Sayfa 414 / 896 İlkİlk ... 314364404412413414415416424464514 ... SonSon
12,391 ile 12,420 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Kocaman transferle ilgili olarak "Genel olarak her zaman söylediğim bir şey var. Oyuncu bazında baktığımız zaman taransfere gerek yok. Cristian'ın üst seviyeye çıktığı, Selçuk'un yeniden dönmesi ve Andre Santos'un böyle oynadığı sürece transfere gerek yok. Aramızdan ayrılacak oyuncular mutlaka olacaktır. 3-4 gün içinde çok detaylı düşünmek gerekiyor ancak şu an Bilica'nın Sivasspor'a gideceği yönünde net bir şey yok" açıklaması yaptı.

Eğer Cristian'ın son birkaç maçlık performansına aldanıp ortasahaya transfer yapmazlarsa ilerleyen dönemlerde kafamızı duvarlara çok vururuz.
    Şaka gibi ya
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

2-3 hafta önce Transfer istiyorum diyordu Kocaman. Belli ki Başkan transfer yok bu kadroyla devam dedi , o da böyle b açıklama yapmak zorunda kaldı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kazım takımdan ayrıldı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

resmi sitede bir açıklama yok,evet. twitter aracılığıla sizlere aktardım.

Ayrıca İnter'den Tiago Motta ile görüşülüyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

birkaç gün evvel mehmet demirkol ntvspor'dan dile getirmişti motta ile görüşüldüğünü / görüşeleceğini. eğer olursa harikulade bir transfer olur.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Anlaşılan Aykut hocamızda düzene uydu. Biz onu her denilene kafa sallamaz, bildiğini okur asi bir yanı vardır diye bağrımıza basmıştık.

Hoş, o "ihtiyaç var" dese de, büyük hoca bildiğini okuyacak, ayrı mesele...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by nerazzuri View Post

Motta'yı alırsak iyi transfer olurda İnter bırakır mı son FİFA Klüpler finalinde oynadı gelirse iyi transfer olur.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by nerazzuri View Post

Motta olursa harikulade olur.

Quote Originally Posted by goosfraba View Post
    birkaç gün evvel mehmet demirkol ntvspor'dan dile getirmişti motta ile görüşüldüğünü / görüşeleceğini. eğer olursa harikulade bir transfer olur.
    Umut abi sende çok duyum oluyordu. Varmı Motta ile ilgili bir duyum.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by eng1n View Post
    Motta'yı alırsak iyi transfer olurda İnter bırakır mı son FİFA Klüpler finalinde oynadı gelirse iyi transfer olur.
    Fifa Klüpler Kupası Finali'nde oynaması bir şeyi değiştirmez. Zaten benim gözümde vasat ve sonucu her halükarda belli olan bir kupa.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Thiago Motta,İtalya'dan bir takıma gider gidecekse.Fenerbahçe yapabilir belki bir süpriz.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Aykut hoca basın toplantısında Kazım'ın ikinci yarıda takımda olmayacağını ve birkaç oyuncunun daha takımdan ayrılacağını söylemiş.

Kazım hep yetenekliydi ama kafasını futbola vermedi diye hatırlanacak. Bana göre kariyerinin geri kalan kısmında da hep böyle olacak. Birkaç maç parlayacak, bunun haricinde hep istikrarsız olacak.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Zekirdek View Post
    Fifa Klüpler Kupası Finali'nde oynaması bir şeyi değiştirmez. Zaten benim gözümde vasat ve sonucu her halükarda belli olan bir kupa.
    bencede vasat ve sonucu belli olan bir kupada Benitez için önemliydi ve yarı final ve final maçlarına as kadro ile çıktı sneijder sakatlanınca yerine mottayı aldı yarı finalde maçın başında , finaldede ilk 11 de çıktı ve çıktığı kadro Lucio,Maicon,Milito,Eto'o,Zanetti,Pandev'li kadroydu.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eng1n View Post
    bencede vasat ve sonucu belli olan bir kupada Benitez için önemliydi ve yarı final ve final maçlarına as kadro ile çıktı sneijder sakatlanınca yerine mottayı aldı yarı finalde maçın başında , finaldede ilk 11 de çıktı ve çıktığı kadro Lucio,Maicon,Milito,Eto'o,Zanetti,Pandev'li kadroydu.
    benitez motta'yı 2 hafta öncesine kadar, takımın yarısı sakat olmasına rağmen 18e bile almıyordu. 2 haftadır çıkışta, o yüzden kadroya giriyor.

benitez onu açık şekilde düşünmüyor kadroda.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmirli / Kocaeli Üni.

