Dardanelsporla 11.1.1'de kariyer açmıştım. Dardanel'i seçmemin nedeni nedense Dardanelspor'a bir sempati duymamdı. Medya beklentisi 9.'luktu fakat Dardanelspor'un kadrosu bayağı sağlamdı. Takımın yıldız oyuncuları:

Bora Kalyon: Savunmanın bel kemiği



Samet Gül: Çift taraflı oynayabilen ve serbest vuruşları çok etkili oyuncumuz



Samet Albayrak: Hem pozisyona giren hem de pozisyona sokan yetenekli oyun kurucumuz



Koray Kurt: Takımın gol makinası, fiziksel olarak lige fazla geliyor. Şu aralar sakatlık sorunu var.



Kadromuz:



Takıma sadece büyük takımların bazı genç oyuncularını kiralayarak takviye yaptım, sadece Okan Alkan ideal ilk 11'de kendine yer buldu. Ali Kuçik ve Cumali Bişi de sık sık oynuyorlar.

Taktiğimiz ve ideal 11'imiz



Normalde forvet hattında Koray Kurt ile Raif Demir oynuyor.

Ligdeki durumum



Tek yenilgimi Çorumspor deplasmanında aldım.

Türkiye Kupası



Gruplara çıkmadan zorlu maçlarla Altay ve Denizlispor'u eledim. Ardından ölüm grubuna düştüm. Kayseri'yi kendi sahamda yendim(maçtan sonra evde zafer turu attım) ve kısa bir süreliğine de olsa Beşiktaş ile Galatasaray'ın üstündeyim.

Genelde küçük takımlarla başarısızlıklar yaşıyorum fakat Dardanelspor'da hem taktiğim çabucak oturdu hem de bayağı iyi gidiyorum.