Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
21. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

18 85.71%
  • Sivasspor kazanır

2 9.52%
  • Berabere biter

1 4.76%
Sayfa 2 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
31 ile 60 arası toplam 106 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Sivasspor [17. Hafta]

Maci izlemeyi biraktim sanirim Mehmet Topuz yumruk sov yapmis hakemin gözü önünde

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hakemin gozu onunde oldu ve korkak herif yunus hicbisey yapamadi ceyhuna helal olsun sogukkanliligini korudu

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yumruk olayı nedir izleyenlerden biri açıklayabilir mi ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ceyhunla topuz tartisiyordu , hakem de arkalarindaydi mehmet ceyhunun boynuna vurdu

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ve hakem bir şey vermedi öyle mi ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu cezasız kalmaz heralde maçtan sonra görüntüler izlendiği takdirde.

Türkiyede video ile ceza verildigine sahit olmadim

Alexten müthis bi frikik golü

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

GenerALEX'i eleştirenler utansın. Bu adam olmasa biz ne yaparız ya.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Alex'den lokum gibi gol.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Alex attı frikikten

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul Takım:G.Saray

Alex'ten Alex gibi bir gol

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

alex de souza
    Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,
    Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.

I love you Alex sesleri Tacsiz Kral Güizayi bekliyorum yakinda

Fb icin zirve mücadelesi adina güzel bi 3 puan

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

mükemmel mücadele. çok fazla pozisyona giremesek de uzun zamandır bu kadar iyi bir takım izlemedim. özellikle 2. yarı oyundan düşmedik ilk defa. umut verici.

ve alex...

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Boyle karaktersiz hakemleri niye maclara veriyorlar ben anlamiyorum , penalti olur kuskulanirsin vermezsin anlarim , ince ofsayttir kacar gozden anlarim ama 1 metre onunde sen izlerken Ceyhun'a yumruk atan Mehmet Topuz'a nasil kirmizi vermessin be adam ? ama suc onun degil suc cok baska yerlerde

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by EndoplazmiK RetikuluM View Post

Ayrıca Dia sol kanadı yardırıyor adeta. İlk 15 dakikada gözlemci olsam Flair'a 17+ verirdim.
    Finishinge de 2 veya 3 verilir herhalde. :} Son noktaya kadar çok iyi götürüyor ama adamın ayağının içi sanki yok. Her topa bir abanma sevdası, stadın dışına yollama sevdası. Kesinlikle son vuruşlarını geliştirmeli.

Quote Originally Posted by Lucas Neill View Post
    Türkiyede video ile ceza verildigine sahit olmadim
    Emre Kayseri maçında boğaz kesme hareketi nedeniyle 3 maç ceza almıştı görüntülerden. Bilica da Galatasaray maçından önce çıkan olaylardan dolayı görüntülerden almıştı. O maçta bir Galatasaraylı oyuncu da ceza almış olabilir.

Bu akşamki maçın maalesef yorumlanacak hiçbir tarafı yok. İlk yarı takımların adını 3. lig takımlarıyla değiştirin, formaların rengini değiştirin kimse bu maçın STSL maçı olduğunu anlamaz. İkinci yarıda biraz kıpırdanma olsa da istenen oyun yoktu.

İyi ki varsın Alex, tebrikler Alex.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Ulan Alex'in varlığı zaten bir nimetken bu adamı nasıl tartışırlar ya.O olmasa herhalde Fener şimdi GS'den farksız olmazdı.

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Finishinge de 2 veya 3 verilir herhalde. :} Son noktaya kadar çok iyi götürüyor ama adamın ayağının içi sanki yok. Her topa bir abanma sevdası, stadın dışına yollama sevdası. Kesinlikle son vuruşlarını geliştirmeli.

Emre Kayseri maçında boğaz kesme hareketi nedeniyle 3 maç ceza almıştı görüntülerden. Bilica da Galatasaray maçından önce çıkan olaylardan dolayı görüntülerden almıştı. O maçta bir Galatasaraylı oyuncu da ceza almış olabilir.

Bu akşamki maçın maalesef yorumlanacak hiçbir tarafı yok. İlk yarı takımların adını 3. lig takımlarıyla değiştirin, formaların rengini değiştirin kimse bu maçın STSL maçı olduğunu anlamaz. İkinci yarıda biraz kıpırdanma olsa da istenen oyun yoktu.

İyi ki varsın Alex, tebrikler Alex.
    Dogru haklisin unuttum onlari Gsden de biri almisti galiba o macta ceza hatirliyorum öle biseyler.

Nesil
    2006

Alex'i istemeyenlere bu frikik golü kapak olsun.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Tebrikler Fenerbahçe... Zorda olsa Alex'in harika frikik golüyle kazanmayı bildiler...

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Alexde olmasa napardık hiç bilemiyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Dia Allah'tan forvette oynamıyor. Ama Güiza ile ikili oynasalardı efsane olurlardı. Ama şaka maka Dia at gibi koşuyor resmen ya.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Gol 2.yarı da gelse bence iyi oynadık.Alex'e söz söylemek cesaret ister artık

Alex'in frikiği muhteşemdi. Ve galiba kameraya geldi top, tekrar düzeltmek zorund kaldılar kamerayı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yumruğu görmesine rağmen atmamış ya, daha ne diyeyim Yunus Yıldırım'a. Böyle taraf tutmak olmaz yani.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Clayman View Post
    Yumruğu görmesine rağmen atmamış ya, daha ne diyeyim Yunus Yıldırım'a. Böyle taraf tutmak olmaz yani.
    Olmaz mı nasıl olmaz ? Özetten bakıp yorum yapmak neyse de bir pozisyona bakıp yorum yapanı da ilk defa görüyorum . Senden rica etsem maç içerisindeki tartışmalı pozisyonları izleyip yorum yapar mısın?

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Valla gol olacağı içime doğdu. Uzun süredir bir golü bu kadar hissetmemiştim, penaltı olsa bu kadar emin olmazdım. (Aferin bana... )

Hakem yumruğu görmedi, boks hakemi filan olmaz Yunus'tan... Hakem ceza alanında Semih'i bir grekoromen güreşi kündesiyle deviren adamı da görmedi. Güreş hakemi de olmaz bundan... Eeee, geriye ne kaldı? Futbol... Sahada da futbol olmayınca hakem n'apsın? (Hoş, futbola benzer birşey oynansa onu da bilmediğini iddia ederim ama... Şimdilik bokstan ve güreşten anlamadığını belirtmekle yetineyim.)

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

90 dakika olmasa da genelini izleyebildim maçın.

Fenerbahçe'den başlayayım.Dia'yla Pino birbirlerine çok benziyorlar.Teknik ve hızlı oyuncular ama zeka ve bitiricilikle alakalı hiç bir şeyleri yok. O kadar da zevksiz bir maç değildi Sivasspor ceza sahasındaki karamboller fazlaydı.Gelişigüzel vuruşlarla da pozisyon üretemeyen Sivas,yenilmeye mahkum oldu.Tebrikler Fenerbahçe.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Sayfa 2 / 4 İlkİlk 1234 SonSon

Mesaj Yetkileri