..

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri