Bradley çok iyi bir oyuncu sezon başındada adı anılıyordu Galatasaray ile..Hemen kapmak lazım onu..
Bradley çok iyi bir oyuncu sezon başındada adı anılıyordu Galatasaray ile..Hemen kapmak lazım onu..
Valla bilmiyorum bende sasirdim ama bu haber dogru galibaNtvsporda da Taner Yalcin ile anlasildigi söyleniyor.
Taner Yalcin orta sahada iki yönlü oynayabiliyor galiba FM'de o tarz bir profili vardı bence iyi bir transfer olur, Bradley ise iyi oyuncu ama görev adamı ekstra bir şey vermez top kapar savaşır ayağa pas yapar Galatasaray Elano'yu sattıkdan sonra Misimovicinde kadro dışı kalmasından dolayı yaratıcı oyuncu eksikliği var bana göre orta saha o tarz bir oyuncu alırlarsa iyi olabilir tabi ara transferde gelicek oyuncudan çok bir şey beklemek hata bana göre.
Bence Bradley aradigimiz tarz Box2Box tabirine uyan iyi bi oyuncu cok macini izlemedim ama Fm profili iyi oldukca tabi bu önemli degil
Simdi farkettim Jem Karacan 2003-04 2004-05 sezonu GsdeymisBu adami almamiz lazim bence umarim yönetim ilgileniyordur
Bize tam anlamıyla Dempsey gibi bir adam lazım.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Osman Tanburacı'nın yeni yazısı...
http://www.sporx.com/yazarlar/osman_...SXHBQ216800SXQ
Zaten bu şaşalı tarihimiz yüzünden son 10 senedir istediğimiz başarıları yakalayamadık hatta son 5 senedir bitik gibiyiz.Her başarısız olduğumuzda bizim tarihimiz var şu kupaları aldık şunları yaptık diye başarısızlığı örtbas etmeye çalıştık şimdide öle yapmayalım lütfen ve bunun içinden nası çıkabiliriz yöneticilerin halletmesi gerekiyor halledemezlerse onların görevine yapacak insanlar bulunur..
Baris'in kaburgasi catlamis en az 2 ay sahalardan uzak.
Henüz teyit edilmemekle beraber Arda Turan'in kadro disi birakildigi devre arasinda da Villarreal'e satilacagi konusuluyor.
Tribündergi
Eğer doğru ise akıllara durgunluk verecek bir olay. Ve gerçekse yarın Galatasaray'ın kapısına dikilmeliyiz. http://twitter.com/tribundergi/status/16216223477932032
Belki bu sene de kalmaliydi ama hem takima hem kendisine zarar veriyor onun icin en iyisi gitmesi.Bi de Liverpool Tottenham ve dünya devleri konusuluyordu ama Arda'nin su anda gidebilecegi kulüp seviyesi budur.
Eğer Arda kadro dışı bırakılıp satılmaya çalışılırsa iddaa ediyorumki çok komik bir rakama gider. Arda kazanır ama Galatasaray kaybeder.
Zaten paralar konusulmustur önceden belki satildi bile.
12 Milyon € A.Madrid ve Villareal Resmi Teklif yapmış Arda'ya.
12-15 milyon arasi cok iyi eger satilirsa gelen parayla iyi gurbetci oyuncular alinabilir ve yerli piyasadan da bi cok oyuncu alinir
12 Milyon'a maalesef yerli piyasadan 2 tane oyuncu alabilirsin, kaliteli olarak.
Zorunlu Açıklama: Arda Turan
Bugün bazı internet sitelerinde Kaptanımız Arda Turan'ın Konyaspor maç kafilesinde yer almaması üzerine yayınlanan spekülatif haberler nedeniyle kulübümüz bir açıklama yapma gereği duymuştur.
Sakatlıktan yeni kurtulan Galatasaray Profesyonel Futbol Takımı Kaptanı Arda Turan, yoğun maç programı nedeniyle Konyaspor maçı için riske edilmeyip, bir haftada üç maç oynamasında sakınca görülmüş ve kadroya dahil edilmemiştir.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
Galatasaray Sportif A.Ş.
yoğun maç?.![]()
Arda maç mı yaptı ya
Hali saha macinda falan oynadiysa onlari hesaplamislardir![]()
O kısmı tam olarak bende anlamadım, G. birliği maçında sonradan oyuna girdi diye hatırlıyorum, diğer iki maçtan kasıt antreman maçları herhalde.Bizim resmi site de sapıtmaya başladı..
Atın,atın.Yalnız biraz ufak atın.Bu taraftar bu bahaneleri yiyecek kadar gerizekalı değil.Nerede yoğun maç temposu?Doğru dürüst şeyler yazın da,insanları enayi yerine koymaktan vazgeçin.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?