Bu kadar ihtiyacımız olduğu halde transfer yapmazsak gerçekten fiyasko olur sol bek ve ön liberodaki sorunu görmemek için kör olmak gerekir.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by GodfatheR View Post
    2-3 hafta önce Transfer istiyorum diyordu Kocaman. Belli ki Başkan transfer yok bu kadroyla devam dedi , o da böyle b açıklama yapmak zorunda kaldı.
    gecen sezon aynisini dauma yaptilar sonunda sampiyonlugu kaybettik yine ayni hataya düsmezler umarim.

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Fransa ligini takip eden varmi bilmiyorum ama , FB'nin 2-3 senesini kurtaricak adam Moussa Sissokko dur ( 2-3 sene cunku tutamazsin elinde o adami daha fazla)

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Quote Originally Posted by izmer96 View Post
    Fransa ligini takip eden varmi bilmiyorum ama , FB'nin 2-3 senesini kurtaricak adam Moussa Sissokko dur ( 2-3 sene cunku tutamazsin elinde o adami daha fazla)
    Abi Fransa'yı takip etmemize gerek yok bunun için bu adamın FM'de ne olduğunu bilen biliyor ama ben takip ediyorum Fransa'yı.Gerçekten o adamı 2-3 sene sonra elde tutamazsın büyük takımlarda rahat oynar çünkü o zaman.

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Sissoko'nun gelme ihtimali çok düşük çünkü büyük takımlarında ilgisini çekmiş vaziyette.Ama Fransa'da alınabilecek iyi orta sahalar var.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

blaise matuidi , yann m'vila , alou diarra bunlardan biri olsa mükemmel olur.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Mavuba alınabilirsede süper olabilir.Orta sahanın yükünü çok rahat çeker.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

evet mavuba da iyi bir tercih olur , ben Aykut hocaya güveniyorum , yine cuk oturacak tam istediğimiz gibi bir adam getirecektir...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Stephen İreland takımından ayrılcakmış bizim takımlardan biri alsa keşke şu adamı

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Aykut Kocaman Sivas maçına kadar sol beke transfer düşündüğünü ancak Sivas maçında Santos'un iyi performansından dolayı Buca maçında da Santos'u değerlendirip karar verecekmiş. Ayrıca Cristian'ı da övdü. Transfer yapılmayacak gibi duruyor. Sezon sonunda da başkan çıkar topu ben mi kaleye soksaydım der, işin içinden sıyrılır.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by titates1 View Post
    Stephen İreland takımından ayrılcakmış bizim takımlardan biri alsa keşke şu adamı
    Ireland ofansif bir oyuncu, tempoludur ama işin defansif yanını o derece iyi yapmaz. Kondüsyonunu da beğenmiyorum, City'de altyapıdan çıktığı için taraftarların çok sevdiği bir oyuncuydu. Yoksa iyi bir rotasyon oyuncusundan fazla olamaz. Fizik mücadeleden genellikle kaçan, muhtemelen bu ligde AMC oynatılacak bir oyuncu olur ki Misimovic bu ligde beğenilmedi ise Ireland hiç beğenilmez sanıyorum.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Ne kadar sallama haber yapiliyor , Stephen Ireland daha bu sezonun basina Aston Villa'ya gitti bonservisiyle , adamlar yarim sezonda niye satsinlar Ireland'i , zaten yarim sezonda satilicak kadar kotu bir performansi varsa Fener niye alsin boyle adami?

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Ireland zaten aradığımız bir tip oyuncu değil bana göre de Aykut Kocaman'ın açıklamalarından sonra transfer zor ama alınırsada Fransa'dan bir defansif orta saha alınır diye düşünüyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Emrenin yanına emre gibi adam lazım bakalım umarım devre arası olur sene başına alışır adam iyi olur

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Takıma transfer yapmazsak silahla intihar edem adam gibi oluruz.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Dün Aykut Hoca sol beke takviye yapılabileceğini söyledi. En azından ben böyle duydum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Ireland ofansif bir oyuncu, tempoludur ama işin defansif yanını o derece iyi yapmaz. Kondüsyonunu da beğenmiyorum, City'de altyapıdan çıktığı için taraftarların çok sevdiği bir oyuncuydu. Yoksa iyi bir rotasyon oyuncusundan fazla olamaz. Fizik mücadeleden genellikle kaçan, muhtemelen bu ligde AMC oynatılacak bir oyuncu olur ki Misimovic bu ligde beğenilmedi ise Ireland hiç beğenilmez sanıyorum.
    takımlarımızdan biri dedim zaten illa bizim takım için değil , ireland'ı izlediğim kadarıyla ne misimovic ne alex gibi mücadeleden kaçıyor , ben Alex'in boşluğuna , emrenin yanına düşünürdüm İreland'ı

Mesaj Yetkileri