1 ile 30 arası toplam 57 sonuç

Konu: Dört 3-3.

Hybrid View

Yeni sezona bu taktikle başlıyım dedim, hatta kadrom da baya benzer seninkine, transferleri bu taktiğe göre yaptım. özellikle ligte sonuçlar baya iyi, takım güzel de oynuyor fakat bu sonuç biraz kafamı karıştırdı. Sonuçtan ziyade oynanan futbol aslında. Şanslı olmasam maçın skoru en az 10-0 biterdi.

Nesil
    2008
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by goosfraba View Post

,

forvette semih, gökhan ve niang'ı oynatıyorum.

niang hariç diğerleri iyi bitiremiyor. o yüzden bu maçtan sonra forvete dentinho ve fred takviyesi yaptım. bakalım nasıl sonuçlar alacağım.
    Uzaktan çok şut çekmiş takım.. O dikkatimi çekti. Gökhan bu taktiğin oyuncusu değil bence. Ama Semih ileri 3'lünün ortasında iş yapar diye düşünüyorum.

Quote Originally Posted by bearyn View Post
    Yeni sezona bu taktikle başlıyım dedim, hatta kadrom da baya benzer seninkine, transferleri bu taktiğe göre yaptım. özellikle ligte sonuçlar baya iyi, takım güzel de oynuyor fakat bu sonuç biraz kafamı karıştırdı. Sonuçtan ziyade oynanan futbol aslında. Şanslı olmasam maçın skoru en az 10-0 biterdi.
    Bu taktikle oynadığım zaman Real Madrid ile eşleşmek için can atıyorum. Çünkü kolay yeniyorum. Neden böyle olmuş sen de anlamadım. =)
    Stoper sorunu olabilir.

Mesaj Yetkileri