Sayfa 383 / 1204 İlkİlk ... 283333373381382383384385393433483883 ... SonSon
11,461 ile 11,490 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Bradley çok iyi bir oyuncu sezon başındada adı anılıyordu Galatasaray ile..Hemen kapmak lazım onu..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Lucas Neill View Post
    Adnan Sezgin Bradley'i izliyormus su an ve adam bu sezon ilk defa iyi oynuyormus benim de begendigim bir oyuncu umarim takima katariz.
    Adnan Sezgin'in ağzından duysam yine inanmam O izleyebiliyor mu adı duyulmuş futbolcuları
    Screw you guys, I'm goin' home

Valla bilmiyorum bende sasirdim ama bu haber dogru galiba Ntvsporda da Taner Yalcin ile anlasildigi söyleniyor.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Taner Yalcin orta sahada iki yönlü oynayabiliyor galiba FM'de o tarz bir profili vardı bence iyi bir transfer olur, Bradley ise iyi oyuncu ama görev adamı ekstra bir şey vermez top kapar savaşır ayağa pas yapar Galatasaray Elano'yu sattıkdan sonra Misimovicinde kadro dışı kalmasından dolayı yaratıcı oyuncu eksikliği var bana göre orta saha o tarz bir oyuncu alırlarsa iyi olabilir tabi ara transferde gelicek oyuncudan çok bir şey beklemek hata bana göre.

Bence Bradley aradigimiz tarz Box2Box tabirine uyan iyi bi oyuncu cok macini izlemedim ama Fm profili iyi oldukca tabi bu önemli degil

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bence Bradley aradigimiz tarz Box2Box tabirine uyan iyi bi oyuncu cok macini izlemedim ama Fm profili iyi oldukca tabi bu önemli degil
    Fm profili iyi olmuşta bende Dünya kupasında izledim sadece Bradley orta sahada savaşan topu aldığında garanti oynayan oyuncu ama Galatasaray'ın ortasahasında bunu bile yapamayan adamlar olduğundan iyi transfer olur.

Simdi farkettim Jem Karacan 2003-04 2004-05 sezonu Gsdeymis Bu adami almamiz lazim bence umarim yönetim ilgileniyordur

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Bize tam anlamıyla Dempsey gibi bir adam lazım.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Osman Tanburacı'nın yeni yazısı...

http://www.sporx.com/yazarlar/osman_...SXHBQ216800SXQ

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Zaten bu şaşalı tarihimiz yüzünden son 10 senedir istediğimiz başarıları yakalayamadık hatta son 5 senedir bitik gibiyiz.Her başarısız olduğumuzda bizim tarihimiz var şu kupaları aldık şunları yaptık diye başarısızlığı örtbas etmeye çalıştık şimdide öle yapmayalım lütfen ve bunun içinden nası çıkabiliriz yöneticilerin halletmesi gerekiyor halledemezlerse onların görevine yapacak insanlar bulunur..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Suicider View Post
    Zaten bu şaşalı tarihimiz yüzünden son 10 senedir istediğimiz başarıları yakalayamadık hatta son 5 senedir bitik gibiyiz.Her başarısız olduğumuzda bizim tarihimiz var şu kupaları aldık şunları yaptık diye başarısızlığı örtbas etmeye çalıştık şimdide öle yapmayalım lütfen ve bunun içinden nası çıkabiliriz yöneticilerin halletmesi gerekiyor halledemezlerse onların görevine yapacak insanlar bulunur..
    Dediklerinize tamamen katiliyorum ama bu yazinin bizim tarihimiz boyle bizim tarihimiz soyle diye degil de bu kadar umutsuzluga kapilmaya gerek yok, biz ne haldeyken neleri basarmisiz diye yazildigini dusunuyorum..

Baris'in kaburgasi catlamis en az 2 ay sahalardan uzak.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Baris'in kaburgasi catlamis en az 2 ay sahalardan uzak.
    Umarım "bir filozof gibi düşünürken" neyi yanlış yaptığını da düşünür bu top oynayamayacağı zaman içinde..

Henüz teyit edilmemekle beraber Arda Turan'in kadro disi birakildigi devre arasinda da Villarreal'e satilacagi konusuluyor.

