-
17.Aralık.2010, 14:32
İtici bir tavrım olduğunu düşünmüyorum ayrıca sidik yarışına girdiğimde yok abi. Ben sizlere saygı duyuyorum, herkesin görüşüne saygı duyuyorum ancak benim dediklerim %90 yönetimin düşündüğüdür. Geri kalan %10'una ben yorumumu katarım zaten. Mesela onlar fiyat belirtmiyor kesinlikle. Sezer normal olarak fiyatı en fazla 3 Milyon €'dur diye düşünüyorum ben. O da en formda olduğu dönemde. Şu an 2 milyon€ eder. Ancak Türkiye'deki transfer piyasası öyle bir yükseldi ki ( Tabata, Mehmet Topuz, İsmail Köybaşı, Sercan Yıldırım... ) başkanlarda bu örnekleri alıp ona göre fiyat belirliyor hepimizin bildiği gibi. O yüzden ben öyle bir yorumda bulundum abi. Yoksa yani bu transfer görüşmelerinde başkanların ahbaplıkları bile çok etkili oluyor. O yüzden her an her şey olabilir. Ancak en son Bülent Uygun'un yaptığı; " Sezer ile Adem kalıyor. Çok cazip teklifler gelmedikçe satmayız." açıklamasındanda ben öyle bir sonuç çıkardım. Belki de Sezer'i çok beğendiğimden dolayı gitmesini istemediğimden dolayı böylede davranıyor olabilirim. Mesela şu anda Avrupa'da herhangi bir haber sitesi Quaresma, Guti için transfer dedikodusu çıkarsa sizlerin hoşuna gider mi? Aynı durum işte.
Mesaj Yetkileri