1 ile 30 arası toplam 33 sonuç

Konu: Joseph Yobo

Hybrid View

Sheriff Misafir

Serkan yapma gözünü seveyim (gerçi artık yapamazsın askerdesin ama neyse bi ara geldiğinde görürsün artık ) adam 1 boy fark koymuş araya artı ayağında top var bir yandan da. İkiside aynı hızda olsa bile ayağında top olduğunuda düşünürsek Yobo'nun yetişebilmesi lazımdı, nerden baksan 40 metrede 1 boy fark atmış Emenike. Eğer Yobo'ya hız 18-hızlanma 17 veriyorsak Emenike'ye en azından 18 hız 18 hızlanma vermemiz lazım.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Sheriff View Post
    Serkan yapma gözünü seveyim (gerçi artık yapamazsın askerdesin ama neyse bi ara geldiğinde görürsün artık ) adam 1 boy fark koymuş araya artı ayağında top var bir yandan da. İkiside aynı hızda olsa bile ayağında top olduğunuda düşünürsek Yobo'nun yetişebilmesi lazımdı, nerden baksan 40 metrede 1 boy fark atmış Emenike. Eğer Yobo'ya hız 18-hızlanma 17 veriyorsak Emenike'ye en azından 18 hız 18 hızlanma vermemiz lazım.
    Zaten siz vermediniz Yobo'nun değerlerini. Yıllardır bu değerleri alıyor.
    Eğer Emenike Yobo kadar hızlıysa (veya daha hızlı) o zaman hakettiği değeri verirsiniz...
    Ayrıca ayağında top var demişsiniz ama; Emenike dikine koşarken, Yobo yan yan koşmak zorunda.. Bu çok önemli bir dezavantaj.

Sheriff Misafir

Quote Originally Posted by S4mp1y0N View Post
    Zaten siz vermediniz Yobo'nun değerlerini. Yıllardır bu değerleri alıyor.
    Eğer Emenike Yobo kadar hızlıysa (veya daha hızlı) o zaman hakettiği değeri verirsiniz...
    Ayrıca ayağında top var demişsiniz ama; Emenike dikine koşarken, Yobo yan yan koşmak zorunda.. Bu çok önemli bir dezavantaj.
    İkisi farklı yollarımı koşuyorlar, benmi yanlış gördüm, Yobo sahanın öbür ucundan falanmı yan yan koşuyor. Nerden koşuyor Yobo? Emenike koşuyor aynı yolu, oda aynı yolu arkasından koşuyor. Ben bir dezavantajını göremedim. Artı Yobo'nun profilinde yıllardır değişiklikler oluyor, yıllardır aynı değil. Belkide onlarda yanlış değerlendirmiş olabilirler hız, hızlanma özelliklerini.

Yukarda yazdığımı tekrar okursan eğer Yobo'nun bu değerleri alması gerekiyorsa Emenike'nin alması gereken değerlerin ne olduğunu söylemişim zaten ben. Bu benim fikrimdir, ben fikrimi söylerim, ilgili araştırmacı arkadaşımda değerlendirir, bu özellikleri biraz daha gözlemler ve kendisine göre gereken değerler neyse verir.

Mesaj Yetkileri