Tribündergi

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Eğer doğru ise akıllara durgunluk verecek bir olay. Ve gerçekse yarın Galatasaray'ın kapısına dikilmeliyiz. http://twitter.com/tribundergi/status/16216223477932032

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Henüz teyit edilmemekle beraber Arda Turan'in kadro disi birakildigi devre arasinda da Villarreal'e satilacagi konusuluyor.

Tribündergi
    Doğrudur bence bu haber.Konya maçı kadrosuna neden alınmasın böyle olmasa.Zaten yönetimin tek bildiği şey oyuncu satmak.

Belki bu sene de kalmaliydi ama hem takima hem kendisine zarar veriyor onun icin en iyisi gitmesi.Bi de Liverpool Tottenham ve dünya devleri konusuluyordu ama Arda'nin su anda gidebilecegi kulüp seviyesi budur.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Eğer Arda kadro dışı bırakılıp satılmaya çalışılırsa iddaa ediyorumki çok komik bir rakama gider. Arda kazanır ama Galatasaray kaybeder.

Zaten paralar konusulmustur önceden belki satildi bile.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

12 Milyon € A.Madrid ve Villareal Resmi Teklif yapmış Arda'ya.

12-15 milyon arasi cok iyi eger satilirsa gelen parayla iyi gurbetci oyuncular alinabilir ve yerli piyasadan da bi cok oyuncu alinir

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

12-15 milyon arasi cok iyi eger satilirsa gelen parayla iyi gurbetci oyuncular alinabilir ve yerli piyasadan da bi cok oyuncu alinir
    Her ne kadar alınsa bile bir Arda alınamaz. Bence Galatasaray Ya Tutarsa diyip maceraya girmemeli.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

12 Milyon'a maalesef yerli piyasadan 2 tane oyuncu alabilirsin, kaliteli olarak.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Zorunlu Açıklama: Arda Turan

Bugün bazı internet sitelerinde Kaptanımız Arda Turan'ın Konyaspor maç kafilesinde yer almaması üzerine yayınlanan spekülatif haberler nedeniyle kulübümüz bir açıklama yapma gereği duymuştur.

Sakatlıktan yeni kurtulan Galatasaray Profesyonel Futbol Takımı Kaptanı Arda Turan, yoğun maç programı nedeniyle Konyaspor maçı için riske edilmeyip, bir haftada üç maç oynamasında sakınca görülmüş ve kadroya dahil edilmemiştir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Galatasaray Sportif A.Ş.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

yoğun maç?.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Arda maç mı yaptı ya

Hali saha macinda falan oynadiysa onlari hesaplamislardir

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

O kısmı tam olarak bende anlamadım, G. birliği maçında sonradan oyuna girdi diye hatırlıyorum, diğer iki maçtan kasıt antreman maçları herhalde. Bizim resmi site de sapıtmaya başladı..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Atın,atın.Yalnız biraz ufak atın.Bu taraftar bu bahaneleri yiyecek kadar gerizekalı değil.Nerede yoğun maç temposu?Doğru dürüst şeyler yazın da,insanları enayi yerine koymaktan vazgeçin.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Zorunlu Açıklama: Arda Turan

Bugün bazı internet sitelerinde Kaptanımız Arda Turan'ın Konyaspor maç kafilesinde yer almaması üzerine yayınlanan spekülatif haberler nedeniyle kulübümüz bir açıklama yapma gereği duymuştur.

Sakatlıktan yeni kurtulan Galatasaray Profesyonel Futbol Takımı Kaptanı Arda Turan, yoğun maç programı nedeniyle Konyaspor maçı için riske edilmeyip, bir haftada üç maç oynamasında sakınca görülmüş ve kadroya dahil edilmemiştir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Galatasaray Sportif A.Ş.
    Buna kim inanır ki? resmi sitede saçmalık üstüne saçmalık.Bıkmadılar rezil olmaktan.Arda hiç durmadan gitsin zaten artık takıma fazla katkı sağlayamaz.İyi bir fiyata giderse çok iyi olur.

Mesaj Yetkileri